Jump to content
LRforum

sveinikr@hotmail.com

LRF Society
 • Content Count

  2,215
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About sveinikr@hotmail.com

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Valdres

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Valdres

Recent Profile Visitors

1,585 profile views
 1. Liker den mer og mer (ref. bildet fra dashboardet). Blir en sympatisk nyskapning med noen retro-pek, ser det ut som. Gamle Defender er "død" (selvsagt ikke!), lenge leve (nye) Defender!
 2. Spør du egentlig om hvor mange differensialsperrer de har? Defender har jo bare en sperre (senterdiff), og ingen sperrer på akslingene. Like fullt har Def tre differ...
 3. Sånn vart det til slutt. Forsterker gjemt i cubbyen. Neste trinn i denne historia blir nok støydemping...
 4. Bedre lyd uten skjending: forsterker og høyttalere i cubbyboksen en peker opp, og en bakover). Fra før er to høyttalere og tweeters kobla rett på spilleren. Bilde er fra teknisk test.
 5. Er det en liten defender-hofte som skimtes? Hips don't lie.
 6. Villmarkens barn er tilbake i sivilisasjonen. Kona testet hengekøye for første gang... Krona på verket var jo liksom at det parkerte en bobil rett bortenfor som holdt leven til over fire på natta. Neste gang tror jeg diff-sperra tas i bruk for å unngå sånt selskap.
 7. He he. Kvitingen jeg har nå er det bare utbedring av slitasje på. Aldri noe trøbbel med at den ikke vil starte eller fjusker under kjøring. Virker hele tiden (når ting ikke utbedres). En mer moderne LR er nok mer lunefull i sin kompleksitet, så skjønner hva du mener. Men også mer fullverdig erstatning av "romskipet" a.k.a. CX-5-en.
 8. Hvis jeg og bilen kommer så langt i hverandres selskap, så skal det spises marsipankake. Jeg sier "hvis" fordi jeg stadig leker med tanken på å bytte den ut med noe mer hverdagslig (L322, feks), evt. konvertere den til cash (er redd "valutamarkedet" for bilen er svakt) Er glad i den gamle rampen + at jeg har lagt fryktelig mye penger i den etterhvert, så den blir sikkert hos meg.
 9. Nye injector pipes satt i tjeneste på 489k.
 10. Den til 69? Jeg har spurt on det følger med bakseter. Det gjør det ikke. Tøffe biler som har mye til felles med defender. Noen forskjeller: bladfjører bak annen dash annen motor
×
×
 • Create New...