Gå til innhold

sv-espe

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av sv-espe

  1. Landon car solution tror jeg er et smart valg. http://www.londoncarsolution.com Var i kontakt med de når min hadde skjært seg. Min skar seg på 122 km.
  2. Når du først har fått faenskapet av, så bør du demontere alt forsiktig. Det er ei kule som kan sprette ut. Denne er litt vanskelig og få tak i hvis du roter den bort. ca 6 mm.( ING. Fadum i Drammen har ) Legg alt i diesel, men jeg måtte ty til kraftigere lut. Måtte banke utløseren innover, så måtte jeg borre et hull, gjenge opp, sette inn en skrue slik at jeg kunne bruke en dunker for og få rikket den fram og tilbake. Slik løsnet det til slutt. Da plukket jeg det helt fra hverandre. Disse henger fester er neste umulig og få tak i hos Høgger, men ser det er noen på ebay, men frakt kostnaden blir høy siden de er så tunge. Min ble som ny igjen. Tight som bare rakkern.
  3. Har akkurat gjort denne jobben, har en ekstra lås for salg. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=108721522&fks=108721522
  4. Hei, av ren nyskjerighet hvor langt har bilen din gått, jeg måtte skifte motor nå på 127 km. 09.mod
  5. Siden du er entusiast så kan jeg slippe den ned litt til i pris, ta kontakt hvis du har lyst på litt mer info....
  6. Kanskje du bare skulle kjøpt min :-))) https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=68508872&fks=68508872
  7. Syens du skal kjøpe denne jeg :-)) https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=68508872&fks=68508872
  8. Blingsa litt når jeg skulle kjøpe deler til min D3, fulgte ikke helt med. Så dukket denne delen opp i posten, blir for mye styr og sende den tilbake. Kanskje noen som trenger, selges til selvkost. kr. 950.- Er med skiltlys/ pære.
  9. Når byttes den, når den er dårlig eller ved x antall km.
  10. 67839090 dette firma selger noe guffelure for DPF. Til orientering.....
  11. Det jeg brukte helte jeg bare på tanken. Ei lita flaske 300ml. I Dieselen
  12. Jeg har pleid og helle på noe guffelure fra Liquid Molly på tanken. Du får også kjøpt noe hos Mekonomen som jeg har brukt. Da har DPF forsvunnet kjapt, hos meg. Bank i bordet. Snart et par år siden sist nå.
  13. Hvor er service hefte ? Det hadde jeg lagt ut, hvis det hadde vært min som var for salg.
  14. Heldig du som har bil og sende på EU-Kontroll.... :-) Min står fortsatt på Liertoppen.........
  15. Okay. På tide og strø litt salt her..... Min bil har stått på Techno-Classik siden februar. med motorhavari. 09.mod. Fult servicehefte. fulgt opp som en smed. 127 000 km. Nå er kanskje jeg en av de uheldige her. Men, som takstmannen sa til meg. Uansett hva slags bil du har i dag så kan det skje. Jeg har vært borit wv transportere som har bytta tre motorer på 150 000 km, sa han. Bilmotorer i dag er så strupa ned, at mange ikke engang tåler dieselen som selges her i landet. Han mente at min bil hadde røket pga for mye bioetanol i dieselen, noe som hadde gjort at ventiler/ stemperinger hadde brent seg. m.m. Som igjen førte til turbohavari, intercooler sprekk m.m. Og til de som lurer, ja jeg hadde motorhavariforsikring i Vardia, ja den er gull vært. Gikk ut nå 29. mai. Snakk om flaks...... Skulle du mot formodning være ueheldig og få ras på din motor, ja da er det bare og få den til England, der bytter de motor og fikser alt for ca 35 000.- + ev.frakt. Jobben tar ca 14.dg. og du har 6-12mnd garanti. Siden vi har hatt bil på verksted så lenge, så har jeg hatt noen lånebiler kan man si. Tiguan, 17mod, Octavia. 17mod, Supberb 17.mod (280 hk.bensin), Peugoth 508 17.mod. xc60 16.mod. Jaguar. x.type. Toyota rav4 & LC . Nå dagen kjører vi x-type 02.mod. Lånebil. helt helt helt forferdelig :-) Men det kona, unga og jeg vet, det er at når motorstyringseneten kommer fra England, ja da skal vi ha denne drømmebilen i mange mange mange år til. For makan til skyss får du ikke. Helt på tryne ok kjøpe ny bil når jeg nå får helt ny motor osv, ingen av de bilene vi har prøvd når opp til den følelsen det er og kjøre LR Disco, når det gjelder komfor, sikkerhet. plass og støy, ikke minst. Tiguan, Toyota og skoda, særlig suberben, er jo som og kjøre rundt i en tørketrommel. Nei du, prøv denne Discoen ei stund du..... :-))
