Gå til innhold

Mr.T

LRF Society
  • Innlegg

    511
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Mr.T

  1. Selger 4 stk LED-ekstralys/arbeidslys til f.eks. takgrind. 1000,- for alle fire.. Kan sende mot porto.
  2. Den ble jo solgt og ☺️
  3. Mr.T

    Freelander 2 kjøpes

    Ønsker å kjøpe en ok Freelander 2 på Østlandet fortrinnsvis, men mulighet for å reise litt seff.. 😁
  4. Noen her inne som eier, eller kjenner til denne? Har ligget ute lenge, til en ok pris, så noe må være gæærnt https://www.finn.no/319412815
  5. Glemte å sende med Motordeksel da jeg solgte Diskoen. Den kan noen få hvis noen trenger! Send en melding på 4115455-ni..
  6. Takk for den lange lista! Har nå bestemt meg for en "vanlig" menneskebil istedet. Men den sjekklista kan iaffal flere benytte seg av! Jeg fikk heller ikke svar av selger, tross meldingene på Finn var lest.
  7. Regner med at det er hver 10k. En liten skriveleif sikkert Jeg regner med at det blir noe pirk med bakdiff og hjuloppheng. Også er det vel regreim på denne som kanskje ikke er byttet. Ellers kan det jo hende det allerede er byttet noe. Er kanskje mest rust som kan være issue her som Lafterolf skriver..
  8. Ja, det synes jeg også Ellers ser den jo grei ut. Litt langt å reise til TRD hvis den ikke er ok, så håpet noen her visste noe om den..
  9. Hei! Er ute etter menneskebil, og Freelanderen er vel det nærmeste innen LR man kommer menneskebil kanskje.. Er det noen i Trøndelagen som kjenner til denne? https://www.finn.no/294471182
  10. Er i ferd med å selge Discoen min, og sjekker derfor interessen.. -280K på teller -7 seter -automat -Luftfjæring -Nylig EU-godkjent på Bilxtra Skøyen 15.3.2023. -Nokian Hakka vinterdekk (3'e sesong nå) og Dunlop Grandtrek AT5 (kjørt 3 mnd ifjor). Begge sett på originale LR-felger. -lite rust i ramme og karosseri. - følger med endel reservedeler. Har noe småplukk jeg skal fikse før salg, men ta det med ro, det blir solgt med noe småplukk også Tenker pris rundt 45.000,- Bilen er god, men selges pga endret bosituasjon og lite tid til vedlikehold, TLC og skruplass. Legger ut fler bilder når været tillater det. Ta kontakt på PM ved spørsmål
  11. Ok! Mener du at du kommer til å ha en til overs I så fall kjøper jeg! Bare send meg en PM!
  12. Hei! Noen som tilfeldigvis har liggende hovedlysbeskytter til pre-facelift Discovery 2, H-side foran?
  13. Mr.T

    Senterlokk til D2..

    Har sendt deg en melding i innboksen din
  14. Mr.T

    Senterlokk til D2..

    Hei! Noen som har senterlokk til D2- alufelger? Mangler forøvrig kun 1, men tar gjerne fler sånn tilfelle..
  15. Ja! Av en eller annen grunn, antagelig dårlig kontakt en plass, så har jeg fått kontakt med ODB2-kontakten igjen, og fått kjørt diagnose på bilen. Den er helt ny for meg (LYNX), så jeg er ikke så kjent med den. Men fant ikke noen feilmeldinger i FUEL-kategorien. Men skal prøve å kikke litt mer etterhvert! Takk for tipset!
  16. En liten oppdatering på problemet.. Fikk tak i en brukt dieselpumpe, og byttet ut den gamle. Kjørte lufteprosedyre og prøvde å starte bilen igjen. Det var ikke noe hjelp i det da. Etter det byttet jeg dieselfilter (forøvrig kun kjørt ca 7000 km), og fikk startet opp bilen med startgass. Har nå kjørt bilen litt, og den starter og går som normalt! Håper nå at den kan friskmeldes Da er det vel bare å bestille helt ny pumpe, sånn i tilfelle den skulle bli kaputt igjen! Takk for alle innspill!
  17. Har ikke feilsøkt annet enn at det skal være strøm på kontakten ifølge Lynx-support sin beskrivelse. Har lite peiling på elektronikken, så har utsatt det litt
  18. Beklager, har endret overskriften nå! Det er en Td5! Tja, hadde odb2 kontakten funka, så har jeg jo en Lynx liggende.. Harness er skiftet !
  19. Hallois! Hadde en liten hendelse på motorveien ved Liertunellene i Viken igår. Lå i 100 kmt med Cruise Control, da bilen giret ned (automatgir) for å holde farten oppe i motbakken. Ved nedgiring mistet jeg motorkraft og til slutt stoppet motoren og jeg måtte trille til siden. Slet med å starte opp igjen. Var kun kinning og ikke noe tegn til antenning av diesel. Fikk til slutt startet og kjørt videre. Resten av turen (til Asker), skjedde det samme 2 ganger til, men da uten CC eller nedgiring av noe slag, kun normal kjøring. Har hatt litt startproblemer i det siste, og dieselpumpen i tanken har laget endel mere lyd enn vanlig. Har resonnert meg frem til at jeg må bytte pumpa, er det noen andre innvendinger? Takker for svar! PS. Dieselfilter og dysetettinger (kobber og o-ringer) ble skiftet i sommer, og bilen har startet og gått normalt frem til siste 2 ukene..
  20. 255/55-19 Klarte å bestille feil dim. Har 4 stk ubrukte Goodyear Wrangler Duratrac 255/55-19 til salgs. Selges til kostpris 6000,-. Kan være behjelpelig med å frakte de innen Oslo-området..
×
×
  • Opprett ny...