Jump to content
LRforum

Simen Andresen

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Simen Andresen

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Brøttum

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Brøttum

Recent Profile Visitors

419 profile views
 1. Artig historie. Bra nettsteder som jeg kan finne aktuelle biler? Artig historie. Bra nettsider jeg kan finne aktuelle biler?
 2. Her var det liten respons Noen der ute som har erfaring med import fra England? Tips mottas med takk
 3. Hei. Noen der ut som har en 88 i bra stand som ønsker ny eier? Ønsker bensin, reg for fler enn 2 personer. Er villig til å strekke meg om bilen er bra.
 4. Da har bilen fått ny eier. Kjør pent til Trøndelag Rolf
 5. Jeg tenker at de holder. Send med nr så skal jeg ta bilde av de og sende. 18 vinter og 19 sommer. Har to ekstra sommerdekk uten felg... Sjekker der andre i morgen:-)
 6. Byttet olje min hver 15 tusen. 7 seter pakke, helskinn. Sommerdekk nye juni/juli i fjor. Vinterdekk holder en sesong til... Reg reim ble byttet rett over 100 tusen mener jeg, har papirene på jobb, sjekker det i morgen.
 7. Senker prisen til 159999,- Akkurat vært nordover på ferie, 270 mil med full bil, gått som en drøm. Passert 202 tusen nå.
 8. PKK i orden. Setter inn DAB+ til uka av den integrerte typen som gjør at man bruker det originale stereo anlegget. Løp og kjøp!
 9. PKK i dag. Ikke mye å sette fingern på:-) Slitte klosser bak, endeledd venstre foran. Blir byttet i løpet av måneden. Også byttet høyde sensor venstre foran og kalibrert luftfjæringen.
 10. Hei Om noen der ute er interessert er jeg jo åpen for et fornuftig bud:-) Simen
 11. NY PRIS: 205000,- Oppdaterer annonsen på finn.no med ny pris om 1 uke om ikke noen her er interessert.
 12. Har kjøpt? Simen Er i Oslo med een i helgen....
 13. Er på Tynset i helgen og med 6 ny glødeplugger er det en drøm å starte i 17 blå. Klart bedre plass enn RRS ja. Om du har hund er det bygd dobbelt bur i høyden og skillevegg mot baksetene....
 14. Hei ja. Stemmer, det er Ragnvald sin gamle... Forøvrig hans skyld at jeg har denne interessen etter biltur til Danmark for 25 år siden i en tidligere def han hadde. Da vet du sikkert at den skikkelig ivaretatt Simen
×
×
 • Create New...