Gå til innhold

Detre

Medlemmer
  • Innlegg

    91
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ålesund

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Ålesund

Nylige profilbesøk

904 profilvisninger

Detre sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Joda, trykk på høyre vriknapp så får du opp info, sang osv
  2. Har kjørt flere sesonger på Cooper Zeon 285/60-18, kjempefornøyd men nå er de utslitt. Ser ikke ut som om de er mulig å oppdrive hverken i Norge eller UK. Så hva skal man gå for da (285/60-18)?
  3. Den holderen ser solid ut, det jeg likte med den jeg kjøpte er nærheten til rattet, selv om man ikke skal klø på tlf under kjøring. Fikk kloa i et RRS 2013 ratt fra huggefirma polsk eBay side, Blackbox Sollutions sine printkort fra Kypros og ny clockspring fra UK. Det funker fint, varme i rattet føles helt på sin plass nå:-), venstre og høyre multiknapp styrer radio/CD (lik funksjon på begge sider), cc, tlf, Voice cmd, flappy paddles som det er tenkt.
  4. Tenkte jeg måtte poste denne, sett meg lei av mob som ligger å slenger, fant denne low tech dingsen på Clas Ohlson 299,-, limeputer på 3 festepunkter og dreibart hode gjorde det mulig å få den i rett posisjon. Meget fornøyd, virker som god kvalitet ?
  5. Jeg foreslår hyppig vanning noen dager i forveien med w40 eller tilsvarende på boltene som holder røret på egr ventil. Kjedelig og en god del ekstra jobb å måtte ta ut hele egr ventilen om de skulle ryke. Byttet mine med rustfrie, de gamle hadde tydelig redusert godstykkelse (rust/korodering) dro av et par nesten bare med å se på dem.
  6. Gratulerer med flott bil, ser du nevner Webasto på listen med gjøre ting, det skal den ha fra fabrikk, men du tenker kanskje på fjernstyring? Steroen er du nok stuck med, den kan ikke enkelt byttes da den er en integrert del av bilens mange andre systemer, men det finnes andre måter å ordne DVD i baksetet, tilkobling av flere lyd og eller videokilder (gvif modul, søk på forum).
  7. Du fjerner ikke EGR ventil men røret som går fra ventil opp til motor, istedenfor rør setter du på en blendeplate på ventilen og i tillegg en hvor røret tidligere gikk inn i innsuget. Alternativt kan man blokkere røret innvendig med en tynn metallskive, det er da ikke mulig å se om den er avblendet uten å demontere røret. Uansett metode vil ikke lenger eksos bli regulert inn i innsuget. Om ventilene ikke var ødelagt ville en ikke få feilmeldingslys på 2007- modeller (problemet oppstår vel når ventilen ikke inntar den posisjon som motorstyring ber om), på 2005/2006 vil en aldri få feilmelding uansett tilstand på ventiler, men feilet åpen ventil når den burde være stengt merkes godt på motor.Ventilene er montert på eksosside, de er der for å redusere utslipp ved at de ved gitte motorparameter åpner opp og slipper eksos tilbake i innsuget for å forbrenne denne en runde til. Baksiden med det hele er at man får til dels store mengder "gugge" (sot/avleiringer) i innsuget, med tanke på effekt liker jo motoren helst kjølig luft fremfor eksos, i tillegg er ødelagte EGR ventiler et vanlig og forholdsvis dyrt problem på mange bilmerker. Håper det var til hjelp
  8. Var i gang med et lengre "for luftfjæring" innlegg, men konkluderte før post knappen at her er det trolling på gang ?
  9. Detre

    Ny D3-eier

    Gratulerer med flott bil og nytt tilskudd til D3 stammen i Ålesund :-)
  10. Blitt fortalt at det brukes store plastkiler med en slags rulleanretning som de slår inn under hjula og drar bilen opp på planet. Med de på så sklir bilen ned fra planet på egen hånd.
  11. Det med at den lager lyd kan godt bare være at beskyttelsedeksel ikke er helt i posisjon, har opplevd det selv.
  12. Dette ble bra Mads, tenker også i disse baner, mener å ha lest at det skal gå på 18" felger i en eller annen post på DiscoUK forum, ka du tror om det? Fant den posten Det stemmer bra det Mads, V8 oppsett skal være ok med 18", Brembo trenger min 19" felger.
  13. Yep, ser veldig bra ut, og jeg vil også ha snorkel, men sjefen er ikke helt på gli enda ?
×
×
  • Opprett ny...