Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Kristian Kvart

LRF Society
 • Innholdsteller

  1 880
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Kristian Kvart last won the day on Juni 27

Kristian Kvart had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3 Nøytral

3 følgere

Om Kristian Kvart

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Asker

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Asker

Nylige profilbesøk

945 profilvisninger
 1. Kristian Kvart

  The Range Rover Project

  Ble stilig med grind ja. Skal si du har fått gjort et godt røsk med resten også. Fin bil !
 2. Kristian Kvart

  Land Roger, Part III

  På tide med en liten oppdatering igjen. Nye hovedlagre er montert sammen med veiva og nye «t» pakninger og simring bakerst. Nye stempler er montert på rådene og satt inn, den nye kamakslingen er justert inn etter anvisning fra leverandøren ( litt forskjellig fra den originale), nytt kjede er på plass, strammet opp og skinna er justert og sikret. Til slutt er toppen montert igjen med ny pakning. Akkurat det å få toppen på igjen føles som en milepæl, nå begynner det jo å ligne på en motor igjen
 3. Kristian Kvart

  Winch fanger

  Og ønsket pris ?
 4. Kristian Kvart

  Litjkar´n - en Serie 2a fra 1968

  Oi du er i gang med skikkelig operasjon du - velkommen i klubben . Litt skummelt med alt man ikke har gjort før, men det pleier å ordne seg. Heier fra sidelinjen.
 5. Kristian Kvart

  Land Roger, Part III

  Roger’n er jo veldig fin for rust takket være tidligere eiere. Da jeg lakkerte for et par år siden demonterte jeg skjermer og pusset og lakket topp og utside av fremre del av ramma. Siden motoren nå er ute var det like greit å ta på innsiden av ramma også. Skrapte vekk rester av gammel tektyl. Det var overraskende fint under, men nå er det pusset over og lakkert så det er enda finere! Bildene viser tilstanden under tektylen, og etter dagens lakkering.
 6. Kristian Kvart

  Litjkar´n - en Serie 2a fra 1968

  Det der høres veldig kjent ut. Heldigvis er det 6 uker til seriebiltreff
 7. Kristian Kvart

  Ex-Mil'en Dolly

  Uff da, typisk at sånne ting skal skje når man er på langtur.
 8. Kristian Kvart

  Land Roger, Part III

  Fredrikstad Motorverksted borret blokka og det kostet 2500 i hht standard prisliste. I tillegg trenger man jo nye stempler, og her er det jo litt å velge i, fra Britpart og oppover......jeg valgte noen gode så det kom for min del på mer enn selve borringa En av grunnene til at jeg gjør dette skikkelig nå er at bilen i hele mitt eie har hatt høyt oljeforbruk. Regner med at boring + nye ventiltetninger skal gjøre susen.
 9. Kristian Kvart

  Land Roger, Part III

  Da er blokka ferdig borret og hentet hjem igjen sammen med nye stempler av skikkelig sort. Det holdt med +0.20 borring. Takk for hjelpa til Simen som hjalp til med transport ! Alt som var montert ble demontert igjen og hele motoren skikkelig vasket for å få bort partikler. Kamaksel og rollers / tappes er igjen montert og siden et deksel trengte litt lakkering ble ventetiden brukt til montering av nye ventiler, tetninger og fjører i toppen. Noen har spurt meg når jeg satser på å være ferdig, men det tør jeg uke svare på lenger. Det blir når det blir, og en stund til er det nok
 10. He He, du får si til kona at hu bør få seg en LR istedenfor . Sees i ettermiddag.
 11. En bilentusiast er nå en bilentusiast spør du meg. Jeg regner med å ta en tur til Lærdal på torsdag eller fredag. Kan godt legge takgrinda på Mr. Green så jeg får med et panser over fjellet om noen får det med videre fra Lærdal til Bergen.
 12. Kristian Kvart

  T-skjorter RR SPECIAL SERIEBILTREFFET 2018

  Hei, jeg vil gjerne ha 2 stk i Medium, en blå og en oliven
 13. Kristian Kvart

  RR SPECIAL SERIEBILTREFFET 2018

  Hei, Kasper og jeg satser på å bli med - med en bil av hvert slag - og vil gjerne ha 2 stk deltagerpakker - må vi melde oss på noe sted ?
 14. Kristian Kvart

  Land Roger, Part III

  En liten oppdatering før sommerferien slår inn her. Nye standard stempelringer hadde litt for stort gap på enden, noe som tyder på litt slitasje i sylinderen. Blokka er derfor levert til Sarpsborg Motorverksted for borring (+30) og nye gode stempler er bestilt. Dette må jo bare bli bra - gleder meg veldig til han er på veien igjen .... en gang Det blir i alle fall ikke Landstreff med Land Roger denne sommeren, men han får komme sterkere tilbake.
 15. Kristian Kvart

  Land Roger, Part III

  Vibresjonsdemper ( skinna?) er lettere justert til oppgitt klaring og låseblikk banket på plass. Låsefunksjon for strammeren er jo fjærbelastet. Skal ikke denne gå fritt eller bør den presses inn på neste hakk ( som ikke er langt unna ) ?
×