Jump to content
LRforum

kimwiig

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

About kimwiig

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Location / Bosted
  oslo
 1. Da er det bare å få overbevist kjerringa som har bestemt seg for at vi skal ha cab..... (??)
 2. Var å prøvekjørte en 07 disco 3 i dag med usedvanlig god historikk og oppfølging. bilen kjentes helt topp og bar preg av godt vedlikehold. Men når bilen sto stille litt med motoren i gang så det ut som den justerte seg litt i høyden på ene siden foran.. er det vanlig? Det så også ut som den lugget litt på ene siden bak når den ble heiset opp, tyder dette på at noe er på vei til å ryke? Han som eide den sa også at man ikke bør kjøre med bilen i laveste posisjon av en eller annen grunn. noen som ar noen formening om dette og er dette noe som tyder på at jeg bør se på et annet objekt. Mange spørsmål på en gang, men ble litt ¨starstruck¨ og må ta en rask avgjørelse, for en fantastisk bil.... eneste negative måtte være at det manglet navigasjon, men det går det vel an og ettermontere eller??
 3. Hadde en disco3 i tankene, så vi får se.
 4. Selger min Freelander billig da jeg håper å selge raskt. 2007 mod, Automat, 210000km. Gått som pendlerbil Fredrikstad- Oslo og vært i mitt eie fra 60000km uten problemer. Den trenger imidlertid litt påkostninger. Av kjente feil og mangler er det behov for nye sommer og vinterdekk eller helårsdekk Pris ca 800-1500kr pr dekk. Bilen står nå på 265/65R17 som gir ett litt røffere look. (ikke dekk på bilde) Bilen har en liten oljelekkasje mellom motor og girkasse Pris 10000kr Strammehjul til multireim har en slark og må skiftes Pris 2500kr. Det kan med fordel også skiftes glødeplugger da jeg mistenker at de begynner å bli dårlige (Har kjøpt nye plugger) Batteriet begynner kanskje å bli litt dårlig, men bilen starter uten problemer og trenger nok ikke skiftes før til vinteren.
 5. Good point. Freelander 2 2007 automat 2,2 TDi.
 6. Har i det siste fått en grov durelyd når jeg kjører over 50. Høres ut som jeg har fått grove knastedekk på. Lyden er litt variabel i intensitet avhengig av hastighet, men ikke påvirket av svinger. Hva kan jeg frykte, hjullager, diff??? Og ikke minst kostnad??
 7. Har i det siste fått en grov durelyd når jeg kjører over 50. Høres ut som jeg har fått grove knastedekk på. Lyden er litt variabel i intensitet avhengig av hastighet, men ikke påvirket av svinger. Hva kan jeg frykte, hjullager, diff??? Og ikke minst kostnad??
 8. Har problem med ulyd fra viftesystemet. Kan beskrives som en litt raspende durelyd når den står i auto og lyden blir litt høyere ved økt turtall. Hvis jeg trykker på ECON knappen forsvinner lyden. Slik jeg forstår det skrur man av aircondition når man trykker på ECON og dermed også kompressoren. Har hatt lyden en stund og prøvd en såkalt AC service og etterfylling av 500g gass. Har prøvd å legge ved en video av lyden, men den kommer kanskje ikke så tydelig frem. Noen som har forslag til hva det kan være? trim.44958EDE-A6CF-41DE-8D18-15327EE7A1FF.MOV
 9. Hadde samme problem på min 07 model. Som det ble nevnt tidligere er det sikkert en av sensorene som ikke får signal. Jeg kjøpte ny sensor og prøvde å bytte en og en uten hell. Jeg knota mye med denne feilen og etter at jeg til slutt fant parkeringssensor cpu'en ( som foresten er skrud fast litt opp på c-stolpen bak dekslene på førersiden) kunne jeg sjekke etter brudd i ledningene til hver sensor. Fant da ut at det var brudd i leder til midtre høyre sensor foran som var et helvete å komme til. Måtte skru av hele frontfangeren og fant da ut at kablene som går til sensorene kommer fra bak i bilen, går i gjennom motorrommet og ned i frontfangeren på førersiden. Derfra er kablene stripset til fangeren frem til vær sensor. Feilen hos meg var at ledningene lå å gnisset til bilens understell og ledningene ble skadet. Måtte skjøte flere ledere på nytt og etter det har alt virket son en drøm. Har foresten en sensor til salgs om du trenger.
 10. Takk for tips. Da blir det nytt batteri og nye glødeplugger.
 11. De siste dagene har det vært - 6-10 grader og da har det hvert vanskelig å få strt på FL2 en. Den har da stått å kværnet i gode 30-40 sek før den har startet. I dag derimot brukte den ekstra lang tid og jeg måtte prøve flere ganger før batteriet til slutt var flatt. Satt på en batterilader og fikk ladet opp så den tok i mot ca 0,5-1 amp og testet igjen, men det gikk tomt igjen før jeg fikk start. Er det kun dårlig batteri( som sikkert ikke er byttet på mange år) eller er det andre ting som kan være skrantende? Har foresten nettopp hatt service med oljeskift.
 12. Hei. Trenger nye Sommerdekk og vurderer helt ny felgpakke. Fant disse på Finn.no http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=59392173&fks=59392173. De er store og brede, men de har sittet på en RR Evouge og de er vel ca samme str som Freelander?? Noen som vet om dette vil fysisk passe? 265/35-22 foran og 295/30-22 bak. Boltsirkel (PCD): 5 - 108 Bolt/mutter dim: 14x1,50 Innpress (ET): 35 Navhull (CB): 63,4 Tenker også på hvordan man forholder seg til alle disse reglene som omhandler endring av dekk og felgdimensjon, for det en mange der ute som kjører med veldig ustandardiserte dimensjoner...
 13. Det er en 2007 FL2 2,2tdi Oljen renner ut av det avlange hullet
×
×
 • Create New...