Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

trondshj

LRF Society
 • Innholdsteller

  1 691
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

trondshj last won the day on Oktober 13

trondshj had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

25 Fantastisk

3 følgere

Om trondshj

Contact Methods

 • MSN
  bluem244@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Indre Østfold

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Aremark/Østfold

Nylige profilbesøk

1 310 profilvisninger
 1. trondshj

  EGR -klappventil/sommerfuglventil

  På 2007-modeller og senere så må man jo programmere litt når EGR blir blendet. Har dette blitt gjort på din? Og er det mulig at noen har oppgradert softwaren på bilen din i løpet av servicen og kanskje fjernet denne programmeringen?
 2. Her må du begynne med klassisk feilsøking. Reverser det du gjorde med ekstralyset og se om ting blir normalt. De andre tingene skal ikke ha noe å si om bilen fungerte som den skulle frem til du begynte med lysene.
 3. trondshj

  Litt dårlig eu-kontroll. Håp for denne?

  Hos oss varierer det hva vi kjøper, og hvor stor prisforskjellen er. Ting som er relativt lettvint å bytte blir oftest OEM. Er det derimot noe som er skikkelig plundrete og vanskelig, så blir det gjerne orginalt. Da slipper man (forhåpentligvis) å gjøre samme jobben om igjen etter relativt kort tid på grunn av at delene ikke hadde god nok kvalitet.
 4. trondshj

  Handlet ny bil - Discovery 4 2015

  Jeg hadde nok ikke satt på parkeringsbrems på en bil som skal stå i 5 uker uansett. X'en min var veldig flink til å dra på håndbrekket. Det var fint, helt til vi var borte på ferie i noen uker. Da hadde det rustet godt fast, og krevde en del innsats for å få løs. Takk og lov at vi fortsatt hadde litt ferie igjen, og ikke fant ut at ting satt børr i det vi skulle på jobb. Er ikke noen vesensforskjell på parkeringsbremsen på Pathfinder og Discovery, utover at det er manuelt wiretrekk på Pathfinderen, mens Discovery har en elektrisk motor som gjør samme jobben. Begge har bremsesko som har anlegg mot innsiden av bremseskivene bak.
 5. trondshj

  Slutten på stearinlys

  Mulig. Litt skeptisk til magneter. Får tenke litt mer. Takk for komplimentet. Vi er fornøyd med den også. Flyter i en søledam og glir veldig lett i vannet
 6. trondshj

  Reparere karbondeksel

  Finnes egne reparasjonssett for karbonfiber, for eksempel http://www.easycomposites.co.uk/#!/starter-kits/carbon-fibre-rapid-repair-kit.html Om man bare skal få det tett, så er det helt sikkert enklere og rimeligere metoder.
 7. trondshj

  Litt dårlig eu-kontroll. Håp for denne?

  Du verden... Det var slettes ikke ille. Hyggelige priser på deler til FL1.
 8. trondshj

  Discovery 2 td5. Diagnose

  Godt det ordnet seg. Da er vi spent på fortsettelsen.
 9. trondshj

  Litt dårlig eu-kontroll. Håp for denne?

  2000 påstår det store internettet at det er. Jukset og slo opp på registreringsnummer.
 10. trondshj

  Cape Town og hjem

  Husker ikke alle jeg tok før vår tur, men hør med den lokale helsestasjonen/vaksinekontoret, så bør de kunne gi deg svar.
 11. trondshj

  Cape Town og hjem

  Ørten sett med undertøy, et par safariskjorter, noen bukser, solkrem, joggesko og et lite lass med vaksiner.
 12. trondshj

  Handlet ny bil - Discovery 4 2015

  Om helningen går svakt ned mot en barnehage, la den stå med parkeringsbrems på. Går det ned mot sjøen eller en fjellskrent, så holder det lenge med at den står i "P".
 13. trondshj

  Litt dårlig eu-kontroll. Håp for denne?

  Strømmen bil på Lillestrøm har godt rykte. Ellers er det Techno Classig på Lierskogen. Om man ser bort fra ABS-problemet så er vel neppe noen av disse problemene noe som krever spesialkompetanse på LR.
 14. trondshj

  Cape Town og hjem

  Ufffffffffff.... Kjenner en kraftig forverring i afrikasyken min nå... Hadde vi hatt mulighet så hadde vi nok vært i gang med å booke fly allerede.
 15. trondshj

  D4 - Spacerer og 18'' felger?

  Det er det sikkert, og jeg kan for lite om temaet til å skulle være veldig kritisk, men jeg hadde nok vært skeptisk til å gå ned på radius på bremseskiver uansett, selv om produsenten påstår at det er en oppgradering. Det er nok av selgere som ville solgt sin egen mor som 20 år gammel jomfru - om det hadde vært det som skulle til. Å sette på større skiver og bremsekraftforsterker som du har gjort, DET hadde jeg ikke hatt noen problemer med. Det går inn i kategorien "oppgradering" i min bok.
×