Jump to content
LRforum

Erik Iversen

LRF Society
 • Content Count

  5,119
 • Joined

 • Last visited

About Erik Iversen

 • Rank
  ENTUSIAST

Contact Methods

 • Website URL
  http://landroverdrive.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stavanger

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Stavanger

Recent Profile Visitors

2,756 profile views
 1. Tar gjerne sidespeilene til Serie 3 om de ikke er solgt!
 2. Fordi el-biler ikke selges globalt! Ja, I-Pace har gjort det meget godt i Norge og Nederland, men i resten av verden er tallene svake. I USA har de vel solgt knapt en brøkdel av hva de regnet med. JLR ser nok ikke på I-Pace som en salgssuksess slik vi nordmenn gjør. Samtidig klarer de ikke produsere nok Range Rover Sport. JLR som fabrikk kan ikke overleve på biler som ikke selges, derfor lager de enda fossilt, men kommer med Hybridløsninger for å møte de lovpålagte miljøkravene som trer i kraft. Etterhvert som flere forbrukere velger elbiler fordi det er billig og praktisk for dem så vil nok også de små bilprodusentene komme etter.
 3. Tipper du vil få høyere forbruk samt høyere frekvens med problemer sammenlignet med forgasser. 3.5'n min bruker "ingenting" sammenlignet med P38'n jeg hadde og motoren går mer klokkereint. Lucas er blitt vanskelig å holde i sjakk da det begynner å bli vanskelig å få tak i deler som luftmassemåler osv. og kunnskapen hos ekspertene begynner å bli tynnet ut. Jeg ville og gjort som Joker sier og montert Fitech.
 4. Er visst "inn" med slike skvettlapper!
 5. Det er ikke lange vegen! Går stien hjemmefra via sørsiden av Bjørgeberget som havner i Minka da! Tips og råd har jeg sikkert, men har kun kjørt seriebil et par ganger, så er fersk her!
 6. Flott bil - gratulerer! Må kanskje gå an å inspisere når jeg er på hjemlige trakter også? I hvilke gate holder du til?
 7. Jeg brukte trolig mer enn fornuftig mengde sparkel på bilen min. Både taket og dørene så ikke ut. Det har gått noen år nå og alt ser fortsatt helt greit ut! men jeg har ikke fagbrev i dette feltet...
 8. Er i gang med litt rustarbeid. Den midtre traversen havnet på gulvet tidligere denne uka!
 9. Det der ble flott!!!
 10. Her har du virkelig stått på, Ronny! Godt jobba - motoren blir flott og. Er dette forresten rett girkule for Larkin? Så for meg at tallene skulle være mindre på de tidlige bilene?
 11. Sjekk med industriparken på Raufoss kanskje? Vet ikke om de har det der. Også har vel ferrozink i Trondheim fått et godt rykte. Men rundt deg er jeg ikke kjent, Espen..
×
×
 • Create New...