Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Mr.T

Medlemmer
 • Innholdsteller

  408
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Mr.T

 • Rang
  Rookie..

Contact Methods

 • Website URL
  http://Instagram.Com/tomrertorres

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tinn

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Telemark

Nylige profilbesøk

537 profilvisninger
 1. Mr.T

  Defender 110 Puma 2.4 2007

  Synd å selge en så fin bil.. Men den evoquen blir nok bra med taktelt, og noen AT-dekk på, så får du iaffal litt offroad-følelsen som du jo kanskje helt sikkert kommer til å savne litt.. lykke til med salget! Synes ikke prisen er dum, og ikke har bilen gått langt heller!
 2. Mr.T

  DE forsvant den veien......

  Og veldig hyggelig underholdning av kidsa!
 3. Mr.T

  Et lite problem bare..

  Ja, du har rett i trikkeskinnene.. Fikk plutselig følelsen av at vi har overreagert litt på dette.. Ja, det var egentlig veldig greit!
 4. Mr.T

  Disco sport

  Den har TD4 motoren, men spørs om det hadde noe med tregt salg å gjøre.. TD4-motoren i FL2 funket iallfall veldig bra!
 5. Mr.T

  Et lite problem bare..

  Takk for info, Trondshj! Jeg skal sjekke produksjonsdato på bilen vår! Tiden for denne saken er over. Enden på visa, ble altså 3 4-hjulskontroller hos nevnte verksted i Bærum. Det viste seg at grunnen til at bilen ble verre etter 2 forsøk, var at dette hadde blitt gjort av en mekaniker som ikke hadde nok erfaring med utstyret.. Den tredje og siste gangen fikk jeg bilen tilbake, men da i samme tilstanden som da bilen ble levert første gangen.. Oppgitt tok jeg bilen med hjem.. Vi bestemte oss for å prøve å bytte dekk, da dekkekspertene på Vianor mente de gamle dekkene kunne ha fått skjev slitasje pga feil i hjulstillingen. Da jeg leverte inn bilen for skift, fikk jeg raskt beskjed om at dekkene mine var for brede ifht vognkort og anbefalt fra fabrikk?? Veldig rart synes nå jeg. Men vi fikk på nye dekk, i rett dimensjon 225/60-18 (anbefalt er 225/65-17. Jeg hadde 235/60-18) Tro det eller ei, sporingen forsvant.. Så, all ære til Vianor, og fy skam til disse merkeverkstedene som ikke sjekket dette som det første på listen av feilsøking. Selvfølgelig burde jeg tenkt på dette selv, men iom at jeg fikk dekkene fra forhandleren, så tenkte jeg at dette skulle være greit! Aldri trodde jeg at noen så små forskjeller på dekk, skulle ha så mye å si! Og jammen hadde det vært mye pes å spare hadde jeg bare tenkt på dette før.. Får vel si at det endte godt, selv om jeg nå bare "venter" på neste overraskelse..
 6. Mr.T

  Disco sport

  Mon tro om det kan ha med varslet facelift på Discovery Sport i 2019, kan hende folk utsetter kjøpet litt.? https://www.autoexpress.co.uk/land-rover/discovery-sport/104595/new-2019-land-rover-discovery-sport-facelift-spied
 7. Mr.T

  Et lite problem bare..

