Jump to content
LRforum

ogb

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

About ogb

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  norge

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Klepp

Recent Profile Visitors

202 profile views
 1. Bilpaviljongen monterte DAB+ i min D4 2012 i dag. Hadde ikke DAB tidligere. Antenne i høyre vindu bak. Kr 7990,- ferdig montert.
 2. Ved nærmere undersøkelser i dag viser det seg at tilbudet var fra DAB til DAB+. Fra FM til DAB+ hadde de foreløpig ingen ting å tilby. Trodde de kunne ha et tilbud om oppgradering i løpet av mars.
 3. Hadde ikke DAB før. Pristilbudet er oppdatering fra FM til DAB+
 4. Fått tilbud fra Bilpaviljongen på integrert DAB+ i D4 2012. Kr 8700,- ferdig montert.
 5. Gratulerer. Beholdt du samme regnr, eller fikk du nytt?
 6. I følge Bilpaviljongen har de bestillinger på varebil. Med forbehold, så de håper jo den kan registreres som varebil. Må vel ha en til Norge først for skikkelig kontrollmåling.
 7. ogb

  Sporing D4

  Fyll på mer luft i dekka
 8. ogb

  Navigasjon

  Hei. Skal på biltur i Europa. Hvor bra er innebygd navigasjon, og hvilke land er med? Noen som har erfaring? D4 2012
 9. ogb

  Skeivt ratt

  Ta spissing og 4-hjulskontroll
 10. Hei. Av og til er 2 voksne sykkler med på tur. D4 varebil. Da tas framhjulet av og sykklene plasseres inne i bilen. Vi har fortsatt god bagasjeplass. Det er og praktisk istedenfor ute på tak eller sykkelstativ på hengerfeste. Spesiellt på ferjer. Inne i bilen bruker jeg stropper til å feste sykklene, og det går rimelig bra. Men vet noen om det finnes noe statvi eller lignende til sykkelfester innvendig i verdens beste bil? Oddgeir
 11. ogb

  D4 2014 12V

  Hei. På min D4 hse 2012 lå ledningene klar. Oddgeir
 12. Ja fant ut av det i dag. Endrer innstilling i menyen. Ved 2-trinns opplåsing åpner bare fordørene ved 1 klikk, 2 klikk på nøkkel for å åpne alle dørene. Ved 1-trinnsopplåsing åpner alle dørene ved 1 klikk på nøkkel. Noen som vet hvorfor disse valgene er i meyen? Har det noe med alarm/innbruddsikkerhet å gjøre?
 13. Hei. Jeg kjører 2012 D4 tdv6, verdens beste bil. Hva er forskjell på 1-trinns og 2-trinns opplåsing? Har det noe å si for aktivering av alarmen? Mvh Oddgeir
 14. ogb

  Skeiv bil

  Hei. Bilen er nå fikset. Montert ny forbedret kompressor. På garanti selfølgelig.
×
×
 • Create New...