Jump to content
LRforum

sveinikr@hotmail.com

LRF Society
 • Content count

  1,824
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About sveinikr@hotmail.com

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Valdres

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Valdres

Recent Profile Visitors

790 profile views
 1. 1987 110 2.5 diesel turbo

  Jeg gjorde en grundig jobb med stålbørsten, altså! Får legge noen lag ekstra med hammerlakken, nå som jeg vet verdien... Jeg har faktisk 8 sånne felger. Det andre settet (goodrich-dekka) er av samme type.
 2. 1987 110 2.5 diesel turbo

  Jo da, men finner glede i å fikse disse. Leser også om folk som kjøper nye felger som er skeive. Disse vet jeg er både solide og runde
 3. 1987 110 2.5 diesel turbo

  Ja, litt låveaktiviteter på ekte bondevis... Alt kan ikke koste fem tusen og bestilles fra uk, så her er det stålbørste, pensel og hammerlakk fra gubbdagis som gjelder.
 4. Defender 110 300tdi

  Metallic-lakk vil jeg tro er krevende å få god finish på, på hobbyvis. Der skal vel metallic-lakken overlakkeres med klarlakk osv osv.
 5. 1987 110 2.5 diesel turbo

  Feil dieselslange passet nesten på riktig plass. Litt for kort, bare. Får bestille og bytte til resten. Får prøve å få tak i fødepumpa (original) også. Trodde jeg skulle bytte inngående til pumpa, men så er det returen som er lekk. Litt dårlig research der, altså... Ellers en hyggelig jobb.
 6. Td5 ønskes kjøpt

  Litt å pusle med! Artig å følge sånne prosjekt.
 7. Tok du bilde av bilen din i dag?

  Bra jobba.
 8. Tok du bilde av bilen din i dag?

  Hvor mange kilo har den bilen på taket?
 9. Frakt av panser fra Narvik - Trondheim (Valdres)

  Ingen bråhast, så kan være en mulighet dette.
 10. Nå er den på skilt alt godkj

  Sjå der du! Grom vogn! Tut og kjør!
 11. Hei, Frakt av Defender-panser ønskes fra Narvik og sørover til Trøndelag eller Valdres. Skal dit til Trøndelag i midten av april. Endelig destinasjon er Valdres. Mvh Svein Ivar
 12. 1987 110 2.5 diesel turbo

  Bonus treat, fulgte med pakka
 13. TD5 dieseltrykksregulator - Samkjøp?

  (Skal ikke blande meg for mye inn - men jeg foretrekker originalvarer på driftskritiske komponenter - vet ikke om dette er en sånn)
 14. 1987 110 2.5 diesel turbo

  Mottar i dag nytt dieselrør som sitter mellom filter og høyttrykkspumpe på motoren. Har i dag en liten lekkasje inngående til pumpa, noe som gjør at det er dieselsvette over hele pumpa. Det lukter (tar vel neppe fyr?) og skal byttes. Tips i forbindelse med bytting mottas med takk. Har skjønt at det sitter en enveis-ventil rett før denne slangen ut fra dieselfilteret, og den vil jeg helst unngå å ødelegge... Ny startmotor kommer også, pluss noen andre småtterier. Bytter ikke startmotor med det første. Bilen starter greit med god strøm og motorvarmer. Det er altså julaften på ein litt grå torsdag i mars. Det er en grunn alene til å ha britisk storsjarmør i stallen. Man må ta med seg de små gleder.
 15. Panser til Defender

  Ser bra ut det der. Send meg gjerne pris på PM. Jeg sjekker postens rater, evt forumfrakt... I følge info på engelsk forum så veier det 12-13kg? Burde kanskje kunne gå som norgespakke (opp til 35kg) SI
×