Gå til innhold

kolbjorn

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Location
    Stokmarknes

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Stokmarknes

Nylige profilbesøk

1 034 profilvisninger

kolbjorn sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Takk for svar. Hvordan utføres 4-hjuls kontroll? Kolbjørn
  2. Var på EU-kontroll i dag og fikk beskjed om at bakre høyre hjullager må skiftes. I tillegg fikk jeg følgende feil : For stor slitasje på kingbolt og/eller foringer eller i opphengskuler/ledd, øvre indre begge sider bak. Er dette en omfattende jobb, og hvilke deler må man ha? Kan dette gjøres på et vanlig verksted? Bor i Vesterålen, så nærmeste LR-verksted er vel Trondheim. Det blir i lengste laget. Bilen er en Discovery 3.
  3. Er på tur fra Vesterålen til Tromsø i vår Discovery 3 får opp en rekke feilmeldinger : HDC fault, Transmission fault og Park brake fault. Har lest litt rundt og skjønner at det kan være en eller annen sensor. Har opplevd dette før når jeg kjørte med en "eldre" tilhenger. Er det noen på strekningen som har et diagnoseverktøy ? Eller peiling på hvordan man kan få ordnet dette. Skal være i tromsø til tirsdag.
  4. kolbjorn

    Motorlyd

    Hei! Har en Discovery 3, 2006-modell. Synes det kommer en rar "hviske" eller "bruse"-lyd når man slipper gassen etter akselerasjon. Noen som vet hva denne lyden kommer av, og om den skal være der? Kolbjørn
  5. Jeg vurderer å selge min.... altså vurderer. Da jeg har en Discovery 3, og bor slik til at det er galskap å ha to biler. Det er en 2004-modell, sort , 9-seter.
  6. kolbjorn

    Defenderbilder

  7. Bør jeg kjøpe flere slike kryss? 2 på mellomakslingen bak? og 2 framme?
  8. Takk for gode innspill! Utrolig kjekt at dere tar dere tid til å hjelpe!
  9. Er inne på Paddocs og ser, men der er jo så mange å velge mellom. Hva bør jeg bestille? Har en defender 2004 (110) som sagt.
  10. Fikk du sett på videoen med lyd? Det virker misteneklig som det er mye slakk. Kolbjørn
  11. Jekket opp bilen og snurret hjulet rundt frem og tilbake. Da kom klunkelyden som jeg har hørt i det siste. Regner med at det er kryssene som må skiftes. Da gjenstår det bare å finne rette deler, samt finne ut hvordan man bytter dem. Trengs det spesialverktøy? Prøver å embedde en video av det fra instagram. Dersom det ikke fungerer så er linken her: https://www.instagram.com/kolbjorn/ <script async defer src="//platform.instagram.com/en_US/embeds.js"></script>
  12. Har skaffet meg matchende Tysse-henger til Defenderen.....
  13. Sliter litt med en ulyd i drivverket som har utviklet seg over tid. Det er hovedsaklig når jeg slipper clutchen ut og skal begynne å kjøre. Det virker som om ulyden er bak på høyre side, men det er ikke helt enkelt å finne nøyaktig ut hvor den kommer fra. Prøvde å gjøre et lydopptak inne i bilen og kjørte fremover med bilen i førstegear. Trykket clutchen inn og ut flere ganger for å fremprovosere lyden. https://www.dropbox.com/s/ihaov7jof145qqy/Metalllyd.m4a?dl=0 Bilen er en Defender 2004.
  14. Gjorde akkurat denne reparasjonen på vår Disco3. Giret er nesten ikke til å kjenne igjen...so far so good!
  15. Hei! Har en 2004 modell TD5. I det siste har den vært litt vanskelig å fått startet. Når jeg vrir om tenningen, skjer det av og til ingenting. Den gløder og alle lysene kommer på, men når jeg skal vri nøkkelen siste stykket sier det bare "klikk". Om jeg gjør dette flere ganger, så starter bilen til slutt. Og noen ganger starter den uten problemer. Finnes det noe rele som kan være slitnt? Når den først starter, så er det umiddelbart og uten at jeg må slure på startmotoren. Noen som har opplevd dette?
×
×
  • Opprett ny...