Jump to content
LRforum

radovan

LRF Society
 • Content Count

  7,769
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About radovan

 • Rank
  Sengaia!!

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hornindal

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Hornindal

Recent Profile Visitors

1,963 profile views
 1. Burde det ikkje vere enkelt å bruke omvendt? Om det var D1 som var opprusta og D2 som trengte maskinist?
 2. Synest frakta har blitt frykteleg mykje dyrare siste åra. Eg forstår jo at folk skal ha for bil, drivstoff, arbeidstimar osv. Men likevel. Før var det ikkje mva på frakt, heller. Der kom det jo ein ekstra sum attåt. Som mva-registrert kan eg føre opp frakt i næring og føre det til fråtrekk i næringsinntekta og få refundert mva. Likevel er eg blitt meir restriktiv til å kjøpe brukt utstyr sidan frakta gjerne kostar meir enn utstyret.
 3. Har ståande ein opprusta -87. Den er ikkje mykje å ha i seg sjølv, men den har motor og gir, akslingar og anna som kan vere av nytte. Eg har ikkje plukka av noko særleg, så den er forsåvidt ganske komplett. Det er 3,5 V8 med innsprøytning og automatgir. Den er tilgjengeleg til snøen kjem
 4. Der er ein del dekk i skjeringspunktet mellom knast og 100% landeveg. Eg skal vere med på at ein sjeldan treng dei mest hårete utgåvene, men med ein slik sykkel vil det, for meg, iallfall, alltid friste med ein tur utanfor asfalt og grus når høvet byr seg, og då bør ein ha noko som får feste også på gras. Men då er der faktisk ein del å velje i.
 5. Det er jo eit alternativ, om der er noko i nærområdet
 6. Kva er brannsilicon? Det har eg aldri høyrt om før Så det var to år sidan "ulukka"? Då er det håp for meg og. Vi vurderer større platetopp, og då blir det så teit å koste på ein ny no.
 7. Viarelli ser iallfall bra ut, stort sett Dette med jamnleg bruk har vel berre blitt viktigare etterkvart som teknikken har blitt meir nøyaktig og bensinen har endra samansetning.
 8. Ein eller annan har klart å lage sprekk i platetoppen vår. Alt heng enno saman, og eg trur alt fungerer, men den eine plata har sprekker og bør nok ikkje brukast. Det ligg i korta at vi skal bygge om kjøkkenet om ikkje så lenge, men eg er ikkje dummare enn at eg veit at det fort kan gå eit år før vi kjem i gong. Derfor hadde det vore greitt om vi ikkje måtte kjøpe ny topp før vi skal gjere noko på alvor, men korleis skal eg fiksere skaden utan at det ser totalt noldus ut? Eg kan jo kline på med araldit, men eg er ikkje sikker på om det ein gong fester seg skikkeleg.
 9. Spennande, men ligg langt utanfor mi rekkevidde dei første tiåra
×
×
 • Create New...