  Jaja, da har bilen vært på det veletablerte Land Rover-verkstedet i Bærum. Leverte bilen 0745 om morgenen. Her fikk jeg beskjed om at det ikke var sikkert de fant noe iom at de allerede hadde utført 4-hjulskontroll for ikke lenge siden. Og uansett, noen biler sporer litt og sånn er det bare fortalte servicemottakerene til meg. Det synes jeg ikke var helt greit å si!! Makan til arroganse skal du lete lenge etter! Prøv å si det samme til en som har kjøpt ny Range Rover Vogue til 1,5 mill.. Uansett, jeg ble med mekanikeren, som forøvrig var en veldig hyggelig og sympatisk type, på en prøvekjøring, og han konstaterte at bilen sporet fortsatt, selv etter at det er skiftet dekk siden sist, og 4-hjulskontroll ble utført for kort tid siden! Bilen ble så tatt inn igjen. Venta en hel dag på den, og kl 1630, 30 minutter før stengetid, får jeg en tekstmelding om at bilen var ferdig. Drar så og henter bilen og veldig glad for å kunne kjøre bilen hjem! Men akk nei, bilen var faktisk verre enn tidligere!! Og dette tross at de ila samme dag hadde utført ny 4-hjulskontroll med sitt nyeste testanlegg... Skuffet kjørte jeg bilen RETT tilbake, og gjett hvem som skal få en telefon imorgen.. Kjenner at jeg begynner å bli litt lei dette, bilen er jo god, men å holde på frem og tilbake på verksted, det blir for dumt med en 1 år gammel bil!! Fortsettelse følger..
 8. Mr.T

  Vellykket samparkering

  Samparkering på arbeidsoppdrag idag! Jobbing på en søndag gjorde vellykket samparkering til en lek..
 9. Mr.T

  Disco sport

  Kan muligens være en eldre modell med den gamle motoren fra før Ingenium-motoren kom.. ? Da har den i så fall stått leenge..
 10. Mr.T

  Feil: kun normal høyde mulig....

  På vår 2006 D3 så fikk vi samme feil, til å begynne med. Etter noen uker kom feilen opp i tillegg til "Transmission fault" der vi ikke fikk brukt manuelt girskift. Bytta batteri og ting ordnet seg igjen. Mistenker at overgangen fra mildt vær til kaldere vintervær ble for mye for batteriet. De sluker jo endel disse bilene.. Men samme feilen fikk vi også senere, da hadde en av ventilblokkene tatt kvelden..
 11. Mr.T

  Et lite problem bare..

  Å jøje meg! Her ser det ut til at det kanskje kan eskalere over problemet med dekk ja Tore. Jeg synes det er rart når to velkjente merkeforhandlere erklærer bilen for HELT frisk, men allikevel føles bilen som hjulboltene er løse til tider.. Jeg har vært inne på tanken om at den elektriske styringen av kraftfordelingen kanskje tuller litt. Det er jo tydeligvis ikke noe reint mekanisk her iom friskmeldingen. Rent bortsett fra Toe-In stillingen da, som er en mulighet. men da får nok verkstedet bare beholde bilen noen dager, og teste den skikkelig. Tror ikke de har fått testet den skikkelig ved prøvekjøring i rushtiden i bynære strøk. Det kan da ikke være nødvendig at man må kjøre rundt med diagnoseverktøy, og spare verkstedet for tid! Lafterolf, sommerhjul satt på bilen da vi hentet den hos Sandven, og vinterhjul ble ettersendt! Antar at de er anbefalt av Land Rover!
 12. Mr.T

  Et lite problem bare..

  Der sa du noe fornuftig Lafterolf! Jeg har hatt alle kontrollene på garanti, så det bør jo selvfølgelig gjelde dekkene også! Da blir det Vianor til uka tenker jeg!
 13. Mr.T

  Et lite problem bare..

  Ja, endeledd, dempere, bærearmer og stabstag er sjekket, så det skal visst ikke være noe problem der.. Er ganske flat dekkprofil på hjulene, og disse kom jo fra forhandler, så da burde de passe bilen mener jeg da!
 14. Mr.T

  Et lite problem bare..

  Begynner å bli overbevist om at det er dekkene som er x-faktoren her! Det verkstedet som hadde bilen inne sist, hadde prøvekjørt en tilsvarende bil som de hadde, men de merket ingen forskjell visst. Jeg vet bare at jeg aldri ville kjøpt en nybil som oppførte seg sånn på veien! Skal nok høre med en dekkpusher og se hva han/hun sier. Nærmeste her er Vianor, så får vi se! Jeg lover å komme med endeleg konklusjon her straks det foreligger !
 15. Mr.T

  Et lite problem bare..

  På bilen er det originale LR alufelger 235/55-19 på sommer og 235/65-18 på vinter. Continental.. Som sagt så var de bra første sesongen, men crap styring andre..
×