Jump to content
LRforum

radovan

LRF Society
 • Content Count

  7,676
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About radovan

 • Rank
  Sengaia!!

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hornindal

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Hornindal

Recent Profile Visitors

1,800 profile views
 1. radovan

  Citroen Mehari

  Er vel 2CV-mekanikk? Boxer, to syl, på 600 kubikk eller deromkring?
 2. Kall meg psyko (hei, din psyko!), men eg synest det er ein del av sjarmen når ein har enkelte deler som skiller seg litt ut her og der. Det er teikn på ein pågåande vedlikehaldsprosess og dagens nymonterte, blanke detalj er morgondagens halvpatina og neste års kjempepatina. No treng ein jo ikkje høgglanspolere dei nye tinga, men for mykje sliping og "juks" er juks.
 3. Det var sikkert denne eg burde kjøpt!
 4. Det blir vel ikkje aktuelt med noko enormt effektuttak. Ein auke på 10-20% er nok der eg har tenkt å legge meg, men det er jo ikkje så godt å justere seg fram til det. Blir vel den gode, gamle gefühlen som får råde. Så kjem det og an på kor stor del av reimhjulet som må vere dekka før ein får nok anleggsflate. Det blir jo fire reimhjul som skal dele på den same firkanten med reim, så nærmast mogeleg 90 grader på kvart hadde vore fint, men sikkert utopisk å få til.
 5. Det blir veldig trangt å få montert kompressoren, dvs. det er god plass til klumpen, men for å få til eit fornuftig opplegg på reima burde ein bruke same plan og reim som dynamo og vasspumpe. Alle eg har sett til no, om det er den eine eller andre typen kompressor, har reimhjul til ei slik flat mangespors drivreim. Kan ein bruke vanleg kilereim og berre få tak i nytt reimhjul i staden? Det hadde forenkla det veldig.
 6. Elvefinn, du kan jammen gjere deg forstått. Når boksopnaren må henge til lufting i skogen, må ein jo forstå at det ikkje er mat for kven som helst!
 7. Surströmming er vel ein av dei tinga ein berre burde ha prøvd, men eg er redd for å øydelegge lysta på sursild og slikt.
 8. Eg er grisen her. Derfor eg lurer på om eg kjem til å dø av å ete denne gamle skinka
 9. Vart så inspirert at no har eg kjøpt ein brukt kompressor på Finn. Må ha nytt reimhjul til motoren (tru om ein kan montere det i tandem med det som står der frå før, så kan viftereima vere i fred) slangar og rør, og lage meg ein festebrakett. Ladeluftkjøling tek eg seinare. Eller er det veldig dumt å hoppe over? Er jo maks 2300 o/min.
 10. radovan

  M trac m-trac

  Kun erfaring med å fylle på diesel på motoren. Resten vart gjort av stakkaren som kjøpte klumpen
 11. Berre ho ikkje har sveisen og nebbet til ein?
 12. Berre det blir tett. Stolar ikkje på sveisinga mi.
 13. Oppskrifta på ein kultbil, det
 14. Hadde vore meir praktisk om utblåset hadde vore i form av eit rør, men det er jo ikkje noko stort problem heller Får leite litt og sjå om det dukkar opp noko. Jesus Kristoffersen! Eg brukar alltid å vere han som likar dei ukule bilane, men her er ikkje eg sikker, eingong
×
×
 • Create New...