Gå til innhold

Disco-Duck

Medlemmer
  • Innlegg

    142
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Nord-Trøndelag

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Stjørdal

Nylige profilbesøk

901 profilvisninger

Disco-Duck sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Fra D3 te Fiat? Så ille?? Håper D3 har bedre rykte...
  2. http://www.lrforum.com/forum/index.php?/topic/99913-ønsker-meg/
  3. Disco-Duck

    Ønsker meg

    Ønsker å kjøpe kjøpe en D3 2,7 med godt karosseri og lite rust. Send meg Pm. med bilde og info.
  4. Tenker jeg går for IIDTool, kunne vært greit om noen i nærheten har som ikke bli brukt lengre
  5. Flott!! Ska sjekk om itj finnes nån i nærhet som har ein dem ikke har bruk før... Kan vårrå grett å ha om en kjæm over en D3 som e av interesse.
  6. Takk YMK før godt utfyllende tips. Har en lomme diagnose med mobil app. Kansje ikke den ikke dekker D3? Har du link til handholdt diagnose som kan ligge i hanskerommet som klarer å lese D3 feil som evt. kan komme... Det med ventilblokk og tank mot belger, er det ikke noe drenere bort kondens slik det ikke ruster/irrer?
  7. Nei, desverre.... har hatt berre D1 300tdi. Vi treftes på Sparbu på ett træff tilliar... Så hi vørri i kontakt me dæ å fått my goe tips >>tiliar "sambydning te han me 15-20 LR
  8. Da vart e endeli hælg å æ hi likar tia te å bruk på hobby'n min. Finn.no/bil....
  9. Trenger litt mere kjøtt på bena når det gjelder din D3 freelange. Kan sende meg Pm etter hvert. Tenker jeg vil ha med luftfjærer da det gir en helt annen komfort. Ja belgene må jo påregnes å byttes innimellom men det må fjær dempere også - Ble nok brukt en god del timer i garasjen på min 300tdi. Var vel ett mindre stykke bra bil det jeg startet på. Håper å finne en som har fått litt kvalitets tid med eieren
  10. Nei den er nok ikke det lengre, og kanskje mye av barnesykdommene er plukket bort.? Lurer på om noen har hatt disse bilene selv, og erfaringer om disse? Sett bort fra normale ting som hjullager, bremser og olje som må byttes på en og ett hvert kjøretøy? Er det noen svakheter som går igjen etter at det er fikset på en gang allerede?
  11. Hei godt folk Etter noen år i en Avensis ønsker jeg meg tilbake til en Disco igjen. Tenker kansje da opp fra 300td som jeg hadde sist, opp til en D3. Hadde desverre en god del timer i garasjen på mitt forrige prosjekt. Hvor stor er sjansjen for å måtte bo i garasjen om jeg kjøper en D3??
  12. Hei. Har liggende noen deler til Disco 300tdi. -98. Har vel litt mere såtteri enn det som annosert. Bare si fra om noen skulle trenge kjapt. Sender med en link til det som er lagt ut. http://m.finn.no/user/profile/profile.html?id=179858344&search=bap/forsale
  13. Bøtte halvfull med vann, ståltrå og en 0.33 brus/ølboks, peanøttsmør. Fungere godt på skogmus og husmus. Borr et lite hull i øvre og nedre del av boksen. Tre ståltråden gjennom (kulelager) og fest endene over bøtten (bro) Smør peanøttsmør på boksen. Sett en eske / plankebit så musa når opp. Effektivt!
×
×
  • Opprett ny...