Jump to content
LRforum

berntkr

Members
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About berntkr

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sør-Trøndelag

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Selbu

Recent Profile Visitors

502 profile views
 1. På tide :-) https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/mer-fleksible-regler-for-ekstralys-pa-bil/id2588220/
 2. Ny Gelendewagen. På tide at Land Rover kommer på banen? https://www.dinside.no/motor/en-klassiker-gjenfodes---hva-na-land-rover/69344519#_ga=2.184441254.1870727882.1516114330-444219349.1499939235
 3. Enig med krokansjefen. Godt fornøyd med mitt Gordiegear-telt. Har rundt 80 døgn i teltet. Står på taket om vinteren, og det ser fremdeles relativt nytt ut. Forøvrig morsomt at man bekymrer seg for vindfang når man kjører Defender
 4. Noen har tydeligvis vært tidlig ute . Ikke aktuelt for min del, men fint at entusiastene har en mulighet til å legge en ekstra touch på doningen :-)
 5. Da har jeg satt av noen få minuter og lagt inn 20 "snaromveier". Håper andre tar seg bryet med å legge inn sine favoritter i sitt nærområde eller andre interressante destinasjoner. Spørsmål: Hva med å legge inn aktuelle spisesteder også? Da tenker jeg ikke på Mc Donalds og den typen, men mere veikroer med litt nostalgi eller spesiell mat som ligger på aktuelle snaromveier. Hva med ekspedisjonsbutikker og kjøreruter i utlandet. Er det noe å legge inn? Ellers så ser det dårlig ut for Landstreffet neste år. Det bor jo ingen med LR nord for Narvik :-) Ellers et kjempebra tiltak!!
 6. Er nå bare en hårsbredd unna å kjøpe et Gordigear explorer pluss 140cm som jeg tenker sette oppå en frontrunner slimline 2 som står på en Defender. Tenker å snu grinda så teltet kommer ut over bakenden på bilen. Vi er to voksne så størrelsen bør være stor nok. Er det noen som vet om jeg kan bruke monteringssatsen som følger med teltet eller trenger jeg brakettene fra Frontrunner?
 7. Du får også div Oakley med styrke. Tror de er godkjent som vernebrillet, i hvertfall M-frame bør være godkjent. Har slike selv til rundt 2500,-
 8. Har nettopp vært på Classic Car Week i Rättvik, Sverige ( http://www.classiccarweek.com ) . Det er andre året at jeg får med meg dette treffet som er STORT i Sverige. Det varer hele uke 31 og består av flere ulike aktiviteter, men med entusiasmen for kjøretøy i sentrum. Men det som slår meg er det totale fraværet av LR kjøretøy. Ca 95% av bilene er amerikanere, resten fordelt jevnt ut over. Så kun en Jaguar E-Type fra England. Dette er et arrangement skreddersydd for Serie og andre LR entusiastkjøretøy spør du meg. Jeg kan anbefale dette for alle i LR familien og alle andre som liker kjøretøy i alle former og fasonger :-) Og er man ikke så opptatt av bil så kan festen anbefales :-) Prøver å legge ved noen bilder fra treffet :-)
 9. berntkr

  Foxwing

  Tenk i vei du Lafterolf :-)
 10. Hoover Dam anbefales også ja. Kan kombineres med en utflukt på Lake Mead og er like ved Las Vegas. Selve byggverket er kanskje ikke så imponerende for oss som er vant med vannkraft, men historien bak er imponerende. Vi reiser også i slutten av september så du får holde utkikk etter en trønder i en. Jeep Grand Cherokee.... Lander i Vegas 29 sept. Blir noen dager der før vi starter på rundturen :-)
 11. berntkr

  Foxwing

  Hmmm..... Kan felleskjøpet være den fellesbestillingen av kinakopien som mange gikk sammen om? Høres litt for godt til å være sant hvis det bare var å stikke innom Felleskjøpet..... :-)
×
×
 • Create New...