Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Erik Iversen

LRF Society
 • Innholdsteller

  4 693
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  6

Erik Iversen last won the day on September 16

Erik Iversen had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

18 God

Om Erik Iversen

 • Rang
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

1 883 profilvisninger
 1. Erik Iversen

  The Range Rover Project

  Service på motor igjen. Olje og filter. Bestiller opp nye plugger også. De har stått der nå siden 2013. Ikke mye kjøring da bilen ikke ble tatt i bruk før 2016, men det er vel småkjøring som sliter mest på disse også.. Begynt lydisoleringen bak i første steg mot praktisk turbil. Fått lagt matter også. Vet ikke helt om jeg kjenner på utbedringen enda, men hører ikke dekkstøy bak over lyden fra drivverket og midtpotta i hvert fall
 2. Erik Iversen

  Cooper Discoverer STT PRO

  Veldig fornøyd med mine! Har bare et par tusen km på dem, så skal ikke si noe om levetiden her. Synes de ikke er veldig ille på støy, men mistenker at de bråker mer når dekkene blir breiere enn mine 215.. Fungere flott offroad og er stabile på veien. Bfgoodrich er nok de stilleste på markedet.
 3. Erik Iversen

  The Range Rover Project

  Ja, det er en flott bil å ta bilder av, Terje!
 4. Erik Iversen

  The Range Rover Project

  Jakta på Sola langs Trondheimsfjorden i kveld
 5. Erik Iversen

  Discovery II - cool or crap?

  Ja, jeg så den. Ikke dumt
 6. Erik Iversen

  Litjkar´n - en Serie 2a fra 1968

  Flott løsning, ja! Målte opp classic'n for akkurat det samme i helga. Har 208 cm å gå på mot seteryggen foran når den er felt frem. Senga er 200 cm. Så en slik løsning burde gå!
 7. Erik Iversen

  The Range Rover Project

  De er JW Speaker. Kan ikke annet enn å skryte av lysene. Veldig bredt og klart nærlys i naturlig farge. Alt lyses opp. Langlyset ble også relativt bra når jeg fikk dem justert. Men siden nærlyset forblir på sammen med fjernlyset blir øynene trukket nærmere bilen. Kompenserer derfor med de to lyktene bak grillen. Lysene på denne er flere ganger bedre enn Discovery Sporten som vi har! Ikke at det er megalys på den, kun vanlig xenon. Men det forteller jo litt om denne. Kommer nok ikke til å montere tilbake de originale. Så kommer vinteren snart, og disse kommer til å snø igjen. Men pga bruken av bilen tror jeg ikke at det blir veldig plagsomt.
 8. Erik Iversen

  Den vakre Range Rover 2 doors-tråden!

  Grått og regn i Trøndelag...
 9. Erik Iversen

  Spotted...

  Nydelig a gitt!
 10. Erik Iversen

  The Range Rover Project

  Flott dag med gjengen i Midt i dag! Veldig sosialt, og da er det artig på treff. Jeg ble nok kanskje litt vel usosial med all kjøringen, men det var moro å boltre seg litt. Hyggelig å treffe likesinnede man ikke har sett på lenge også. Flere gule bil er kommet oppover. Det er kledelig! Her en liten dugnad for å få vinsjvaieren til Ørjan skikkelig på plass. Sier dugnad, for det ble vel like mye skravling.. Moro med V8. Synes nok kanskje eksosen blir litt knitrete og ikke helt slik den burde. Spesielt når jeg ser opp igjen videoene i kveld. Kommer endring her! Starter med keramiske manifolder i dag i hvert fall. Fikk filmet litt fleks også. Ikke nødvendig å si at denne tar seg meget godt frem - selv med 3 bar trykk i dekka i dag...... Frihelg neste uke - så er det tur igjen!
 11. Erik Iversen

