Jump to content
LRforum

Klevjer

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Klevjer

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Location
  Ringerike

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Ringerike

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mulig v service nylig. Skal spørre. Mvh Thomas
 2. Spør her om råd og hjelp utifra symptom: Defender 2009 2.4tdci har plutselig begynt å stanse på tomgang og under kjøring. Noen ganger mister den bare motorkraft, så når man gir gass, er det ingen reaksjon. Men så henter den seg inn igjen. Ved stans, starter den igjen med en gang, så ikke noe forsinkelser der. Har akkurat hatt den på 80.000 service, så trodde alt skulle være i orden. Bilen har vært 100% problemfri i sin levetid. På forhånd takk!
 3. Jeg skal bygge om en Puma til Autobiography versjonen. ( Kun illustrasjonsfoto ) og skal tune motor opp til 150-200 HP. Har kikket på komplette pakker med ny Intercooler og luftfilter fra england. Ønsker å få dette gjort ordentlig, og ikke i garasjen til en kompis. Noen som har erfaring eller referanser på dette ?
 4. Jeg har en 2009 110 som har gått kun 80000 km. Jeg har hatt 5 defendere, men aldri før opplevd at når jeg skal vri om tenningen, henger den seg opp å går i vranglås. Når jeg evnt må bytte, og dette er deler som må spesialbestilles pga nøkkel nr osv., lurer jeg på om noen har noe erfaring på dette. Prisforskjeller på å bestille via forhandlernett og dir fra England varierer ofte med 2-3 gangen. Kan det repareres?
 5. Artig med enkelte «spesialmodeller» på Finn.no. Så en i høst som hadde satt på TWISTED klistremerker på panseret. Jeg mener det bare er å rapportere hvis det blir for dumt. Irriterer meg når 109 legges under Defender også.
×
×
 • Create New...