Jump to content
LRforum

Kjella

Members
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

About Kjella

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Overhalla

Previous Fields

 • Location / Bosted
  7863 Overhalla

Recent Profile Visitors

705 profile views
 1. Jeg har denne: https://www.bilkomponenter.no/products/mobridge-dab-most-adapter fungerer utmerket, ser den er 2.000,- billigere enn da jeg kjøpte den,,,,,
 2. Hei, Noen som har en plastbrikke til støtfangerbeskyttelse liggende for salg??
 3. Har du sjekket stikkakslingene?? Hadde samme symptomer da den ene fremme var gåen.
 4. Praesto 4x4 har også denne.http://www.praesto4x4.no/Shop/prestashop/23-webasto
 5. Hør med Automester i Hestmarka, de har hatt inn en del LR.
 6. Prisene deres er vel bra på nivå med andre verksteder. Har imidlertid bra kundeservice og du føler du får det du betaler for, har også kompetanse/ utstyr for skifte av fastgrodde glødeplugger.
 7. Bor i Overhalla, har en -06 mod. du kan prøve, ikke til salgs da Ellers så har Automester i Namsos diagnoseutstyr og har hatt inn en del LR for service.
 8. Hadde de samme på min, kom bort da jeg skiftet slitte stab-stag bak.
 9. Har kjørt 60K (205 totalt) siden siste EU-kontroll, har skiftet bremseskiver og klosser bak samt klosser forran + brenner til webasto på disse to årene. Hadde den inne nå i april med et skiltlys som eneste anmerkning. Go bil!
 10. Har skiftet en demper/ luftbelg fremme, i tillegg selvfølgelig slitedeler + selvpåførte kostnader
 11. Når du har foldet inn det venstre, skyv inn det høyre manuelt og prøv å kjøre dem ut igjen med bryteren. Mener å huske å ha gjort dette med suksess for en tid siden.
 12. Spørs hvor heldig du er med boltene, mulig du må kappe dem. Ville nok satt av mer enn en kveld på dette iallefall hvis du har tenkt å ta begge sidene. Aksling skal være grei å løsne. Etter at du har tatt av boltene og hub- mutteren, legg en trekubbe på akslingen og gi den et par slag så kommer den nok. Hvis ikke og den har rustet fast må du bruke en avdrager.
 13. Bruker også Biltema sin 2t olje. Mener å merke en forskjell med finere gange men mulig det bare sitter i hodet
 14. Er en stund siden jeg gjorde dette nå men mener at du ikke trenger å røre demperene når du skifter øvre arm, må kun demontere noen varmeskjold for å komme til boltene. Er vel heller ikke behøvelig med 4-hjulskontroll.
×
×
 • Create New...