Jump to content
LRforum

Peres

Members
 • Content Count

  288
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About Peres

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Spikkestad

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Spikkestad

Recent Profile Visitors

492 profile views
 1. Feltene er grå, som originalt. Tror Mr Parrafin har bestemt seg for å kjøpe den.
 2. Selger pen og hel fremme støtfanger til D3. Farge Java Black. Kr 500,- mvh Peres
 3. Har en 5l (tror jeg) stående av denne Shell Helix Ultra C1 som kan byttes mot en Castrol som passer Mini Cooper. D3’n er ikke i garasjen min lenger dessverre.
 4. Hm, kan være converter problem/slipp. Forsøk cruisekontroll i ca 80 km/t og legg merke til om turtallet vandrer. Bør ikke kjøre med dette lenge da det kan føre til havari på kasse. Er du heldig så kan det reddes med flush.
 5. Har en Faultmate FCR til salgs. Se annonse på finn.no.
 6. Er vel ikke hub du skal bytte men lager. De er presset inn og er litt pes å bytte. Bytt bremseskjold samtidig. Denne x2: http://www.advancedfactors.co.uk/kit405-rear-wheel-bearing-kit-rfm500020-lr021939-lr045917-bearing-with-circlip--nut-588886-p.asp
 7. Camber justering på denne dessverre så strengt tatt skal man vel utføre ny kontroll. Er du nøye og merker boltene så kanskje man slipper? Sikkert noen voksne her inne som kan hjelpe oss med riktig svar. Spissingen er vel det viktigste og den trenger man vel ikke å røre.
 8. For Discovery 3 2,7 TDV6 er chassienr SALLAAA1 uten DPF og SALLAAA6 med DPF. Første tallet i rekka altså. Kilde er disco3.co.uk
 9. Dette er vel helt spinnville priser? Ny bremsevarsler koster kr 100,- og er vel super-enkel å bytte.
 10. Artikkelnummer er vel det dekkonline har internt hos seg. Forklarer hvorfor det er forskjellige priser og to kategorier. Sikkert ikke mer komplisert at man har "rotet litt" på registreringer hos dem.
 11. Se på EAN nummeret, eksakt samme. Ser det er forskjell på pris så da er det vel ikke tvil om hvilke man kjøper.
 12. Jeg har nylig demontert bakre ventilblokk og renset denne. Traumatisk opplevelse hvor jeg plundret voldsomt med å få denne på plass igjen men det lar seg gjøre. Jekket bilen opp på kun en side og fikk et lite sjokk når jeg løsnet slangen til demper på samme side, bærarmen gikk opp. Fikk heldigvis dratt til meg armen før jeg satt fast :-) Gjenstår å se om dette var vellykket men bilen siger i det minste ikke ned lenger.
 13. Peres

  Rust på D3

  Tipper du har 1-2 liter med størknet gjørme bak der. Demonter og rens, saus inn med Lanolin/Fluidfilm. Tut-og-kjør. Skal du ha noe å trøste deg med så søk på Nissan Navara og snapped.
×
×
 • Create New...