Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Mr.T

Medlemmer
 • Innholdsteller

  399
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Mr.T

 • Rang
  Rookie..

Contact Methods

 • Website URL
  http://Instagram.Com/tomrertorres

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tinn

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Telemark

Nylige profilbesøk

463 profilvisninger
 1. Mr.T

  Feil: kun normal høyde mulig....

  På vår 2006 D3 så fikk vi samme feil, til å begynne med. Etter noen uker kom feilen opp i tillegg til "Transmission fault" der vi ikke fikk brukt manuelt girskift. Bytta batteri og ting ordnet seg igjen. Mistenker at overgangen fra mildt vær til kaldere vintervær ble for mye for batteriet. De sluker jo endel disse bilene.. Men samme feilen fikk vi også senere, da hadde en av ventilblokkene tatt kvelden..
 2. Mr.T

  Et lite problem bare..

  Å jøje meg! Her ser det ut til at det kanskje kan eskalere over problemet med dekk ja Tore. Jeg synes det er rart når to velkjente merkeforhandlere erklærer bilen for HELT frisk, men allikevel føles bilen som hjulboltene er løse til tider.. Jeg har vært inne på tanken om at den elektriske styringen av kraftfordelingen kanskje tuller litt. Det er jo tydeligvis ikke noe reint mekanisk her iom friskmeldingen. Rent bortsett fra Toe-In stillingen da, som er en mulighet. men da får nok verkstedet bare beholde bilen noen dager, og teste den skikkelig. Tror ikke de har fått testet den skikkelig ved prøvekjøring i rushtiden i bynære strøk. Det kan da ikke være nødvendig at man må kjøre rundt med diagnoseverktøy, og spare verkstedet for tid! Lafterolf, sommerhjul satt på bilen da vi hentet den hos Sandven, og vinterhjul ble ettersendt! Antar at de er anbefalt av Land Rover!
 3. Mr.T

  Et lite problem bare..

  Der sa du noe fornuftig Lafterolf! Jeg har hatt alle kontrollene på garanti, så det bør jo selvfølgelig gjelde dekkene også! Da blir det Vianor til uka tenker jeg!
 4. Mr.T

  Et lite problem bare..

  Ja, endeledd, dempere, bærearmer og stabstag er sjekket, så det skal visst ikke være noe problem der.. Er ganske flat dekkprofil på hjulene, og disse kom jo fra forhandler, så da burde de passe bilen mener jeg da!
 5. Mr.T

  Et lite problem bare..

  Begynner å bli overbevist om at det er dekkene som er x-faktoren her! Det verkstedet som hadde bilen inne sist, hadde prøvekjørt en tilsvarende bil som de hadde, men de merket ingen forskjell visst. Jeg vet bare at jeg aldri ville kjøpt en nybil som oppførte seg sånn på veien! Skal nok høre med en dekkpusher og se hva han/hun sier. Nærmeste her er Vianor, så får vi se! Jeg lover å komme med endeleg konklusjon her straks det foreligger !
 6. Mr.T

  Et lite problem bare..

  På bilen er det originale LR alufelger 235/55-19 på sommer og 235/65-18 på vinter. Continental.. Som sagt så var de bra første sesongen, men crap styring andre..
 7. Mr.T

  Et lite problem bare..

  Dette har du rett i! Som oftest synes jeg de dyrere verkstedene legger litt lindre sjel i jobben. Kan det virke som da, men her dømmer jeg ikke alle over en kam altså! Det er mange dedikerte mekanikere der ute! Dette med Dekkeksperter er ikke dumt.. Kan jo hende at sporene har blitt slitne, selv om det ikke er særlig synlig slitasje.. Verdt å prøve! Har også vurdert å prøve å kjøpe nye dekk, hadde vært artig og sett om det hjalp!
 8. Hei folkens.. Da er tiden inne for et lite spørsmål angående vår 2017 Disco Sport HSE, 150HK Ingenium. Gått 40k. Vil først rose denne bilen, som er veldig komfortabel, god plass inni, og kvikk som bare det! En god erstatning av Freelander 2. Men.. har i godt over et halvt års tid hatt en issue med denne bilen. Helt siden jeg la om til sommerhjul (originalt fra fabrikk), opplevd noe som i mine øyne kalles sporing.. oppleves mest og tydeligst i hastigheter mellom 70-110. Det føles som å kjøre i dype slitasjespor i asfalten etter en årelang vinter!! Bilen på en måte svinger hekken fra side til side.. Tok det opp med et veletablert LR-verksted i Bærum, som hadde bilen inne 2 ganger. Det ble utført prøvekjøring, sporingen ble konstatert, og det ble ved 2-dre verkstedtime utført 4-hjulskontroll. Dette skulle fikse feilen, men på vei hjem var det akkurat det samme. Overså dermed ila sommeren og høsten hele problemet, og satset på at det ble bedre med vinterdekkene på! Men nå er vinterdekkene på, og det er like ille!? Jeg har idag hatt den på et veletablert LR-verksted i Porsgrunn. Der fant de ingen feil og konstaterte bilen som feilfri! Jeg forstår det ikke bare, bilen var da ikke slik den første sommersesongen eller den første vintersesongen! Altså ifjor. Men iår er den altså ikke god å kjøre synes vi. Er det bare vi som er overfølsomme, eller kan det være noe annet gæli med bilen? Kan det være noe mer elektrisk som f.eks styringen av ABS/ESP-sensorer i ECU, eller noe galt med differensialer? Noe virker i alle fall feil i mine øyne. Det siste verkstedet som sjekket, skyldte på dekkene, enten trykk for lavt eller høyt, eller at de kunne være klare for å byttes. Jeg kan ikke forstå at de må byttes da de kun er en sesong gamle, og har gode mønster fortsatt! Jeg prøvde å kjøre dekkene på både litt lavere trykk og høyere trykk enn anbefalt i manualen, men til ingen nytte.. Er ikke så mange her inne med DS ennå, men håper allikevel noen har et og annet tips som er verdt å sjekke ut!
 9. Mr.T

  DE forsvant den veien......

  Nydelige bilder Terje, og bra skrevet! Var hyggelig å hilse på denne sammensveisede gjengen på setra deres!
 10. Mr.T

  Spotted...

  Hvordan kunne du finne på å flytte fra et slikt land ?
 11. Mr.T

  Bildetråd Defender

  Gammelt bilde av en tidligere bil. Lokasjon Søsterkirkene, Gran, Hadeland. Redigert med en ganske fiffig app! Anbefales..
 12. Mr.T

  Spotted...

  Nydelig utenlandsk stasjonsvogn på besøk i Tinn idag! Likte fargen på denne!
 13. Mr.T

  Hva bestemmer pris på en Defender?

  Tja, techno grey med setetrekk er vel litt billig kanskje! Jeg synes det ser litt billig ut med all den ekstra glassfiberen på jeg..
 14. Mr.T

  Hva bestemmer pris på en Defender?

  Fin bil dette, men forsvarer arbeidet og ekstrautstyret det faktum at bilen faktisk er 15 år gammel, og har noen km på tellleren? https://www.finn.no/124158189
 15. Mr.T

  Trøbbel med bakluke D3

  Hvordan gikk det med dette problemet?
×