Gå til innhold

Putte79

Medlemmer
  • Innlegg

    190
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Trønder

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Norge, Trøndelag

Nylige profilbesøk

1 710 profilvisninger

Putte79 sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Hei

    Har du RRc'en ennå?

     

    ØL

  2. hei! Tar gjerne dør handtakene til RRC! Kjøpte en RRC LSE tidligere i år. Noen hadde brutt i stykker alle håndtakene. dvs. det blanke/alu på håndtakene. Vi blir enige om pris! : )
  3. Hei! Har en bror som holder på å bygge bakseter i sin Defender TD5 til slike bakseter som det er i en Defender etter 2007. I forbindelse med dette trenger han feste som brukes til å feste baksete. Dette har LRpart nr HWK500110PUY/LR016264. Han har sett på x-antall LR nettbutikker i England, og alle er utsolgt/mangler dette feste og LR sentralt er tomme på lager. Braketten han trenger er den som er merket nr 2 på bilde. Er det noen som har et liggende?
  4. Jepp! Til vanlig får man kjøpt alt ferdig fra øya, men i disse dager har de fleste store LR butikken på øya begynt å stenge (Gjelder paddockspares, YRM, LRdirect ++). Får håpe at denne dritten snart går over!
  5. Sorry Rolf! Mente ikke å la være å hilse! Så deg ikke!
  6. Hei! Topp Rolf! Er ikke noe hastverk, så bare vent til at all snøen er borte! : )
  7. Hei! Driver å restaurer en RRC, to deler har blir borte for meg. Samme del finnes/brukes også på RRC og D1. Lurer derfor på om noen har følgende del (se bilde). Det jeg trenger er selve setebelte feste bak som er festet i ramma. Dvs. den delen som består av del nr 1 til 9 på bilde. Har noen denne liggende? Eller som skal skrote en D1 eller RRC og kan skru denne av! Mvh Indset
  8. Hei! Alt du gjør er bare sykt bra!!!
  9. Jobbet med denne bilen i hele juleferien. Skal få tatt bilder. Tror ikke jeg rekker Solihull finest 2020 med denne bilen. Men skal prøve å ha en annen ferdig til da. Holder også på med å trekke opp alt av seter, fikk syd nye trekk hos disse: https://www.lseat.com Anbefales på det sterkeste, skal få tatt flere bilder når jeg er ferdig med alle setene. Alt av interiør blir sort, men med rød søm.
  10. Hei! Til dere som lurer, å få ramma galvanisert koster 2650kr! Eksakt pris varierer så klart avhengig av hvor mye sink som fester seg på ramma! Anbefaler alle som plukker en land rover helt ned og får sandblåst ramma, få den galvanisert før du gjør noe mer med den! Bilder viser ramma syregrunnet, så 2 lag med 2komp sort lakk i farge RAL9005
  11. Burda ha koblet det, husker saken med brannen din nå! Men uansett takk for svar!
×
×
  • Opprett ny...