Gå til innhold

Tarald

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

1 066 profilvisninger

Tarald sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Det er med tungt hjerte at jeg selger min Discovery 4! Bilder og mer info finnes her: https://www.finn.no/129148221
  2. Ja, Evo16v det var den jeg prøvde. I følge Dension har de ingen fult fungerende løsning til Land Rover, se svaret jeg fikk på mail for noen måneder siden her: http://bildr.no/view/VTJ4RjhY
  3. Jeg forsøkte dension i min bil en gang i sommer, da fungerte det ikke med de configfilene jeg prøvde. Mailet med support der senest i september og da sa de at de dessverre ikke har fått utviklet noe mer for Land Rover Discovery. Se svaret her: http://tinyurl.com/jz87oo3 Jeg håper veldig at på sikt vil Landrover komme med en god og fullintegrert løsning for disse bilene, men det kan se ut som det lar vente på seg. Jeg valgte derfor å kjøpe en Pure Highway 400 adapter (https://bilradiospes...dab/highway-400) Fordelen med denne er at minijacken på D4 og USB tilkobling for strøm sitter jo rett ved hverandre bak midtkonsollen. Og kablen som følger med i pakken er langt nok til å trekke pent ned til venstre bakdør, legge kablen under listen langs døråpningen og opp til venstre bakvindu for å klistre den på her. Det fine med denne løsningen er også at D4en gir strøm på USB idet du åpner bilen med fjernkontrollen. Så jeg opplever alltid at det er lyd i høytalerne i det bilen startes. Dette er faktisk raskere enn dersom jeg velger FM radio . Personlig hører jeg i hovedsak på en radiokanal, så derfor har jeg valgt å ikke montere opp den trådløse fjernkontrollen som følger med, men har den bare liggende i rommet i midtkonsollen dersom jeg en skjelden gang skal bytte kanal.
  4. Da ble min bil godkjent i går. Fikk alt av papirer fra LR Norge og timen på vegvesenet gikk raskt og enkelt.
  5. Nice! Grattis Har fått all dokumentasjon selv nå, og har time om 2 uker
  6. LED-Skjerm på 3,5tonn. Tur fra Oslo til Voss, med imponerende forbruk 1,07 på mila. Skjult kameraopptak i Tønsberg - TV Serie kommer til høsten.
  7. Tarald

    LR i Arbeid

  8. Bor selv på Majorstuen, dessverre ikke hatt bruk for ennå jeg heller, men det er jo trygt at man er klar for ekstra høye fortauskanter
  9. Skal dele så fort jeg får noe dokumentasjon, prosessen med LR Norge har dratt litt ut. Har vært innom BG Nor med de henviste bare til LR Norge for og ordne en original fjernkontroll. Hvor mange piner har du på din remote? Vet du om BG Nor gjør noen endringer før de monterer din?
  10. LR Norge hjelper meg med papirer nå, kan poste oppdatering når dette er ferdig. Den infoen jeg har fått så langt er at når D4 ble typegodkjent i Norge, ble den typegodkjent med en del ekstrautstyr montert, deriblant vinsjkitet. Så det å få dette godkjent skal være en del lettere enn feks ved en eldre defender.
  11. Takk for svar. Virker som du ikke har relet, og den koblingsboksen som fulgte med mitt kit så da blir koblingen noe enklere.
  12. Ja, som jeg skrev litt lengre opp har jeg prøvd denne Dessverre ikke med så veldig godt resultat. Fikk bare prøvde med en configfil, men der stoppet lyden etter et par sekunder. Mailet med dension support, og de sa at de har vært hos LR og testet systemet sitt, men at de ikke fikk det til å fungere. Det var i planene og lage egen LR configfil, men de visste ikke når.
  13. Hadde en runde for ca 1 mnd siden for å finne en DAB løsning til min D4 2013. Det jeg kom frem til etter å ha snakket med litt diverse folk/Forhandlere er at det per nå ikke finnes en god fullintegrert løsning for DAB i bilen. Så vidt jeg kan se ift servicemanualen ligger det DAB antenne i ruten bak på min bil (midterste antenne på høyre bakvindu) men man kan allikevel ikke kun sette inn en orginal DAB modul fra feks ebay. Derfor finnes det nå ingen mulighet for å få det inn i menyen etc slik som det er dersom man hadde kjøpt det orginalt. Jeg ble fortalt at dette er noe som forhåpentligvis kommer bedre etterhvert, men at DAB fortsatt er ganske nytt for bilbransjen og Norge er et så lite land at det vil ta litt tid før en god løsning kommer. Derfor satte jeg en full integrert løsning litt på vent, og prøvde å finne en enkel og litt billigere midlertidig 3-parts løsning. Dension DAB+U virket som et godt produkt da denne skal sette opp alle kanalen som MP3 filer på en USB minnepinne. Da kan man styre det fra rattkontrollen, få opp låtinfo etc. Dro til en forhandler for å teste dette, men dessverre funket det dårlig. Mailet med support og de sa de ikke hadde laget noen config fil spesielt for LR D4, men at de hadde det lå i planene. Når var mere uvisst. http://www.dension.com/products/dab-solutions/dabu Valget mitt falt på en Pure Highway 400. Denne har hovedenhet og antenne samme sted. Derfra går det to kabler, en for lyd på minijack og en USB for strøm. Klistret det opp på venstre bakvindu og la kablen pent i listen langs døren. Trakk de så rett inn bak midtkonsollen og fant 12v strøm og AUX inngangen på bilen der. Det hele var gjort på få minutter. Fjernkontrollen er trådløs, og da jeg ikke har lyst til å sette opp for mye tjafs på dashbordet har jeg den bare liggende i midtkonsollen til de få gangene jeg bytter radiokanal. Dermed fikk jeg en enkel og pen løsning til en OK pris. http://www.bilradiospes.no/m/shop/?produkt=19137&katid=1205&id= Vil forøvrig bare nevne at for guds skyld ikke gå for noe DAB til FM adaptere. Da mister du hele gleden med den økte lydkvalitet i DAB båndet. Overraskende mange forhandlere prøvde å pushe dette på meg, og det er en løsning som gir minimalt med glede. Si fra hvis du kommer noe lengre på en fullintegrert løsning, det vil jeg gjerne høre om
  14. Den er koblet riktig der ja, og gir strøm ved tenning. Ser vel ut som det kan bli løsningen ja, dersom det ikke er noen andre som har noen erfaringer med samme settet
  15. Det er slik jeg tolker det også, og det er en grei løsning men hadde håpet å få det til slik det er satt opp i manualen Er det fare for at vinsjen kan trekke strøm selv om den ikke er i bruk og sørge for at batteriet blir utladet man bypasser? Noen som har kjøpt samme sett?
×
×
  • Opprett ny...