Gå til innhold

JAG86

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ås/Follo.

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Ås

JAG86 sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Hei Godt folket.. Noen av dere som vet om D4 felger passer på D2? Mvh. Jørn-A.
  2. på turen oppover i dag, så sank den stille og rolig ned etter en stund, så det blir nok kompressor bytte gitt..
  3. Nå tror jeg at jeg blir små rar! :S Skulle bare ut å teste bilen før jeg legger ut på den lange turen oppover til Ås i morgen tidlig, og nå virker den som den skal etter litt hjelp. Dvs jeg måtte hjelpe bilen ved å løfte bilen i rompa med hengerfestet.. Tok meg en liten tur med den og når jeg parkerte så virka det som om den var på riktig/normal høyde. Blir spennende å se igjen i morgen tidlig om jeg ikke må hjelpe han opp litt da også.. Misstenker dårlig kompressor som ikke orker å dra bilen opp for egen maskin.
  4. Noen som har pentbrukt/ny luftkompressor til salgs?
  5. her har du "del 2" av oppskriften.. ,DanaIn5.pdf
  6. den har kuttet en del i bunnen så jeg.. :S
  7. @leiohel.. fikk ikke lagt ved fila på PM så sender den her.. Edit: PDF`n virka ikke helt! :S sender deg heller på epost i morgen! 44.20.04.99 Gearbox - Convertor and transfer gearbox.pdf
  8. Stor takk til Leiohel som kom til unsettning med Hawkeye.. Vi fikk frem noen feilkoder som var: 4167 (historisk) - Event ON-Duration Compressor. 4153 (historisk) - electronical connection interrupted compressor (power amp with...). Fikk slettet begge, men kompressor går ikke for det.. Fikk tvangskjørt kompressoren, men belgene blåses ikke opp.. :S Blir nok kompressor skifte på meg.. Noen på østlands siden av norge som har liggende en for salg?
  9. Er det noen i Sarpsborg området som har diagnose utstyr til å kjappt sjekke hva som er galt med luftfjøringa mi? Har tilgang til dette selv, men har dette på jobben i Ås.. :S
  10. JAG86

    D2 selges

    A/C til 2 og 3 rad ja.. svært få med det på som jeg har sett i allefall..
  11. JAG86

    D2 selges

    http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=40558600Vehicle_20130323_1444.pdf
  12. Verkstedet drives ikke av Mekonomen, men av BB1 selv..
  13. Vil bare drepe ett rykte om at bilene blir sendt til Moss.. De blir reparert i Ås.
  14. Hei Folkens.. Sliter med at jeg har veldig iriterende støy lyd i bilen etter å ha montert en slik spiller i bilen. http://www.pioneer.eu/no/products/25/109/281/AVH-5300DVD/page.html Anlegget har også en relativt høy lyd selv på volum nr.1.. Noen som har vært borte i dette tidligre? JAG86 Kan forresten legge til at jeg har Harman kardon anlegget og har prøvd å legge opp ny jording til spilleren..
  15. Hei Folkens.. Sliter med at jeg har veldig iriterende støy lyd i bilen etter å ha montert en slik spiller i bilen. http://www.pioneer.eu/no/products/25/109/281/AVH-5300DVD/page.html Anlegget har også en relativt høy lyd selv på volum nr.1.. Noen som har vært borte i dette tidligre? JAG86 Kan forresten legge til at jeg har Harman kardon anlegget og har prøvd å legge opp ny jording til spilleren..
×
×
  • Opprett ny...