Jump to content
LRforum

trondshj

LRF Society
 • Content Count

  2,549
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About trondshj

 • Rank
  Lykkelig uvitende

Contact Methods

 • MSN
  bluem244@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Aremark

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Aremark/Østfold

Recent Profile Visitors

3,141 profile views
 1. De har vel fortsatt ikke anledning til å påpeke nye feil ved etterkontroller så vidt jeg vet.
 2. Jaja. Får håpe at jeg slipper å stikke innom BT grunnet vinsj ved neste PKK. Men - den slapp nå gjennom nåløyet i mars i år, så jeg håper at det går i 2022 også - om den fortsatt er i mitt eie.
 3. Hvor snill må man være for at nissen legger en sånn under treet mon tro. Nå skal jeg ikke klage. Det lå faktisk en Defender under treet i fjor, men den måtte jeg sette sammen selv av drøyt 2500 små plastbiter. Men det var sabla trivelig romjul.
 4. Veldig pent gjennomført. Ser at dine ferdigheter innen metallsløyd overgår mine med 10-gangeren.
 5. Tror ingen tolket deg som kranglete.
 6. Nå skal ikke jeg krangle med @gautes, for hans kompetanse overgår min med flere lysår, men jeg antar at trådstarter har gitt bilen rikelig med frisk bensin, og latt drivstoffpumpe gå en tid for å fylle opp systemet - inklusive filter? Om pumpen ikke leverer mer enn nødvendig, så kan det jo være at det rett og slett ikke kommer nok drivstoff frem... Slet med det samme for mange år siden. Det var riktignok en noe mer moderne bil, men da var fiksen å skru på tenningen og la pumpen gå en god stund. Skal også sies at pumpen var rimelig sliten og ble byttet kort etterpå, men det er en annen historie.
 7. https://www.landyzone.co.uk/land-rover/how-to-change-turbo-on-a-td4.221780/ ...men les hele tråden først.
 8. ...stålull er jo også et gammelt kjerringråd for å musesikre åpninger. Edit: Såkalte musejagere fungerer visstnok dårlig, men det finnes jo elektriske musefeller som kan flere mus om gangen før de må tømmes.
 9. Uten å vite helt, men burde ikke det være en såpass standardisert del at feks Biltema eller lignende kunne ha dette på lager?
 10. Har også drept en jekk fra Biltema med D4. Brått oppsto det en oljelekasje og jeg fikk det litt travelt... Bruker nå en annen jekk fra Biltema med noe høyere kapasitet, og det har heldigvis fungert greit i noen år. Når det er sagt, så har jeg vel merket meg at verktøy fra Bahco har noe høyere kvalitet enn Biltema.
 11. Det første som slår meg er at en høydesensor ikke har det helt bra, men ja - bør nok få gjennomført diagnose på det før man begynner å kaste deler etter en feil man ikke er helt sikker på. 50cm bak er nok litt i høyeste laget. Har ganske nøyaktig 48 cm på min, litt mindre foran uten at jeg har målt det. Håper noen her kan bistå deg med diagnose så du kanskje får litt mer hode og hale på dyret.
 12. alfred.kviseth@gmail.com

 13. Har forøvrig diagnosen din @Alfred1, så om du sender meg epostadresse på PM så kan jeg maile den til deg.
 14. Er ikke i nærheten, men om du beskriver symtpomer, så kanskje noen her inne kan hjelpe?
 15. Om jeg husker rett så er det tre steppermotorer pr side, hvorav en styrer temperaturen... Ikke skyt meg om jeg husker feil.
×
×
 • Create New...