Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

trondshj

LRF Society
 • Innholdsteller

  1 907
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

4 følgere

Om trondshj

 • Rang
  Lykkelig uvitende

Contact Methods

 • MSN
  bluem244@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Indre Østfold

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Aremark/Østfold

Nylige profilbesøk

1 751 profilvisninger
 1. trondshj

  3 barneseter i 2 rad

  Hei, og velkommen til forumet. Har null peiling på problemstillingen, men her er en tidligere tråd om samme emne.
 2. trondshj

  Wynn's Engine additive

  Er ikke bare på verksteder den der hadde vært kjekk å ha. Skulle vært påbudt med gassanlegg med slikt i alle offentlige bygg (og en del andre), som gikk av om sensorer oppfattet ord som "synergieffekter", "kostnadseffektivisering", "strategisk omorganisering"+++
 3. trondshj

  Verksted

  Tror det er dårlig med slikt nå om dagen. Men om man bor litt landlig til - eller reiser ut til et litt landlig sted, så går det jo an å henge opp en lapp på den lokale nærbutikken. Kan hende det er noen som er villige til å leie ut et gårdsverksted, eventuelt litt plass i en låve. Avhengig av om du har behov for løftebukk/grav/trykkluft/strøm - eller om du bare trenger et tørt sted å stå.
 4. trondshj

  Drog av veien med D4’n idag.

  Da krysser vi fingrene for at du får en bedre opplevelse når du kommer ut for grisete føre med nye dekk.
 5. trondshj

  Formidabelt forbruk Td4

  Eventuelt et fuktig luftfilter som det ble tungt å dra luft gjennom? Særlig om det blir kaldt og fuktigheten fryser...?
 6. trondshj

  Drog av veien med D4’n idag.

  Man kan sikkert gå opp litt i profil om man går ned på bredde. Men det kan man sjekke med dekkalkulatorer, som det finnes flust av på nettet. Mulig 245/60 R19 vil ha omkrets som er nærmere omkrets til orginal dimensjon.
 7. trondshj

  Ulyd/vibrasjon rundt 2000 omdreininger.

  De tingene som har laget vibrasjoner hos meg opp gjennom er: Ubalanse i hjul, noe som er så basalt at man lett kan glemme å sjekke akkurat det -Parkeringsbrems For meg så kjentes det ut som om at hele bilen vibrerte. Forsvant ofte etter en stopp og start. Om det er problemet, så bør det være litt varme der bak. -Bremsekalipper -Slitne nedre bærebruer foran Klunking kan jo tyde på noe slark et sted.
 8. trondshj

  Ulyd/vibrasjon rundt 2000 omdreininger.

  Sjekk også lageret på mellomakselen når du har bilen oppe. Det er et svakt punkt.
 9. trondshj

  Bakdiff FL2

  Det var friskt priset ja. ...eventuelt så driver du og går glipp av gode penger her. :P
 10. trondshj

  FLII Varmeapparat vifte død - noen erfaringer?

  Jupp. Vet om biler som har krevd at man enten demonterer hele fronten, eller at man benytter et spesialverktøy for å få byttet parklyspære... Har ikke hatt behov for å lage spesialverktøy selv enda, men ser helt klart fordelen med å (omsider) ha lært seg foran og bak på sveiseapparatet og det å ha noen stålbiter liggende og slenge.
 11. trondshj

  Verksted Bergen

  Snakk for deg selv, vi er snart tomme for både svarte kubbelys og hønseblod her i Aremark.
 12. trondshj

  Verksted Bergen

  Først og fremst så bør du få tatt en diagnose. Feil på luftdemping kan være så mangt, og ikke nødvendigvis så veldig dyrt å fikse. Verkstedet som utfører diagnosen bør enten være et merkeverksted, eller noen med god kunnskap om LR. Eventuelt, så kan kanskje noen på forumet her forbarme seg og gjøre det, eller du kan kjøpe et diagnoseverktøy selv. (Type IIDTool eller lignende som er laget for LR, ikke billige kinadingser). Når det er gjort, så kan du begynne å tenke på hva som skal utbedres, og om det er noe du kan gjøre selv, eller om det er noe som kan gjøres "hvor som helst" eller bør gjøres på merkeverksted. Post gjerne listen over feil, både fra EU-kontroll og en eventuell diagnose her på forumet, og fortell oss gjerne om du har mulighet til å skru litt selv. Mengden svart magi i en D3 er begrenset, og det er veldig mange med mye kunnskap her som sannsynligvis kan hjelpe deg. Og om du etterpå oppdaterer om hva problemet var, og hvordan det ble løst, så blir det mange takknemlige sjeler.
 13. trondshj

  FL1 bakre viskerarm ønskes kjøpt

  Du kan få en OEM-arm for en pakke glansbilder ser det ut til. https://rimmerbros.com/Item--i-DKB102460P Eventuelt en LR-del for en liten håndfull pakker med glansbilder. https://rimmerbros.com/Item--i-DKB102460
 14. trondshj

  Range Rover sport, 06.. heving?

  Denne bilen har vel luftfjæring, så om den er for lav så kan vel det justeres med egnet diagnoseverktøy. Hvor lurt det er å endre høyden i forhold til orginalhøyde kan nok diskuteres. Kan hende at man i det minste må få utført en 4-hjulskontroll etterpå. Hva det vil ha å si for kjøreegenskapene til bilen skal jeg ikke uttale meg om, men det er nok mulig at det ikke er helt optimalt. Men det kan sikker noen voksne her inne svare bedre på.
 15. trondshj

  Drog av veien med D4’n idag.

  Slutt å tulle Gaute. Her inne er vi verdens dyktigste sjåfører med verdens beste biler. Går det galt, så er det enten dekkene eller veien det er noe galt med. Eventuelt andre sjåfører.
×