Jump to content
LRforum

vidar20

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About vidar20

  • Rank
    Medlem

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ålesund

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Ålesund

Recent Profile Visitors

287 profile views
  1. Den justeres ved å åpne boksen til EPB. Ligger over bakre diff. Et lite h.... å skru opp de 8 skruene på dekselet, men det går. Så er det bare å sette i gang med å rive , brekke det av iom at det sitter «limt» med silikon. så er det bare å sjekke om dette har skjedd Hilsen en som nettopp har gjort dette
  2. Hei. Hadde samme problemet på en av mine lykter. Smurte opp solnoid med en liten dusj med WD-40 Har funka etterpå
  3. Hei Har iidtool BT. Den kan resette batteri Bor i Spjelkavik bare å sende PM Mvh Vidar
  4. Hei. Hadde samme feil som du har på en D3 2008 etter blending av EGR. Var innom Tuningservise.no og fikk «fjernet» disse kodene. Min var ikke U men P0401 ++( les mange mtp egr) «Fjernet» og tømte også DPF hos Tuningservise etter at egr var blendet iom at dette er en 2008 og nyere. Bilen kastet mange feilkoder etter at egr var blendet og dpf fortsatt eksisterte. Etter dette har bilen gått feilfritt i 3500 km. Selve tømming av DPF tok jeg selv Bare å sende PM dersom du lurer på noe.
  5. hmmm mulig jeg tenkte feil her.. Den som ligger under plast dekselet ved batteri er vel ECU for transferkasse? Ser av andre fora at automatkasse har egen ECU ( som er vanskeligere å komme til) De lærde får arrestere meg om jeg tenker feil Men sjekk av transferkasse ECU som ligger bak batteri er en 5 min. jobb ja
  6. Hei. Holder til i Ålesund og har IID tool om du trenger å lese ut om det er andre feilkoder på bilen. Kan også hjelpe til å grave frem TCM som @Hanslr nevner. Har sjekket etter irr på min bil Bare å sende en PM
  7. Vekker til live denne tråden igjen jeg Har en D3 2008 hvor jeg allerede har blendet og fjernet egr på. Nå står DPF fjerning for tur. Brukte Tuningservise på egr Hvordan delte du @Yngaab filteret? På langs eller på tvers i en av endene ? Og var det vanskelig å demontere / montere? Har bilen funka greit etter du fjernet på din?
  8. Programmerte du bort DPF i etterkant? Ingen på EU kontroll som stusser på eksosklemmene der det ble skjært? Har en 2008 D3 som krangler litt med DPF ettersom EGR er kodet bort og blendet
  9. Ser at DPF ligger under førersetet på bilen. Er det noen her som har tatt det ut og vet om det er mye arbeid? Når det er ute er det vel bare å skjære fint med vinkelsliper på toppen, brette forsiktig til side og kakke ut filter i biter?
  10. vidar20

    DPF

    Hvilke sensor ? Har du delenr ? og hvordan kom verkstedet frem til det? Min D3 har også programmert bort EGR og melder noen ganger om fullt DPF. Kjører da den vanlige prosedyren med høy fart og turtall i ca 20 min og den er borte. Det skal sies at melding "forsvinner" ved neste oppstart av bil. Vurderer sterk innkjøp av IIDTool for selv å kunne sjekke DFP samt alle de andre godbitene den lille diagnosepluggen byr på.
  11. vidar20

    DPF

    Er det mye arbeid å ta ned DPF ? Ser ut som den har en ende med 3 bolter og klemme i den andre enden?
  12. Har ikke nappet egr kabler enda men fått slettet kode og bil går som normalt. Sikkert bare til jeg napper ut nøkkel. Men knapper til cruisekontroll er døde. Resten av knapper på rattet er ok Sjekket også Spesial Programs. Der dukker det opp «systems fault» i displayet
  13. De er blendet ja. Kan nappe kabler i morgen tidlig. Hvordan er renser du/dere map/maf? Spray eller tørke ren. Sjekket «butterfly» og den lange intercooler slangen for lekkasjer i kveld og de var begge fulle av olje. Trodde dette forsvant etter blending ?
  14. Jepps har ladet for en liten uke siden. Ctek’en stod på over natten. Merk at det har blitt en del småkjøring siden det. Blåtann batteri-dingsen har ikke meldt om noe de siste ukene. Har eid en RRS før og den var litt syk før den fikk ny dynamo. Men da var det Hdc og luftfjæring ++ som meldte fra. Håper fortsatt på at det er batteri og ikke ecu
  15. Da var vi gang igjen.... min kjære Discovery 3 2008 får «Engine System Failure» rett etter start. Hadde lignende problem for noen dager siden og da løste dette seg ved å stoppe, slå av bil i noen minutter, for så å starte og kjøre vanlig uten feil. Har til tider skjedd en gang om dagen. I vinter hadde jeg litt problemer med starte og min blåtann batteri logger meldte om «low cranking voltage» Tenkte da at batteri var begynt å bli dårlig. Dette problemet løste seg ved at temperaturen steg og våren kom Fikk låne diagnose verktøy i dag, Hawkeye. Fikk da opp div koder « P0101 - Mass or Volume air flow circuit A range / performance circuit voltage above threshold» Den dukket ikke opp etter sletting av koder Denne har jeg sett før og ser den i sammenheng med at bil har blanket egr både fysisk og ved sofware? I dag var P0101 borte men får den enda mer kryptiske P0000 No signal / No communication. Det er denne som kommer med en gang bil starter og den forsvinner ikke etter stopp, vent, start metoden min. Dersom jeg sletter feil med diagnoseverktøy med motor i gang forsvinner «Engine system failure» og bil kjører normalt, til jeg starter bil igjen Mitt spm er da, har jeg en feil i motor ecu eller kan det være døende batteri som skaper trøbbel?
×
×
  • Create New...