Jump to content
LRforum

HeX

LRF Society
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About HeX

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Skien

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Skien

Recent Profile Visitors

1,312 profile views
 1. Hei, ja det ville også fungerer hvis de var i riktig størrelsen. Dessverre er de kun til stempel med enten 41 eller 44mm. Defenderen (fra 300Tdi og senere) har 46 mm.
 2. Hei, hvis noen er interessert i et enkelt men genialt installasjonverktøy for stempelpakninger i bremsecaliper for Defender så burde de si i fra til Mike fra Britannica Restorations Ltd så kommer han å kanskje lage den for salg. Bare legge inn kommentar på
 3. https://www.biltema.no/bygg/verneutstyr/horselvern/horselvern-med-bluetoothfmdabradioaux-2000044919 ;-)
 4. Kan bare gi oppdatering at jeg fikk dysene ut (uten spesialverktøy) tok de fra hverandre, renset sjekket spraymønster (bruk av bremserengjøringsspray) og satt de sammen igjen. Motoren funker fortsatt ;-)
 5. Tror nok du må bytte hele pumpa. Det måtte jeg gjøre. Er et kjent svakhet på Tdci motoren.
 6. Ja skal vurdere dette. Kommer nå på at lekkasjen jeg ser er mest sannsynligvis olje og ikke Diesel. Så da må det være dekseltettning. Skal undersøke enda mer nøye før jeg starter noe som ikke trengs (har hadd mange nok av slike jobber fra før ;-) )
 7. Takk for tips, Gaute. Det var naturlig en mulighet uten å må bruke spesial glidehammer (selv om den finnes til billig penger hos fourby men frakt og toll gjør det uaktuelt å bestille). Det jeg fortsatt lure på er om det er noe vits i å teste injektorene. Dvs finnes det noe justeringsmuligheter på de?
 8. Hei, jeg har oppdaget oljelekkasje rundt mine injektorer i 300tdi. Så da er det på tide å forne kobberskivene i bunnen. Siden injektorene må ut lurte jeg på om det finnes kanskje et verksted i OK avstand til Grenlandsområde som kunne teste injektorene til en grei penger. Takknemlig for tips. PS: Hvis noen har kanskje også verktøy til å får injektorene ut til lån så gjerne ta kontakt :-)
 9. https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_nkw=seat+belt+stopper&_sacat=0&_sop=15&rt=nc&LH_PrefLoc=1 Hvis det ikke haster så får du de enda billigere fra kina.
 10. Hadde opprinnelig planer om å bygge min Ninety om til skivebremser bak men har ombestemt meg nå så at RRC akslinger som jeg hadde fra en delebil er for salg nå: https://www.finn.no/175022131 OBS: 50% forumrabatt
 11. HeX

  Egr blending

  Du trenger en remap for å at MIL indikatoren ikke skal komme tilbake. Siden du har allerede IID tool så kan du bestille det f.e., hos https://bellautoservices.co.uk/store/iidtool-egr-and-dpf/
 12. Hei, Drøbak ligger dessverre ikke på vei.
 13. Jeg skal hente en Bil i Bergen på søndag og har kapasitet i begge retninger.
 14. Fant en Series III (sivil utgave) brukermanual hos meg som jeg ikke lenger har behov for. Byttes mot en Walters Mandel (+ frakt hvis den skal sendes). Holder på i Skien.
 15. Ja. Kjører minst 2 ganger i uka forbi den. Under byggeperioden av Porschesenteret sto jo en god del flere biler rundt det. Så kanskje du så den ikke i rekke nr to :-)
×
×
 • Create New...