  16. Jeg kjøpte av Winther Sørensen, Liertoppen. Det ble faktisk billigere enn fra England. Fikk knall pris, men jeg kjøpte alt, regreim, filter m.m. til kompett service. (2016)
  17. Ja vi får ta et lite treff når bilen er tilbake fra Techno-Classic... :-)) Forventet levert i Juli.
  18. Hei, har vurdert disse selv. Merket du noe på lydnivå, hvor handlet du ?
  19. Så hvis vi nå velger og beholde bilen, som det ser ut som vi gjør. Så burde jeg koste på meg skift av hjullager. De to foran ble bytta ved ca 80000km. Altså rulla ca 50`km, skifte foringer ( fishbone, eller hva det nå kalles) Bremseklosser/ skiver. Noe annet jeg bør gjøre ?
  20. De her er også tomme :-(( De kjøper direkte fra LR UK, forventet levering starten av Juli... Vel, det er sant :-) Ja dette er helt innafor :-)
  21. Hei. Igjen så takker jeg for gode råd og tips. Forstår ikke helt hva de surrer med oppe på Liertoppen. Jeg skal ringe dem i morgen, og tipse dem om dette,. Spent på hva de har og si. Bilen ble levert der oppe 3. mars. Så det har tatt sin tid. Ikke bare deres skyld, men dog. De burde jo ha tenkt at kjøper vi ny motor, så bør vi ta med den delen. Kanskje :-) Ikke vet jeg. Det gikk visstnok ikke med brukt, den måtte passe overens med denne motor. kanskje de har satt inn 3l, tatt feil :-) De har lovet et års garanti på motor, turbo. Det er jo litt det. Hva ligger folket på i sånn ca utgifter i året på bila sine her... 2016 brukte jeg ca 36 000.- Så langt i år har jeg jo gått på en liten smell, usikker på om den skal regnes med eller ei. ( ca 50 ) Hadde jo håpet at sånn ca 20 i året hadde vært innafor. Nå har vi jo bare en bil, så litt kan jeg jo koste på meg :-)
  22. Hjertelig takk for innspill. Man blir litt rådvill når bilen står på verkstedet på 3`de måneden. Venter på ny motorstyringsenhet, tomt på lager over hele kloden, visst nok. Ja det er litt slitsomt dette, særlig når man har passet bilen som en smed, vanskelig forstå at en slikt skal skje med en motor som har gått så lite. Blir nervøs for gearkasse, DPF. osv jeg nå.
  23. Jeg er i tankeboksen om dagen.... Vi har en Disco 3, 09 mod. rulla 127500km. Hvorpå den nå står på Techno-Classic, her får den spitter ny motor fra LR-UK (2017 mod) Ny turbo, intercooler, motorstyringsenhet, flushing av gearkasse m.m. Gudskjelov så er det forsikringselskapet som dekker dette, med egenandel fra oss :-(. I fjor så tok jeg storservice på bilen, syv år eller 168 000km. Så den er dekket opp med alt av servicer. Understellsbehandlet bilen med lanolin olje 2.hvert år. Kan få fordelaktig bilordning via arbeidsgiver, så er i tankeboksen ifh til dette, men det er utrolig vanskelig og gi slipp på drømmebilen. Den har jo vært helt konge i de fem åra vi har eid den. Unga griner når jeg sier vi skal selge, konemor sier at da skal vi ha makan, men tror ikke vi har råd til noe 4 eller 5. ( har ikke gjeld på bilen i dag) Hva kan gå galt nå, hva slags store økonomiske utfordringer kan jeg nå måtte forvente, og hva hadde folket her gjort?
  24. Reis på et verksted, og få målt kompresjon på motor. Det kan være så mye rart, få gjort en skikkelig diagnose, vurder deretter hvordan du løser situasjonen. Har hatt noenlunde tilsvarende symptomer, i tillegg til noen andre feil på motor. Min er en 09,mod, 127 000km. Alt av servicer osv, egr bytter m.m. Det virker i samme gate.
×
×
  • Opprett ny...