Jump to content
LRforum

Jarle F

LRF Society
 • Content count

  1,168
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About Jarle F

 • Rank
  Hæh???

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Arna, øst for Bergen

Recent Profile Visitors

606 profile views
 1. Landstreff 2018 Påmelding

  Vi tar det som det kommer. Har fått pris på diverse str, men bare lagt ut det som er "mest vanlig". Det blir nok mulig å endre størrelse når Dere ankommer. Er nok ikke så mange som trenger mindre størrelser.
 2. Landstreff 2018 Påmelding

  Svarte #¤&%¤(/TY¤"%)= Det har vi glemt å ta med på bestillingen. Har fikset det nå. Regnponcho? Nja.... Mulig å bestille ekstra T-skjorte i etterkant for de som ønsker det. Vi sender e-post til de som allerede har meldt seg på. Den glade(gale?) amatør som er med på å arrangere Landstreff.
 3. Landstreff 2018 Påmelding

  Da er "feilen" rettet. Det er ikke nødvendig å velge mer enn EN-1- "billett" til Kvævassdammen. Antall personer som skal være med på turen oppgis før betaling. EDIT: Har nå lagt til informasjon om behovet for å velge bare en "billett" i bestillings systemet.
 4. Landstreff 2018 Påmelding

  Det skal jeg fikse så snart jeg kommer til EDB maskinen min. Tror det bare er en avkryssning som er feilaktig aktivert av meg. Gi meg 30 min. så skal det være fikset. Håper jeg. Programmet er fortsatt i prosjekterings fasen. Kommer plutselig en oppdatering på NLRK. no
 5. Landstreff 2018 Påmelding

  Påmelding er oppe og fungerer. Første påmeldte er registrert. Ser ut til å være en LR venn fra UK som åpnet showet.
 6. Enrollment Landstreff 2018

  Enrollment is in service. First listing has been registered. A fellow LR friend i UK seems to be the one to open the show.
 7. Enrollment Landstreff 2018

  Nå har jeg prøvd diverse nettlesere og alle, bortsett fra Explorer, åpner bestillings siden. Prøvd på Windows 7, Windows 10 og Linux Mint. Tror da det er noe med innstillingene i nettleser eller cookies som lager krøll. By the way: Dette er International Forum. Ta norsk språklige spørsmål i tråden under Turer og treff.
 8. Finaly! Enrollment for NLRK National Rally 2018 is online. HERE.
 9. Landstreff 2018 Påmelding

  Da har påmelding til Landstreff 2018 startet. HER.
 10. Webasto hard reset løsning

  Skal bli like varm. Forskjellen er tiden det tar før temperaturen oppnås.
 11. Ettertenning i Webasto D2?

  Kontroller i følgende rekkefølge: 1) Sjekk sikringen til Webasto. Dersom sikring er røket gå til 5). 2) Dersom hel prøv å starte igjen. Ikke stå for nærme Webastoen når dette gjøres. (HMS) Om den starter som normalt lar du den kjøre full syklus (30 min) og så stoppe den. Hør etter viftelyd som leiohel sier. Skal være hørbar i ca 1 min etter stopp varming for å ventilere ut diesel damp. Utfør som beskrevet i punkt 4). 3) Dersom Webasto ikke vil starte gå til 4) . 4) Få tatt en diagnose på den med Webasto diagnose. Da blir det enklere å si hva som kan være årsaken til smellet. 5) Om sikringen har røket kan du måtte belage deg på å skifte noen komponenter i Webastoen. Hovedkort (controller board), Glødeplugg/brennkammer osv. Eventuelt skifte hele brenneren. Kan kjøpes brukt på diverse skraphandlere rundt om i Norges land. Strømløs Webasto kan det ikke kjøres diagnose på. Bare ett forslag til fremgangsmåte ved feilsøking. Edit: Slurvefeil
 12. Webasto hard reset løsning

  Sjekk om sirkulasjonspumpen går. Om ikke vil den kunne starte og stoppe ofte på grunn av at vannet ikke sirkulerer og det blir for varmt. Dersom sirkulasjonspumpen går må du sjekke om det er luft i systemet. Luft vil kunne gi samme symptomer.
 13. Se informasjon HER.
 14. Hovedsikringen ryker i huset

  Ja, det vet jeg. Men i læretiden var det gjengs oppfatning at det aldri går strøm i N -leder. Det var derfor jeg skrev det slik:
 15. Hovedsikringen ryker i huset

  Har fått en karamell og to fra N-leder som det ikke skulle gå strøm i og skal ha samme potensiale som jord. Dritten er at du ikke alltid klarer å måle potensial forskjellen med Fluken. Kobler derfor ALLTID ut fase OG så N-leder før jobbing på slike gamle anlegg, for å unngå flytende nullpunkts blemmen som rammet lysekronen i Operaen. Skjevlast i TN nett blir fort interessant ja. Febdok beregninger i stort boligfelt fra fordelings tavle i trafokiosk har blitt avansert tetris noen ganger. Glad jeg ikke trenger å jobbe i EDSA lenger. Det var mye å holde styr på på en gang. Angående platetopp som selv reduserer effekten tror jeg har med noe spenningsfall å gjøre. Har selv opplevd det ved eldre installasjon og nytt kjøkken med 4mm2 og 20A kurs. Da ble det ett lite spenningsfall som fikk platetoppen til å redusere effekten. Med de spenningsvariasjonene som kan være i nettet her til lands, i normal drift, er jeg usikker på om det er det smarteste som er laget til. Husker ikke merket på platetoppen, men den var grisedyr i følge kunden. Da må den ha kortsluttningsmåling som i sluttkontroll instrumentene vi bruker på elektriske installasjoner. DET tror jeg ikke den har. Effektstyring er fult mulig å få til i heimen også, men det krever en del kompetanse på programmering og en god del elektriker arbeid. Blir nok mye sånt i tiden fremover når strømprisen skal gjøre ett byks i følge media og en del skremselsprofeter. (Jeg sier ikke at det ikke kommer til å bli dyrere strøm. Er bare oppgitt på at det lages krigs overskrifter og lages konspirasjonsteorier av alt.)
×