Gå til innhold

Bølla

Medlemmer
  • Innlegg

    292
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Asker

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Vollen

Nylige profilbesøk

1 576 profilvisninger

Bølla sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Vedder nesten på at du har en lekasje i en av ventilblokkene. Det letteste er den som ligger ved kompresor. Nr 2 kompressor og silikakulene er blitt til pulver. Tror jeg har skiftet 5-6 kompressorer hvor samme feilkode indikerer kompressorfeil. Men som andre sier hvor gammelt er utstyret under der.
  2. Håper ikke dette et et stort problem på 4er'n. Solge min D3 i går og angrer litt allerede på salget. Har prøvd og provosere frem feilen men holder forsatt etter 3tusen som jeg har forstått er grensen for at feilen kan kommer.
  3. Har du noe bilde av området hvor du fant sprekken i ventildekslet. Har fått tak i en Discovery 4 for et par uker siden. Den fikk jeg samme feilmelding i går på.
  4. Litt info har tatt ut den gamle Altoxen og byttet til ny . Kjørte ny startup og webastoen startet opp. Så ops ops.. min mistanke er at å sette inn simkort riktig vei er viktige for å unngå å ødelegge altoxen. Må være en svakhet på disse har da satt inn sim feil vei i telefonen mang en gang. Men telefonen blir ikke deffekt av den grunn..
  5. Noen som sitter på en delekatalog med oversikt på Discovery 3. Har vært uheldig å knekke innvendige festen til håndtaket på nedre hanskerommet innringet på bilde. Bilen er jo noen år og plast bli jo sprøtt over tid
  6. Ta ned lokket kompressor ligger under og rett foran bakhjulet på førersiden gjort på 3 min og da ser du hvilken type du har....
  7. Litt info hard reset tok alt av feil. Av med begge batterikabler.. først + kabel derefter - kabel og lot bilen få hvile i en time. Brukte da en ladekabel og satte den på -+kablene i en time. Og vips så funka alt. Sparte også noe bilpenger i tillegg. Takk for info.
  8. 6 cd 465 er min ...fikk bilde av en med 6 CD 565. Noen som vet hva forskjellen er. Skal ta en hard reset etterpå i kveld for å utelukke at det er kun det som skulle til...
  9. Har et problem med radiodelen på min Discovery 3. Har lyd i radioen men får ikke justert volum opp eller ned. Ingen tekst i skjermen, men kan søke på FM kanalene. Noen andre som har hatt de samme symptomene. Hvis noen har en fungerende kjøper jeg den gjerne.
  10. Har du solgt dine to? Jeg har en som bare er litt lyd i. Ingen reaksjon i display. Hvis du har en til overs er jeg interresert i å kjøpe
  11. Eller du kan prøve å starte den fra panelet på tidstyringen.
  12. HOWE TO MED BROM BENNY fant ut en artikkel med Brom Benny som forklarte de nye reglene for statusendring
  13. Har gått rundt og vurdert på et bytte til siste modell i D4 serien. Er litt lei av å skru. Ikke misforstå ingen ting som føles bedre når alt fungerer igjen Noen som vet når nye regler for ombyggning/statusendring kom. Var det 1.1.2014 eller senere. Men er det blitt dyrere eller er avskrivningen forlenget.
×
×
  • Opprett ny...