Gå til innhold

Discomanic

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Hølen

Discomanic sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Jeg kjør den 24.04. fra Oslo via Kristiansand til Stavanger . Kan tar alt med hvis noen er interesert . Hilsen E.
  2. Selge takgrind fra Qualan med taske . Grind er 140cm x 100cm og tasken er 130cm x100cm x 40cm . Alt er Ca. 2 år gammel og i bra stand . Mulig å levere den etter avtale . Seliges for 4500,00 .
  3. hei , kan man teste dysene på er TD5 ? Jeg tror at en av mine er ikke helt i orden . Hvis det er mulig er det kanskje noen som har en nanocom og kan teste det for meg ? Jeg deker kostnader eller kom forbi med noen øl ? . Mit omrade er oslo moss drammen og omkring der . Takk og hilsen E.
  4. Tusen takk !!!!!!! Fikk Hjelp av en som Bo I nærheten . Fikk deler og monterings hjelp . Jeg fant min tro på LR sammfunn igjen . ? Hilsen E.
  5. Byttet zylindertop . Pga ødelagte glødeplugger stå alt på vent nå .
  6. Hei , hvem eller hva er EWS ?
  7. hi . Jeg site I går ashen og er nesten ferdig med byte Zylindertoppen . Jeg fikk Ikke it die gammel Glødeplugger og har knekt noen . Er det noen som har Glødeplugger liegende jeg kan låne eller kjøpe ? Jeg Bo I nærheten av Moss og kan God kjør lit for hent den . HASTER ! Jeg har en Disco 2 med en 2,5 TD5 Motor !!!!! Send melding eller ring 98802959 ..........
  8. Hei , jeg skal bytte Motor Olje hos min Disco 2 TD 5 . Må jeg brue den dyre Olje fra den Vennliege LR forhandlern eller finnes det noen hos Biltema o.l. jeg kan bruke ???? Hilsen Discomanic !
  9. Hei ! Hvis det er noen som er interesert i en takgrind er det bare tar kontakt med meg !! Neste gang jeg skal til Tyskland er i Februar eller Mars . Jeg hjelpe gjerne med dette ! Hilsen Discomanic ps. takk for hyggelig prat Thomas og Luftetur !
  10. Jeh har den ca. 13-14 månader . Kjøpte den Skadefritt , stå som i kjøppekontrakt .
  11. Hei samen ! Jeg har tettet takrenna , tettet rund visker og Kabelgjenomføring og jeg har ikke takvinduet ! Problemen min er at jeg blit lurt med den Bil ! Det må har hvert en stor frontskade ! Glasmannen som limte in Frontrute måte bruke nesten 3 gange so mye lim son normalt til å tette den . Også passe takstativ dorlig og die dører er ikke som die skal . Mine koleger kalle bilen "Banane" . Kansje det er en sprekk i blikken ??? Det med die Klimaanlegg er en mulighet ! Hvurdan finne jeg ut om die Avløp fra klima er ok ????? Riktig , jeg bo i Hølen . Jeg er nesten klar til kjør til Vadsø for å få den tett ! Takk for Hjelp !!!! Hilsen Enrico
×
×
  • Opprett ny...