Gå til innhold

Malern

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Ula 3280 Tjodalyng

Nylige profilbesøk

737 profilvisninger

Malern sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Har bestilt en D5 vare, med litt utstyr nærmer deg seg fort 900k. Lafinto som bygger om bilene er trege om dagen, vår har stått i Norge siden 5/1 uten noe skjer. Men har fått låne en D5 av LR Norge til vår blir klar, det kaller jeg god service. :-)) Bilen er en drøm å kjøre, men virker litt mere stump en D4., men ikke plagsomt. Inngrep i tak er at lys lamper med mere i tak til bakseter blir fjernet o det kuttes ti sint i tak trekk helt bak hvor det noteres to plast hjørner, det som blir satt opp for å dekke er svart så anbefaler svart taktrekk. Speil er store og fine. Løp å kjøp:
  2. Ja jeg har prøvd rock crawl (kupert tereng står det på vår) lav serie, både senter diff og bak diff låses etter behov. Sjekket med LR Norge i dag og det er slik sperrer skal fungere, likt på alle program. låser etter behov.
  3. Det var ikke symbol på vår gamleD4, men heller ikke montert sperre. på vår 2013 D4 med montert sperre er det symbol men låser seg kun ved behov på alle proram, er det feil ??
  4. Symbolet skal bare lyse sammen med bliklys, se i boka !
  5. Mener å ha hørt / lest at skjeringspungtet på lønnsomhet ved tomgangskjøring er 17 sek.
  6. Sjekk denen linken, http://www.youtube.com/watch?v=Bq4xbWznM58. Med litt plunder går det å få løsnet trekket i fra innsiden når døren er lukket.
  7. Som sagt er det første service på bilen dvs 1 år eller 24000 km. Regner med at service hos merke verksted innbefatter det LR beskriver.
  8. Har sjekket litt pris på 1. service på min D4, prisene varierer i fra kr 5100,- til kr 6949. Begge er merkeverksted her i Vestfold/Telemark. Noen som kjenner til billigere service ??
  9. Har selv brukt disse dekka på D 3 anbefalles
  10. Er vel 24ooo km mellom service og skift på denne som på D3 ?
  11. Har nå kjørt 11000 km med D4 og har et forbruk på 1 L. Har kjørt mye med camping vogn over div fjell overganger i sommer, men sytes forbruket er litt høyt. Hva syntes dere på VBF ?
  12. Jeg brukte denne løsningen, startet rivarbeidet ved den laveste delen på bakluken.
  13. Har endelig fått vår nye D4,lekker liten sak i mariana black farge. Men jeg ble litt usikker på vinter dekk som ble levert i 255/50 19" mens alle andre hjul er 255/55 19". Dette gir jo forskjellig rulle lengde, å min uro gjelder evnt punktering når bilen står på vinterdekk. Vi får jo da dekk med forskjellig rulle lengde på en aksel er det OK ??
×
×
  • Opprett ny...