Gå til innhold
LRforum

HeX

LRF Society
  • Innlegg

    209
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Skien

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Skien

Nylige profilbesøk

2 129 profilvisninger

HeX sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Jeg skal opp til Sør-Trondheim/Leinstrand med en tom stor skaphenger. Hvis noen trenger noe transportert så tar kontakt. Turen går via RV3. Jeg kan plukke ting opp/levere langs veien så lenge det brukes ikke for mye tid. Litt støtte for dieselkassen settes pris på 😉
  2. HeX

    Eksos

    Min 300tdi gjør noen ligende når den er kaldt. Men kun under lite last når man triller ned baken. Røyken forsvinner med en gang motoren må faktisk jobbe. Heller ikke noe problem i tomgang. Løsningen kunne da være å la motoren først bli varmt i tomgang (vanligvis ikke den beste ideen) eller kjøre av gårde med foten ned 😉
  3. Hvis du kan sende så tar jeg det gjerne for 400 + frakt.
  4. På min Puma er webastoen plassert under motornivå. Så det jeg gjorde var Klemme av begge slangene før jeg koblet de fra webastoen Fikset Webastoen koblet på en slange og åpnet forsiktig klemmen slik at webastoen kunne fylle seg inntil kjølevæsken kommet ut av andre enden. Koblet på andre slangen og fjernet klemmene. På den måten var det lite luft igjen som motoren klarte å lufte ut selv.
  5. Hvis jeg husker riktig så er det vannpumpe. Min begynte også å lekke men det var ikke vannpumpa selv men kobling av pumpa til selve webastoen. Jeg tok hele webastoen ut, renset koblinger og påførte https://hylomar.com/en/hylosil/ (andre pakningsmidler virker vel også). Var en grei jobb for en ettermiddag og på min Puma var webastoen ikke så lett tilgjengelig som det ser ut på din.
  6. Ja @lafterolf. Hyggelig jobbtur.
  7. Selv om jeg ikke tørrte å samparkere Duster leiebil med slike fine utgaver så håper jeg det er greit å legge ut her a likevel. Interessant kombinasjon fra Serie 2a, 3 og 300tdi. Minst 2 av de har oppgradert ramme me skrufjær. Møtt ikke eiernen men Island Rover klubb klistermerket var på.
  8. Kona på handletur husker hvor en bør parkere.
  9. Hei, ja det ville også fungerer hvis de var i riktig størrelsen. Dessverre er de kun til stempel med enten 41 eller 44mm. Defenderen (fra 300Tdi og senere) har 46 mm.
  10. Hei, hvis noen er interessert i et enkelt men genialt installasjonverktøy for stempelpakninger i bremsecaliper for Defender så burde de si i fra til Mike fra Britannica Restorations Ltd så kommer han å kanskje lage den for salg. Bare legge inn kommentar på
  11. https://www.biltema.no/bygg/verneutstyr/horselvern/horselvern-med-bluetoothfmdabradioaux-2000044919 ;-)
  12. Kan bare gi oppdatering at jeg fikk dysene ut (uten spesialverktøy) tok de fra hverandre, renset sjekket spraymønster (bruk av bremserengjøringsspray) og satt de sammen igjen. Motoren funker fortsatt ;-)
  13. Tror nok du må bytte hele pumpa. Det måtte jeg gjøre. Er et kjent svakhet på Tdci motoren.
×
×
  • Opprett ny...