Gå til innhold

RR-Kai

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • MSN
    k-ksan@online.no
  • Website URL
    http://www.freewebs.com/kajaroma/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Svarstad i Lardal kommune

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Svarstad i Lardal kommune.

RR-Kai sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. RR-Kai

    Radiator.. Igjen.

    Min kjære "Rose" trenger ny radiator etter et heller ublidt møte med ei Bjerk her i Svarstad. Hun er fra det glade år 1977 og har en 3,5l forgassermotor. Radiatoren trenger ikke være vakker på noen som helst måte bare den er tett Hilsen Kai.
  2. Da krysset jeg vel øynene og leste av galt... Okke som Løp og kjøp....
  3. Motornr på den som sitter i bilen er : 35527639 og dette er vel komp (O.l) : 8.13.1.CR Den andre motoren står på pall som sagt oppe i Mjøndalen, og jeg har ikke vært der for å skrive opp nr.
  4. Takk... Skal gi beskjed i morgen
  5. Sorry Dette er motorer fra `77 og jeg har dessverre liten peiling på slikt..
  6. Si det... Vel... -den som sitter i bilen kan jeg jo si noe om. Byttet kam og ventilløftere for 5000 km siden. Den bruker olje. Starter og går hver dag Den som står på pall vet jeg ikke annet om enn at den har vært inne til service for 30000 km siden. Selger påstod at den gikk knall. (jeg kjøpte mye på en gang og tok den med samtidig)
  7. Har to stk 3.5l forgassermotorer som jeg ønsker å bli kvitt... En på pall og nr to sitter i bilen. Pris ? kom med forslag.... I tillegg har jeg baksete fra en `77 som faktisk er helt og pent (om ikke fargen er det) Pris ? -Forslag.
  8. Takk for tips, -og takk til de som har tilbudt radiatorer av ymse slag Jeg fikk tak i en til kun kr 200,- Tett er den også Knut kjenner jeg som min ex-lokale "Dele-Pusher" (er opprinnelig fra Nittedal selv) og jeg kan anbefale hans service og priser for andre Fortsatt god sommer til alle.
  9. Radiatoren til min `77 RRC har tatt kvelden, -eller man kan si at vannet har gått Er det noen som har tenkt seg til England i nær fremtid og kan tenke seg å ta med en ny tilbake ? Penger o.l blir vi selvsagt enige om. Jeg bor i Drammen og treffes på tlf 99563856 Selvsagt spør jeg her inne fordi jeg er interessert i å spare penger Hilsen Kai.
  10. RR-Kai

    RR 1975

    Det vet jeg ikke, -bare refererer til manualen, og ser av vognkort at slagvolumet stemmer. Dette er til min `77.
  11. RR-Kai

    RR 1975

    Hei Ifølge manualen min er dataene slik : 156 hk. 116 kw og 28,3 kgm v/3000 o/min Hilsen Kai.
×
×
  • Opprett ny...