Gå til innhold
LRforum

Lene&MartinD3

LRF Society
  • Innlegg

    501
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Telemark

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Gvarv

Nylige profilbesøk

1 326 profilvisninger

Lene&MartinD3 sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Mest sannsynlig lekkasje en plass hvis den synker når sikring er ute. Fram med zalovann og spruteflaske. Start fra kompressor og følg fram til alle koblinger.
  2. Du har sikkert gjort det, men må bare høre om du har husket å slå av PIN-koden på en annen telefon først? Og om du har sendt den melding utenom appen?
  3. Ingen kom denne gang, men det skyldtes vel all snøen som kom. Vi får håpe folk har tid når det er nytt treff neste måned. På selveste palmesøndag.
  4. Godt nyttår til alle. Nå har vel de aller fleste kommet seg ut av jule-dvale og klar for å starte ett nytt LR-år. Vi drar igang med kaffetreff på Årnes kafeteria ( 5 min fra Gvarv) i nyoppussede og utvidet lokaler. Hver 1. søndag i måneden. Vi møtes utenfor og sparker litt dekk. Det er også mulighet for å gå inn og fortsette praten og få seg noe middag eller kaffe med mer. Vi vil prøve å få igang litt kjøring på stier og grusveier i området. Dette kan vi annonsere litt om i forkant. Til sommeren kan vi ta en felles grilldag før ferien. Alle er velkomne med familie og venner. Mvh Martin Østerdal Styret Avd Numedal
  5. Har en disco 2 delebil hvis det er noen ønsker. Jeg kan demontere i helgen. Tar blant annet med en GROM-audio-box som passer i de fleste spillere rundt 2002 mod. Med denne kan man bruke ratt-knappene til å velge neste sang og kobles enkelt opp med usb. Den har stålfanger m/tåkelys hvis noen kunne tenke seg den. Denne har også motor med AMC/spansk topp og manifold som er høvlet på 3 gangen. Denne bøyer seg ikke. Tunet ECU m.m Motor kan jeg ikke ta med, men kan sikkert gjøre noen avtale. Har også nye 4 stk stag til ACE. Modifisert ACE sentral som med rørkobling. Pluss mye annet. Si ifra så skal jeg prøve å ta med det jeg kan i bilen.
  6. Betalte vel mellom 20-30 000kr for overhaling. Andre gangen var gratis. (Garantisak) Selve jobben gikk "raskt". Har sikkert noe med at jeg måtte skru sammen bilen selv når jeg fikk den tilbake. Begge gangene (Man kan tydeligvis spare mye tid på å skru i 4 skruer istedefor 6 på hver ting man setter tilbake)(Og la være å koble på turboslanger. For så å klage på at bilen er dæv) Men det tok mer enn 1 og 1/2 måned å vente på at de skulle begynne på bilen. Begge gangene. Hvis du ikke er avhengig av bilen og liker å skru litt ekstra når du får bilen tilbake er det bare å si ifra så kan jeg anbefale han her.
  7. Liker også firesøyler. Det fine er at man kan parkere bilen og åpne dørene uten å ta borti søylene. For min del er firesøyler et pluss fordi jeg skal ha to garasje plasser. En for fruen og en til meg hvor jeg kan mekke også. Er bukken høy nok kan jeg få parkert et «prosjekt» på toppen. Men da mister jeg muligheten for separering av karosseri på en Disco3 eller RR om vi skulle bytte ut vår Disco2. Og det er noe jeg kommer til å ha lyst til å klare selv. I og med at det gjør ting enklere på disse bilene. Man kan vel ikke på i pose og sekk. Kanskje man kan lage en innretnig hvor man senker Ramme og karosseri blir hengende igjen. Da er jo helt klart firesøylers første valg.
  8. Hei godtfolk. Har noen spørsmål ang. valg av løftebukk. Er på jakt etter en allsidig løftebukk. Lurer derfor på om dere kan dele litt erfaringer. Type, merke, allsidighet osv. Altså. Jeg har kikket på firesøylers og tosøylers løftebukker. Firesøylers er sterke og sikre, men da kan man ikke løfte av karosseri fra ramme. Tosøylers er mer allsidig, men mange sliter med å løfte Disco2 siden rammen på disse er så smal. Er det noen spesielle tosøylers løftebukker som er godt egnet til nettopp Disco 2? For da har jeg dekket det meste av det jeg skal løfte tror jeg. Regner også med at 4 tonn er et minimum. /martin
  9. Kan være at gåent lager på strammehjulet er årsaken. Ikke spør meg hvorfor jeg tror det
  10. Har det ordnet seg? Skal forbi Ulefoss ikveld. Kan ordne videre til Oslo i helgen.
  11. Begge skal gå inn. Typisk at disse står fast når de blir brukt lite.
  12. Kan anbefale Hawkeye total. Til Disco2 får du gjort alt med. Se egen tråd. Denne tar også andre LR biler opp til 2014. Skal du slette koder, justere høyder, injektorer og programere mye annet, kommer du veldig langt med den. Du får gjort det samme som Nanocom til en tredjedel av prisen. Skjermen er riktig nok ikke av den fancy typen, men lett å manøvrere seg i.
  13. Har du sjekket ECU for olje? Hadde samme problem på Disco2 med nanocom1. renset pluggen med masse wd40 og elektro spray. Etter det fikk jeg kontakt med ABS modulen.
  14. Takker for hyggelig lag. Det ble jo også en fellesbestilling av et ganske originalt Land Rover krus.
×
×
  • Opprett ny...