Gå til innhold

braendaas

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Porsgrunn

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Porsgrunn

braendaas sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Jeg er også interessert. 1stk Roofrack 1stk Orginal Landrover stige.
  2. Desverre litt langt unna. Er til D3 ja:)
  3. Ønsker å kjøpe en 18" eller 19" felg med eller uten dekk! Tilstand på dekk/felg er ikke så farlig da jeg skal bruke dette som reservehjul. Alt er av interesse!
  4. Tenkte på denne jeg legger ved bilde av her. Det er vel den orginale. Tenkte å montere den med mulighet for vinsj med to ekstralys i.
  5. Nei, det står ikke noe i vognkortet. Hva gjør alle andre på PKK, peller dere den av? Hvis du ser litt nøye på bildet så ser du det er to hull i front fangeren min. Der har det stått to orginal Land Rover ekstralys tidligere, men som var fjernet før jeg kjøpte bilen. Jeg tenkte å montere to nye lys der for å dekke over hullene men Hella Luminator Xenon var desverre for dype og da tenkte jeg at de kanskje passet i en A-bar. Går jo ann å sette på orginallykter, me det er jo rimelig uaktuelt da det verken lyser spesielt bra eller er xenon. Kanskje noen som har et bilde med Hella Luminator Xenon lykter i A-baren? Er vel de som gir det beste lyset så vidt jeg har klart å lese meg til.
  6. Har endelig etter mye synsing vært å hentet en Discovery 3! Litt om bilen: Land Rover Discovery 3 2006mod. Rulla 129.000km Mørk mørk blå, med sort skinn innvendig. Nettop vært på service for den nette sum av 28000nok(!), da ble det byttet klosser, skiver og bremseslanger rundt baut. Samt olje og filterskift der det kan byttes. Eneste som er gjort med bilen utover orginalt er vel at den har montert lyktebeskyttere foran, fikk med til bak også så må få de montert. (Noen som sitter på en guide?) Planer med bilen fremover, er vel A-frame med ekstralys (Hvor kjøper jeg den?). Kunne tenkt meg et par Hella Luminator Xenon 170mm. Noen som vet om de går i den orginale kufangeren? Ser også for meg at en front sump gard sammen med rock sliders er vel investerte penger. Må ha nye sommerdekk utpå våren og etter mye lesning her så ser det ut som det mest fornuftige valget er et sett med GG AT. Jeg kjører på 18" sommer og vinter, hva er største dimensjon jeg kan ha på? Vil jo gjerne ha mest mulig profil. Sommerfelgene er ikke så pene lenger og kunne trengt et strøk med lakk, hadde bilen kledd sort matt/blanke felger? Har disse felgene, disse er rektik nok allerede malt sorte. http://www.lrforum.com/forum/index.php?showtopic=61193 Planer om å montere skjult vinsj bak skiltet også, men det blir ikke før til våren. Ser frem til å hærje rundt på vinterveiene i øvre Telemark på vei opp til hytta:)
×
×
  • Opprett ny...