Jump to content
LRforum

Kristian Kvart

LRF Society
 • Content Count

  1,977
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Kristian Kvart

 • Rank
  LR lærling

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Asker

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Asker

Recent Profile Visitors

1,446 profile views
 1. Må jo få være med litt på jobb om dagen også
 2. Jeg bruker Comma oljen fra BilXtra. De har GL 4 på 4 eller 5 liters kanner.
 3. Takk for oppmuntrende tilbakemeldinger både her og på forumtreffet. Det er veldig deilig å ha den tilbake på veien, og enda deiligere å vite at den er i enda bedre stand enn da jeg parkerte den for en stund siden.
 4. Hvis du tenker på PU taket så har det ikke vært på bilen ennå. Regner med at jeg setter det på i høst, da konmer det bilde.
 5. Etter en vellykket tur til Forumtreffet tror jeg at jeg kan konkludere med at prosjekt "overhaling av motor" er avsluttet. Det tok sin tid, og motivasjonen forsvant en periode, men nå er Land Roger atter igjen på veien med fersk EU godkjenning og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Grunnen til at jeg tok denne overhalingen var at den brukte en del olje ( det har den gjort hele tiden jeg har hatt den), og da jeg først var i gang ballet det litt på seg. Jeg har postet noen bilder underveis, men her kommer en oversikt over hva som ble gjort: Motor borret opp +0,020 og nye stempler montert Turner Stage 1 topp ( portet + blyfri) Nye ventiler, guider og ventiltetninger ACR Power Plus Hi torque camshaft Nye tappet guides, slides, rollers and pushrods Nye hovedlagre, rådelagre og tetning på bakerste hovedlager. Nytt kjede på kamaksling Ny clutch, trykkplate, utløserlager + bøssing Forgasser overhalt med nye dyser og pakninger Eksosmanifold byttet ut med headers ( separate rør) fra Bestmufflers Benyttet også anledningen til å flikke litt på malingen på ramma og torpedovegg når motoren var ute ( det jeg ikke har tatt tidligere) Ny termostat Div pakninger Ja og så har motoren fått sånn ny fin rødfarge da. ... det er ihvertfall det jeg husker i farta. Bilen går nå veldig bra ( og bruker ikke olje) og vi koser oss i sommervarmen. På vei hjem fra Forumtreffet lå vi rett i underkant av 90 opp Lierbakkene og det synes jeg er mer enn respektabelt for en gammel kriger med 255/85 dekk og sivil kasse. ....og jeg har allerede begynt å drømme om noen nye ting jeg har lyst til å gjøre.
 6. Land Roger på vei hjem fra Forumtreffet 2020
 7. Hyggelig med Forumtreff selv om det bare ble for en natt. Hjemturen gikk fint, og grusveien mellom Lampeland og Skotselv var en fin avveksling fra all asfalten. Land Roger går som ei kule om dagen. Måtte søke nødly på en bensinstasjon 3km hjemmefra for å trekke over bikinitoppen da alle himlenes sluser åpnet seg.
 8. Ser jammen meg ut som det blir tur på Land Roger og meg fra fredag til lørdag gitt. Gleder oss begge to.
 9. Fant stigen også, og har fått tilbakemelding på at dette kan være den gamle solide Brownchirch grinda.
 10. Rustfritt frontstykke til seriebil selges. Åpen for bud. Befinner seg i Asker.
 11. Et ex-mil prosjekt klarer jo du lett
 12. Solid galvanisert takgrind til lang seriebil selges kr 2000 eller høystbydende. Grinda har blitt lakkert svart av tidligere eier og dette flasser noen steder.
 13. En bikinitopp tar av det verste foran i alle fall, men ikke nok om det blåser mye. Sikreste er vel å spenne over en presenning med strekkfisker i enden. Ellers så må du si at de eldste bilene trenger garasjen...
 14. Kan ikke si annet enn at det var en sann nytelse å kjøre til stranda i dag uten tak ! ENDELIG er vi på veien igjen, og jeg synes bilen går veldig bra. Blir å følge litt ekstra med i starten og relativt snart ta et oljeskift til.
×
×
 • Create New...