Jump to content
LRforum

Kvasi

LRF Society
 • Content count

  674
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About Kvasi

 • Rank
  Entusiast

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Nordland

Recent Profile Visitors

617 profile views
 1. Kvasi

  Prosjekt -73 Range Rover

  Helt rått. 11 av 10 på alt.
 2. Kvasi

  Defender 4.6 V8 prosjekt

  Lest mye jeg også i den tiden jeg hadde det selv, og har helt klart inntrykk av at den dårlige omtalen kommer fra folk som ikke har evne og/eller vilje til å gjøre dette som det skal. Jeg innså egne begrensninger og fikk hjelp av kyndige til lodding og sånt og kjørte problemfritt i to år til jeg solgte bilen. Mye kunnskap og hjelp å få her hvis det trengs; http://www.msextra.com/forums/
 3. Kvasi

  Defender 4.6 V8 prosjekt

  Det finnes jo flust av ettermarkeds motorstyring som er både bra og til å stole på. Ser ut som det er Megasquirt som er vanligst på disse bilene ut fra hva jeg har lest meg til. Kan kjøpes ferdig og komplett for en god del penger, eller sattes sammen selv for mye mindre. Har bygd fra sctratch selv tidligere, bortsett fra å lodde sammen boksen, og det er veldig gjennomførbart hvis man er villig til å sette seg inn i det og bruke noe tid. Minus er at det er lags av geeks, langt på vei for geeks. Pluss er at geeks er skikkelig glade i å dele erfaringer og filer osv så en stor del av av internet står klare til å hjelpe når det trengs.
 4. Kvasi

  RRC EFI starter men dør hen

  Takk og bukk. Etpar sekunder scrolling der så lærte jeg at det skal være kjølepasta på tenningsforsterkeren, det visste jeg ikke når jeg byttet i fjor. Er vel bare å kjøpe en til så har jeg en ende å starte i.
 5. Kvasi

  RRC EFI starter men dør hen

  Det Ranger sa. Har en -85 og der er den under coilen, og en -90 som driver og trøbler og der er den en sånn som sitter på fordeleren. Fikk den faktisk billigere hos EWS enn hva den koster ute i den store verden.
 6. Kvasi

  RRC EFI starter men dør hen

  Min oppførte seg ca likt tidligere og da var det tenningsforsterkeren som var gåen. Nå har den begynt å plutselig stoppe for så å starte igjen etter 5-45 sekunder, og kan så fungere klokkerent en plass mellom 2 og 30 minutter. Noen som vet om den forsterkeren kan måles på noe vis? Eller som ve tav andre gremlins jeg og Kristian bør se etter?
 7. Kvasi

  Nettverk i hus og anneks

  Litt vanskelig å se for seg oppsettet ut fra beskrivelsen. Du har en tråløs router i huset og kablet nett innad i dette, og vil ha forlenget kablet nett ut i annekset for å slippe dårlig trådløs dekning der? Hvordan er den den kablete ledningen fra annekset koblet sammen med huset? Hvis jeg har forsått det rett bør du kunne slippe unna med en hub, evt switch, der kabelen kommer inn fra annekset, så fremt du har kablet nett innad i huset i relativ nærhet. Men, kabelen som allerede ligger ut til annekset må kanskje termineres om hvis det er gamle TLF-kontakter på den.
 8. Kvasi

  D3 vinglete og nervøs styring

  Bruk noen (skarve) kr på å få et verksted til å bryte litt på understellet ditt så får du vite hva som bør byttes og slipper å bytte deler på måfå/begynne i en ende og bytte ut deler som er i orden.
 9. Kvasi

  Hilseplikt - sjokket har ikke gitt seg

  Møtte en rød metallic RR av halvny årgang i Bodø heromdagen, og jaggu hilste de(n) ikke. Har gitt opp hilsinga her oppe siden det nesten utelukkende er kvinnfolk i 50årene i Discovery 3 jeg møter langs veien, og som ser på meg som om jeg var ravende gal. Så det var både hyggelig og overraskende å bli hilst på så rakk såvidt å hilse tilbake. Må ha vært noen her vel?
 10. Kvasi

  Smørning pokaler rrc, how to?

  Det er en 1990 og den blir brukt hver dag, så jeg får gratis Statoilkopp hvert år. Da tolker jeg det sånn at det er på tide å kjøpe GL4 og helle innpå.
 11. Kvasi

  Smørning pokaler rrc, how to?

  Egen olje i pokalene altså. Hvilken olje er å foretrekke? Og, mener å huske at det er en firkantet plugg på toppen men i bakkant. Sving til høyre og fyll på høyre side eller motsatt?
 12. Kvasi

  Rammenummer og vegvesenet

  Fikk hamret inn nytt nr for ca et år siden og kan ikke huske å ha sett noen logo. Men ble litt forelsket i maskinen som gjorde jobben og vet hvor BT kjøper de, så vurderer å ta lån og begynne å merke alt jeg eier
 13. Antar det er på tide å gi pokalene litt oppmerksomhet men blir ikke helt klok på fremgangsmåten. Noen som kan diske opp med en rask forklaring av hva jeg burdte gjøre etter å ha kjørt rundt med bilen i etpar år, og ingenting tyder på at forrige eier var en mester i vedlikehold? Prøvd å lese meg litt opp men blir ikke helt klok på om de deler olje med diffen eller om det er eget lager av olje, eller fett. Er det fett ser jeg for meg at de bør demonteres for rengjøring, osv osv?
 14. Kvasi

  Skjermbreddere bak RRC

  Har komplett sett med nye sånne liggende, mener de er 5cm. Føler ikke for å stykke de opp men vi blir sikkert enige om overkommelig pris hvis du ser monn i de.
 15. Kvasi

  Oljetrykkgiver V8

  Har ikke, men kan informere om at jeg har en 3.9 og en 4.6 med gammel front på motoren og der er ikke sensorene like.
×