Gå til innhold

Lyng

LRF Society
  • Innlegg

    617
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bodø

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Bodø

Nylige profilbesøk

3 577 profilvisninger

Lyng sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Passer baksetene fra Bmw's e46 også? Eller er det andre komplette sseteløsningersom anbefales? 130 dchcpu
  2. Hei

    Har du RRc'en ennå?

     

    ØL

  3. 110 eller 130? Dobbelcabin eller enkel?
  4. Lyng

    Oslo - Bodø

    Har en nedpakket (eske 40×50×70 ca 15 kg) med vindgenerator og tre metallrør (1×240 og 2×120 cm), som ønskes fra Oslo opp til Bodø. Er det noen som planlegger veien nordover og har plass i noenlunde nær fremtid?
  5. IFOR Williams kapel; med gitterluke eller fast m/vindu?
  6. Slites mellom valgene... Renovere nåværende fornøyelige bil (def.130 DCHCPU) rullet 210' til ca 350"nkr eller selge videre og kjøpe annen LR? I renoveringen ligger total rehabilitering nuts'nd bolts med ny td5, ramme, lakk safedevice-rullebur +++ ="ny bil" Er i tvil på om en skal fixe hva en har eller finne på noe nytt? Hva tenker forumistene? Noen som har gjort tilsvarende valg tidligere? ØL
  7. #Lars M Mulig å supplere med erfaring jf planen din av 12 okt. 2018?
  8. 4 vinterdekk til mopedbil søkes befraktet fra Stavanger til Bodø/Fauske. Noen som har planlagt tur nordover i nær fremtid?
  9. Er det på trappene en egen tråd for Range Rover Velar?
  10. Hei Vurderer å kjøpe ny bruktbil og ser litt i retning av brukt Range Rover 2014 -2017. I prissjiktet jeg har tilgjengelig er jeg raskt oppe i + 100.000km. Hva er igjen av en bil med så mange mil på veien (forutsetter god oppfølging og service underveis)? Er vant til RRC og Defenderen min hvor en fixer tingene selv, men hær blir det vel noe annet? Tenker også på service og vedlikeholdsutgifter som jeg forventer stiger proporsjonalt med kjørelengde? Hører fra dere
  11. Har et T5 bilsete / Kapteinsstol på lysaker jeg søker å få flyttet til terminal på Sofienmyr. Noen som har mulighet for oppdraget? Vippser for jobben ;-) Bilde for illustrasjon:
  12. Noen som suser innretning Bodø og passerer Drammen/ Lier og har plass til en delvis sammenleggbar gummibåt i nær fremtid?
  13. https://www.anc.me/?L=4 https://www.bioenergia-italy.com/en-us/ https://www.atg-germany.de/pflanzenoel-umruestsystem/ Var i kontakt med disse if. mulig konvertering av to store CAT'er i et båtprosjekt, og fikk samtidig til svar at de hadde kit til TD5'en. Ble ikke båtkjøp da og tanken forkastet. Nå er båt innkjøpt med to Ford Sabre og drivstofftank på 800ltr, og med burgerflippere i byen som hiver olje etter en, tenker jeg å ta opp prosjektet igjen. Kommer til å planlegge et duo-system som lar meg selv veksle på energikilde, utfra tilgjengelig pumpesituasjon. Om flere skulle la seg inspissere, vil det være nyttig å utveksle erfaring, tips'nd tricks. Ved rensing av forurenset frityr sitter en igjen med slaggstoff bestående av Glyserin, koagulert fett og metanolrester, i en slags slushy guffe. Dette er ved ordinær avfallsbehandling kategorisert som restavfall og koster lokalt 3,41 kr pr kg.
  14. Noen som kan bistå med å frakte en harpun fra Eidsvåg i Åsane til Askøy. (Bergensområdet)
×
×
  • Opprett ny...