Jump to content
LRforum

sveinikr@hotmail.com

LRF Society
 • Content Count

  2,188
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About sveinikr@hotmail.com

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Valdres

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Valdres

Recent Profile Visitors

1,496 profile views
 1. Satte på Insa-ene. De er nyest. Monterte ny Hella alternator på 489xxx km. Går nn i helga med god vårstemning!
 2. Brothers from different mothers - men hyggelig er det!
 3. Har ikke bestemt meg for hvilke sommerdekk det blir enda. Goodrichene har pondus (265-bredde), og insa mt-ene bråker litt for mye på veien. Kjører på svært lite mud, kan du si. Burde egentlig kjøpt nye bfg at, men må få i havn storrenovering av bolighuset først.
 4. Eik Maskin på Fagernes lar oss plukke i løs vekt (hver variant har varenummer). Vet ikke om det praktiseres nationwide hos Eik Maskin?
 5. Når huset skal pusses opp må alle bidra. Bildet er tatt i dag morges med hengeren full av listverk. Blir ALDRI lei av de estetiske sidene ved bilen.
 6. Oppdrag eksos utført. Brukte stikksag med metallblad for å slisse, og bøyde det innerste røret litt inn med skrujern. Litt eksospasta som tetning og tut og kjør.
 7. Prøvde å løfte eksosrøret med garasjejekken. I stedet for at eksosrøret smetter på plass, så heves bilen litt. Skal ikke leke så lenge med den ilden. Tenker at det innerste røret står rett på manifoldtuppen, så noe må nok gjøres med den (slisse og brette ørlite inn?)
 8. Sliter med å få fremre eksosrør ordentlig inn på "manifold". Eksosrøret er dobbelt, en del skal utenpå manifolden, mens indre rør på eksosrøret skal inn i manifolden. Jeg sliter med å få røret ordentlig på. Tjuvtriks mottas.
 9. Stusselig liten navi-skjerm, men ellers bra. Enda mer retro utseende med hi-tech innmat hadde vært enda kulere.
 10. Fremste eksosrør demontert. Frieksos (gnagehull/rust) ved overgangen til rør nr 2. Monterer nytt Bør jeg bytte ringen i skjøten mellom rørene?
×
×
 • Create New...