  The Range Rover Project

  Takk det samme! Til neste gang! Takk så mye for det. Hyggelig å møte enda flere ansikter til dem man begynner å kjenne litt til. Ja, jeg ser frem til mindre garasjetid med denne og flere turer og litt annet innhold. Range Rover Project handler om så mye mer enn å skru! @vanilla_ninja hadde vel sett en flott løsning for stige. Kommer nok til å mekke noe slikt etter hvert. Kommer uansett til å ta grinda av før vinteren og behandle den skikkelig før snø og regn kommer. Ble dessverre litt for kjapt og gæli for å få bilen klar til tur. Men det tar en igjen.
 12. Erik Iversen

  The Range Rover Project

  Har omsider fått litt tid til å sitte og trykke litt på PC'n hjemme! Takker så mye for et fantastisk treff nede på Østlandet. Bilen har fungert flott mellom Trondheim og Vestby. Glemte så smått at dere på Østlandet har så høye fartsgrenser. Ble halvveis paff da vi passerte Tangen og det slo meg at det kom til å være 110 derfra og hele vegen sørover, og ikke 80 slik jeg så for meg og hadde "timet" skulle gå så bra. Så vi presset den gamle bilen litt for å holde tempo. Lå fint i 95-110 stor sett overalt. Lot være å gi bånn gass for å ha 90 på toppen av alle "bakkene," og trillet fint i 110 nedover. Overdrive gir faktisk mening altså! Bilen forblir meget stabil, men det rister litt i førerstolen. Har høydekast i venstre felgen bak som gir litt vibrasjoner... Synes ikke støyen ble så mye verre når vi passerer 90 riktignok. Det virker som vind - og dekkstøy egentlig er på sitt verste allerede da. Så vi cruiset jo nedover og rakk kolona i Moss med 10 min. Innafor det! Regn ble et stikkord på turen. Vanvittige skurer raste over oss før vi forlot Mjøsas grenser. Folk var fornuftige og slakket ned. Vi lå derfor stort sett i venstre-fila og dro forbi med et lite åtterbrøl. Ikke mye vannplaning å se etter med disse dekka. Nevnte jeg bensin? Nei, en halv tank mellom Br.Dal og Oslo ble på sin plass... Broder'n ble med på treffet og vi hadde det riktig så hyggelig. Takk til alle som hadde lyst til å snakke med oss, og ikke minst takk for alle stemmene. Hyggelig å reise nordover igjen med min første pris! Tok det penere hjemover igjen og holdt oss oppunder 90. På Ringebu ønsket tanken mer bensin, så det ble et lite stopp der på søndagen. Ble huket tak i av gamle kjente og invitert opp på hytta i Folldal. Liten snaromvei på vei nordover der altså. Kortere i antall km. Men utallige flere høydemetere og mer bensin. Men veldig trivelig, og bilen kler svingete fjellveier! Bilen brukes nå daglig på jobb ettersom fruen har begynt å bruke den andre. Så nå er det sjarm hver dag! Vurderer oppgradering av eksos for å få litt mer gromlyd og et likere forbruk(?) Den originale midtpotta har en metallisk skrangelyd fra internt i potta ved pådrag virker det som, og er liksom ikke tilfredsstillende egentlig. Får se om det blir noe der etter hvert. Har tenkt EFI også, men det er så fint med forgassere. Ny runde med offroad nå på lørdag. Står ikke mye i ro for tiden! Det minner meg om at jeg må få på mer bensin... Bilde sørafor Lillehammer søndag. Ellers må jeg si at jeg har vært dårlig til å ta bilder...
 13. Erik Iversen

  RR SPECIAL SERIEBILTREFFET 2018

  Takk for et veldig hyggelig treff! Utrolig fint å hilse på gamle kjent, nye, og ikke minst de man kjenner så godt i miljøet fra før, men aldri egentlig har truffet. Moro å kunne reise tilbake igjen til Trøndelag med premie også. Sees neste gang.
 14. Erik Iversen

  Defender 90 90mod

  Ja, jeg fikk telefon fra lykkelig ny eier. Bilen ankommer vel Trondheim i morgen
×