Jump to content
LRforum

Bølla

Members
 • Content Count

  262
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Bølla

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Asker

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Vollen

Recent Profile Visitors

658 profile views
 1. Hvor sitter den pæra, aldri hatt lys i min
 2. gratulerer igjen og ikke minst for utmerket forklaring med bilder.
 3. Enig den @SiggenRRC byttet brennkammer på begge mine. Året etter måtte jeg splitte begge igjen for å rengjøre brennkammer. Hos meg ble det lit for mye småkjøring. Nå har jeg begynt å slå av varmen på småturer til butikken og da starter ikke webastoen.
 4. Da er det tatt en ny feilsøkning og dette er mine verdier høyden. forandrer seg med få sekunders mellomrom
 5. Har begge sensorene bak bytter disse først. Bestiller nye forann. Når du sier det @jorgenhtså har jeg lagt merke til at kompressor også begynner å gå ved store rattutslag når jeg rygger in i båsen min i garasjen. Bilen oppfører seg helt eksemplarisk ellers. Kan stå urørt i fire til fem uker mens jeg er på båtferie uten å synke en cm.
 6. Da var det på`an igjen har et lite problem når bilen står stille med motor i gang så har jeg begynt å kjenne at bilen heiser seg opp og ned først på venstre side bak for derefter etter noen sekunder på høyre side foran. Kompressor går også rett etter at bilen heiser seg uavhengig av om det er høyre eller venstre side. Blir jo litt sjøsyk av og sitte i bilen. kan det ha noe med blokk eller ventilene som trenger en service. Eller er det bare å begynne å feilsøke for lekkasjer. Ser at Gallery pressure, rear right corner og exhaust valve forandrer seg hele tiden. Noen som har erfart det samme på sin D3-4
 7. Når dette bilde ble tatt hadde dekkene ca 28 bar og det syntes jeg ble litt mye. Senket trykket ned til 25 bar. Bilen ble helt ny og må bare si at med den høyden på dekkenene er det beste jeg noen gang har kjørt med på mine land rovere jeg har hatt. Bilen er mye mykere ingen vibrasjoner. Hva mere kan en forlange.
 8. Helt enig i det med smalere vinterdekk hadde 18 før og Nokian Hakka dem var på en måte behagelig. Har nå kjørt ca 15 mil med dekkene siden i går, må innrømme at jeg liker dem, veldig lite støy som Nokian er kjent for men merker jo de harde dumpene bedre. Gjenstår å se hvordan de oppfører seg på snø. Felgene du refererer til er skikkelig kule.
 9. Da er det innefor og går bra .
 10. Må jeg gjøre noe ifm rullediametern er større eller går det greit
 11. Avstand til øvre bærekule bra nok avstand?8
 12. Noen som har erfaring med vinterdekk dimensjon 265/50-20 på en D3 2006 modell. Blir det for stort?
×
×
 • Create New...