Gå til innhold

ogb

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av ogb

  1. Bilpaviljongen monterte DAB+ i min D4 2012 i dag. Hadde ikke DAB tidligere. Antenne i høyre vindu bak. Kr 7990,- ferdig montert.
  2. Ved nærmere undersøkelser i dag viser det seg at tilbudet var fra DAB til DAB+. Fra FM til DAB+ hadde de foreløpig ingen ting å tilby. Trodde de kunne ha et tilbud om oppgradering i løpet av mars.
  3. Hadde ikke DAB før. Pristilbudet er oppdatering fra FM til DAB+
  4. Fått tilbud fra Bilpaviljongen på integrert DAB+ i D4 2012. Kr 8700,- ferdig montert.
  5. Gratulerer. Beholdt du samme regnr, eller fikk du nytt?
  6. I følge Bilpaviljongen har de bestillinger på varebil. Med forbehold, så de håper jo den kan registreres som varebil. Må vel ha en til Norge først for skikkelig kontrollmåling.
  7. ogb

    Sporing D4

    Fyll på mer luft i dekka
  8. ogb

    Navigasjon

    Hei. Skal på biltur i Europa. Hvor bra er innebygd navigasjon, og hvilke land er med? Noen som har erfaring? D4 2012
  9. ogb

    Skeivt ratt

    Ta spissing og 4-hjulskontroll
  10. Hei. Av og til er 2 voksne sykkler med på tur. D4 varebil. Da tas framhjulet av og sykklene plasseres inne i bilen. Vi har fortsatt god bagasjeplass. Det er og praktisk istedenfor ute på tak eller sykkelstativ på hengerfeste. Spesiellt på ferjer. Inne i bilen bruker jeg stropper til å feste sykklene, og det går rimelig bra. Men vet noen om det finnes noe statvi eller lignende til sykkelfester innvendig i verdens beste bil? Oddgeir
  11. ogb

    D4 2014 12V

    Hei. På min D4 hse 2012 lå ledningene klar. Oddgeir
  12. Ja fant ut av det i dag. Endrer innstilling i menyen. Ved 2-trinns opplåsing åpner bare fordørene ved 1 klikk, 2 klikk på nøkkel for å åpne alle dørene. Ved 1-trinnsopplåsing åpner alle dørene ved 1 klikk på nøkkel. Noen som vet hvorfor disse valgene er i meyen? Har det noe med alarm/innbruddsikkerhet å gjøre?
  13. Hei. Jeg kjører 2012 D4 tdv6, verdens beste bil. Hva er forskjell på 1-trinns og 2-trinns opplåsing? Har det noe å si for aktivering av alarmen? Mvh Oddgeir
  14. ogb

    Skeiv bil

    Hei. Bilen er nå fikset. Montert ny forbedret kompressor. På garanti selfølgelig.
  15. ogb

    Skeiv bil

    Hei. Bilen er skeiv på alle 3 nivåer. Har bestillt tid til feilsøking. Garantisak ja.
  16. ogb

    Skeiv bil

    Oppdaget at bilen, D4 tdv6, er skeiv når den har stått ca 1 døgn. Målte avstanden ved hjulbuene bak, ca 2 cm forskjell. Har hevet og senket bilen på fjørene, og allt ser ut til å fungere. Noen tips?
  17. Jeg har også hatt min D4 på første service for ca 2 mnd siden. 2012 mod. Fikk software oppdatering, men noe bremseoppdatering ble ikke nevnt. Hvordan merkes det på bilen at noe eventuellt skal være feil på bremsene? Hjulvinkler og spissing blei kontrollert og justert. Forøvrig verdens beste bil.
  18. Har kjørt Disco 4 tdv6 i ca 7 mnd nå. Kjempegod bil. Så til spørsmål. Hvilket 4x4 system har den? Konstant 50-50 fordeling eller?
  19. Kjøpte brukt D4 i sommer. Det fulgte med vinterhjul på original felg. Men 255/50-19, hvordan blir det å kjøre på?
  20. Sør-Rogaland. Stavanger, Sandnes eller Jæren.
  21. Har ny Disco. Bør bilen understellsbehandles før vinteren? Med hva, og evt hvor?
  22. Etter langtids lesing for forskjellige fora, og søking på Finn blei BMWèn byttet i Discovery. For en bil, kjempefornøyd så langt. En hvit 2012 TDV6 HSE. Har kjørt ca 400 mil sidrn juni. Bilen var 6 mnd gammel, med rett over 2000 km på telleren. Har fått et bra inntrykk av dette fora, så nå begynner spørsmålene. Hvordan er bilen understellsbehandlet fra fabrikk? Bør jeg etterbehandle, og evt med hva og hvor? Sør Rogaland.
×
×
  • Opprett ny...