Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

sylvan

Medlemmer
 • Innholdsteller

  109
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om sylvan

 • Rang
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Levanger

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Levanger
 1. Selger en Nanocom Evolution for Disco 2 da bilen er solgt. Pris 3000 kr eller bud.
 2. sylvan

  Nanocom til Disco 2 TD5

  Skal selge min Nanocom Evolution om du fortsatt er på utkikk.
 3. sylvan

  Noen som har delenummer?

  Ok, QFS000010 skulle vel da være riktig?
 4. sylvan

  Noen som har delenummer?

  Må hele den lange arma byttes, eller kan selve ledde skrues på enden av den slik som det fremre leddet?
 5. Noen som har delenummeret på ytre høyre (bakre) endeledd på 2000 modell Disco?
 6. En annen merkelig ting også for noen måneder siden. Hadde parkert og vært borte fra bilen et kvartes tid. Da jeg kom tilbake hadde den seget helt ned på venstre side, og ville ikke løfte seg i det hele tatt på den 3km lange veien hjem. Neste deg løftet den seg som normalt, og det samme har aldri skjedd siden. Kan ikke det tyde på noe annet enn lekkkasje på belgen? Problemet med at den siger startet etter en liten offroadtur i ulendt terreng i fjor høst.
 7. Men belgene er jo relativt nye.
 8. Har ikke gjort noe mere med luftfjæringen ennå da den løfter seg med en gang kjøringen begynner, men det som vanligvis skjer er at når den parkeres for kvelden, står den helt normalt til ut på formiddagen neste dag uten å ha seget noe. Så plutselig et stykke ut på formiddagen siger den ned på begge sidene i løpet av 2-3 minutter. Det samme scenarioet gjentar seg hver eneste dag. Hvorfor oppfører den seg slik? Ser bort fra lekkasje på belgene for da skulle den vel ha seget jevnt over natta.
 9. I går løftet den seg med en gang da jeg startet den, Da hadde vi fått mildere vær. I dag stod den fortsatt uten å ha seget ned etter at den ble parkert i går kveld. Så plutselig ser jeg at den har seget helt ned på ene siden i løpet av bare 15-20 minutter etter altså å ha vært helt stabil siden i går. Merkelig.
 10. Har lite tro på at belgene lekker da de bare er 3-4 år gamle, Får ta en titt på sensorene når temperaturen tillater det. Har forresten Nanocom liggende uten at jeg har prøvd det noe særlig. Vil den vise evt. sensorfeil?
 11. Bare av og til at den greier å løfte seg etter at den har stoppet. Nå klarer den det ikke. Kan det være sensorfeil?
 12. Byttet batteri i dag, og etter det ligger fjæringen nesten helt nedpå hele tiden. Etter at motoren er slått av holder kompressoren på å prøver å starte med noen sekunders intervall hele tiden. Skal den gå når bilen ikke går og tenningen er avslått?
 13. sylvan

  Måleresultat 4-hjulskontroll

  Ordnet seg. De tok en ny kontroll med måleresultat uten ekstra utgifter for meg. :-)
 14. Er dette noe man kan ha permanent montert?
×