Jump to content
LRforum

terratracker

LRF Society
 • Content Count

  15,241
 • Joined

 • Last visited

About terratracker

 • Rank
  Skaukjøyrar med skrivekløe.. Land Roverpilegrim.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sandefjord
 • Interests
  Filosofen Arne Ness sa engang:
  "Det som gjør meg mest forbanna. Alltid, er når noen sier: sånn er det, det må du bare akseptere.."

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Sandefjord

Recent Profile Visitors

4,489 profile views
 1. Betyr ikke at det ikke har vært problem med modellen. Den kjeden som skrur maskiner heter Pers' et eller annet..
 2. Finnes ikke noe slikt som skrap før det er nøye gått gjennom av deg og andre.:-) Den mopedsykkelen var artig. Kan jeg få kjøpe den? Skal bare brukes her hjemme på gården.
 3. Det er vannutløpet...... Da er det nok et kjent problem med modellen. I ditt distrikt finnes helt sikkert en feller reperatør for alle hvitevarer. Der får du svaret.
 4. Hav vært i Norge siden krigen. Fungerer greit, og støver ikke, siden det her er luften som injiserer malingen, og ikke luften.. http://t.dinside.no/873421/bosch-pfs-65-malesproyte
 5. Kjedelig femtitalls funkishus. Rungende fasade. Ikke vernet. Vil ha og har alltid hatt murhus utenom dette vi bor in nå. Dette er et rimelig alternativ. Nei, Rolf. Sett deg ned igjen.. Huset er ikkke pent, selv om arkitekt er ham som tegnet Oslo rådhus. Amerikanskinspirert. Bygget i 1953.
 6. Skitt BAK trommel??? Det er vel ikke vann der....... Eneste som kan hindre effektiv vannstrøm inn i ei vaskemaskin er magnetventilen for vanninntaket. Denne kan gå i stykker. Koster lite.
 7. Heisan! Er det noen som skal fra Farsund og inn mot østlandet nå i helgen? Jeg skulle ha fraktet en snøfreser og en beitepusser/klippepanne til komunetraktor. Delene tar ikke mye plass, men vil nok kreve at du har en liten henger bak bilen. Eieren ønsker delene bort før førstkommende Tirsdag. 41257566 eller forumet.
 8. Jeg er interesseri skuffa, men gir ikke mer enn 1800
 9. Lyden er forårsaket av vibrasjon grunnet varmgang. Skift omgående!
 10. Takk for gode tips, Mason. Nei Peik. Det er unødvendig å gjøre det så omfattende. Da jeg monterte og klargjorde for fasadeforblending, så forborret vi 100 x100 vinnkeljern og skrudde dem fast øverst på murkrona som understøttelse for en hel vegg med tegl/stein. Bruk gjennomgående 12-16 mm bolter med store skiver på bakstden. Holder tonnevis av stein. Det vi snakker om her er vektmessig som siporekx i forhold til massiv stein..
 11. Noen som finner en slik bil på nettet på et par minutter
 12. Fint. Jeg var tenkt å kontakte deg. Tenker brun teglsteinsforblending som om veggen var bygget med steinen Er ikkehelt grønn, under Oslo byfornying jobbet jeg mye med bunnforankring ti slike vegger for danske murere Og prisen? Du handler ikke steinen på Maxbo... Mange gråimporterer lovlig.
 13. Finner et eneste skikkelig bilde av en enebolig der tre er erstattet med tegl på yttervegg. Alle norske sider er fasader på store offentlige bygg. Noen som har bilder og hva heter fasadeforblending på engelsk? Kun eneboliger er interessant.
×
×
 • Create New...