Gå til innhold

arnearne

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    evenes

Previous Fields

  • Location / Bosted
    nordland, evenes

Nylige profilbesøk

606 profilvisninger

arnearne sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. nei den skal i grunn ikke gå gjennom men tar ikke dette så tungt, tar 2 min å ta den av før kontrollen. jeg var ute etter hva som ga mest lys i sr20 serien for å få denne bak grillen. driving lysbildet er helt fantastisk å kjøre med, har lys i grøften gjennom hele svingen selv på veldig knappe svinger. om noe, så kunne den hatt litt mer kastelengde. jeg kan prøve å ta noen bilder eller video fra kjøring på forskjellige veistrekninger.
  2. På bildet av min bil vises det en sr20 combo i spot/driving. Jeg har byttet ut denne med en sr20 med driving optikk. Men jeg har disse i "pro" utgave som gir myye mer lys men ikke E merket. Passer iallefall helt perfekt bak grillen på originale braketter som fulgte med lykten.
  3. Legger ved to bilder av lysbildet på min ledbjelke. Det er kun bjelken som lyser og den står montert som vist tidligere. dette er en rigid sr 20 pro i combo lysbildet spot/driving.
  4. Jeg har ikke montert bryter på lysene mine.
  5. Jeg har hentet dette fra langlyset som er halogen på min. 20 toms er den lengste man får plass til bak grillen, grunnet krommingen på grillen.
  6. Har på tidligere biler montert lys under støtfanger men som har blitt revet av, så når nye lykter til denne ble kjøpt inn gjelder det å finne bedre plassering. Rigid d serie pro diffused. Montert i skjoldet forran reservehjulet. Strøm koblet inn i bilen på venstre side, inn i tilhengerkablene på ryggelyskretsen.
  7. Rigid industries sr 20 pro. På medfølgende braketter. Det var akkurat plass, ingen flytting eller modifisering, og ble perfekt høyde.
  8. Hei alle mann... Ny på forumet og ny på land rover med discovery 4, kommer over fra toyota land cruiser 90. Har akkurat montert ledbar på min bil og denne er som laget for d4. 20 toms rigid industries sr serie, denne i nye pro utgave. (uforandret fysisk størrelse) . Denne står på originale braketter som leveres med lyset og dette passer helt perfekt på høyden for å lyse ut i grillen. Går akkurat inn under fløyten og ligger nesten borti kjøler og grillen trenger ingen modifisering for å klikkes på igjen.
×
×
  • Opprett ny...