Gå til innhold

MDS

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

466 profilvisninger
  • Gin

MDS sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Litt som Gaute i gamle dager.. Hørte det var en som holdt til ute Lier som var flink...
  2. Hei, Kjenner en med en 2000 Range Rover. Er det noen som er flinke på å skru på dem om dagen ?
  3. Ja det kan jo være det. Nå har jeg fyllt en del blyfri 95 fra Statoil, oppå deluxe bensinen fra Esso Ramstadsletta, i håp om at det skulle forsvinne, men blir bare gradvis verre. Har time hos Sandmo i morgen...
  4. Kjørt daglig i høst. Rett etter fyllingen virket den veldig sprek, men så etter 1 mils kjøring lugget den litt. Dagen etter var det som om den ikke ble varm/gikk på alle sylindere/gikk med full choke. Denne bilen går normalt veldig bra og V8ern er i superform, så dette var veldig merkbart. PS Jeg hadde kjørt tanken helt tom før fylling av deluxe bensinen Det ble 7 minusgrader den dagen
  5. Den går sakte i oppoverbakker og sparker ikke fra når jeg tar klampen i bånn..! Eller som om den bare går på 3? sylindere ..... ??? Eller som om den bare går på 3? sylindere ..... ??? Ryker fælt av av eksosen..
  6. Hei, Opplever redusert effekt i inn RR 1979. Som om jeg kjører med full choke. Dette startet etter fylling av 98 deluxebensin på Esso (den får vanligvis 95 fra Statoil) . Bør jeg klage på bensinen? Har bestilt verkstedtime. PS, er det noen som vet hvor jeg kan få fatt på bensinfilter? Altså kjøpe den fysisk.. Trenger I DAG ?!
  7. Jeg tar gjerne en tur til Levanger hvis det er en flink fyr..
  8. Takk for gode råd Det lekker fra chokehuset på siden av den ene forgasseren. Den er skrudd med fire skruer fra utsiden. Tror altså det kommer ut gjennom aksel/chokehuset. Er det mulig å bestille bare den noe sted?
  9. Hei, Jeg holder på å sette i stand en RRC1979. I den forbindelse har jeg oppdaget at det er lekkasje fra forgasserne. Er det noen som vet hvor jeg kan få fatt på nye (eller brukte) forgassere eller repair kit ? Hilsen, Martin PS og hvis noen vet hvor jeg kan få fatt på nye tepper og skinn til setene er jeg også veldig takknemlig..
  10. De heter Ice Guard. Mulig 55. Se nye bilder. Bor i Oslo. Skal prøve uten pigg da jeg bor i byen... Skeptisk
  11. Jeg selger disse 4 Yokohama Ice Guard dekkene (275/70/16) med pigg. Kun gått litt i fjor vinter. Super stand. Pris: kr 4000 for alle 4 dekkene (nypris over kr 12000). Tel: 970 22 370 (send gjerne SMS)
  12. Varsellampen på min Defender Puma 2007 hadde en lei tendens til å blinke selv etter fylling til streken på bremsevæske beholderen. Et uavhengig verksted mente lampen lyste pga slitasje på håndbrekk ledninger (ja det er jo et velkjent problem) og at bremsevæskenivået var riktig. De sa at dette var en jobb de kunne påta seg. Bytting av disse ledningene ville komme på x antall tusen inkludert arbeid. Jeg hadde i utgangspunktet bestemt meg for å gjøre dette, men etter flere positive opplevelser på Motorpool bestemte jeg meg for å la dem kikke på det. Hans og Sadat tok en titt og konkluderte raskt med at det med 100% sikkerhet var fordi jeg ikke hadde fylt helt opp (nærmest over streken) med bremsevæske. De etterfylte til randen og lampen har ikke lyst siden. Jeg synes Motorpool fortjener ros for deres kunnskap om disse bilene! Mvh, Martin Devold Soknes PS jeg er ikke betalt for å skrive dette.
  13. Jeg er i Oslo : ) Hvor holder dere til?
  14. Nok en gang ønsker å berømme Hans og Sadat på Motorpool for veldig god service og kunnskap om Defender. Jeg har ved flere anledninger fått god hjelp og problemer har blitt løst raskt og effektiv fordi de har en erfaring med disse bilene som andre verksteder ikke har. Som foreksempel sentrallås som låser seg selv. Det var smøring av låsekasser med Wuerth spray som skulle til. Ikke bytte alle ledninger som et annet verksted anbefalte. Mvh, Martin Soknes PS jeg er ikke betalt for å skrive dette.
  15. Jeg ønsker å kjøpe takgrind til Defender 110. Alt av interesse ! : ) Noen som har noe til salgs?
×
×
  • Opprett ny...