Gå til innhold

RoverRuggen

LRF Society
  • Innlegg

    931
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av RoverRuggen

  1. Hallo godtfolk! Denne trekkes fra markedet, og får nyte sitt otium som FWD. Ikke at det er påtrengende mange som har stått i kø heller…. /R.
  2. Vurderer salg av Freelanderen da det påtraff ett akutt behov for TLC… 174000km, manuell, godt vedlikeholdt inntil nå…. Bakdiff havarerte, og hele klokka er revnet. Panserwire må byttes (medfølger ny) men panseret lar seg åpne. Håndtak bakdør ble som seg hør og bør revet av i vinter, men nytt medfølger. Venstre bakdør bør byttes pga rust, resten av bilen er å definere som «rustfri». Godt dokumentert vedlikehold. Jeg har hatt bilen siden 2010, og har fulgt opp ting som forstilling, veivhusventilasjon, VCU, tankkrybbe, opphengslager, vindusheiser etc. 8 gode dekk og felger. 2 helt nye vinterdekk pga. pøbel med kniv. Bilen er typisk pen for alderen, farge er grågrønn. Prisidé 15000kr eller bud? Ta kontakt på tlf. 91124185 /R.
  3. Hei! Jeg har div. hjul liggende: Av tomme felger har jeg 4 stk. uoriginale (tror jeg), men med hull for original mutter. Disse har svart plasitidip som bør fjernes. 4 stk. Michelin Latitude cross i 235/70-16 på uoriginal felg, samt 1 stk. ubrukt reservehjul på originalfelg. 2 stk. tomme originalfelger. 4 stk. gode Blizzak i 265 på stygge originalfelger. Alt selges til meget gode priser. Tlf. 91124185
  4. Hallo godtfolk. Vurderer quickfix av termostat på 2005 TD4. Har noen av dere delenummer el. lign. for Renault løsningen i øvre radiatorslange? /R.
  5. Hei! Jeg har ECU til 2000 D2 auto om det hjelper? R.
  6. Jeg har, dvs. om det er Sanky er jeg usikker på, men i så fall av tilsvarende type. Denne er det laget baklem på. Kan sjekke type og ta bilder i morgen om ønskelig. R.
  7. Da løste det seg, med express fra Gudbrandsdalen! R.
  8. Spørs om ikke min er en 2002 egentlig, men facelift. Det sitter en 1 1/2 DIN Alpine R990 der nå som tydeligvis ikke har fått aktivert koden sin. Jeg tror ikke din uten videre passer hos meg dessverre. R.
  9. GPS i originalradio til D2? Det var nytt for meg. Ringebu eller Røyken? R.
  10. Da ligger du i foreløpig ledelse med 300kr over KethilF som foreløpig teller 0 kroner Dette med originalitet kjenner jeg meg igjen i, men må innrømme at vegen tilbake blir lengre og lengre. Gi lyd om du bestemmer deg for å selge, siden du ikke bor allverdens langt unna. R.
  11. Eksisterende radio har ved flere tilfeller forsøkt å ta svømmeknappen, uten nevneverdig hell. Jeg har jo hatt mistanke til dette som årsak til nevnte symptomer, og når Lafte nå delevis bekrefter dette blir jeg trygg på å kjøpe ny. KethilF og Ahok, har dere tenkt på pris, og er det tilgjengelig kode til disse? clausen: foreløpig er Trøndelag vurdert for langt unna, men har deg som back up. R.
  12. Er det da riktig at CD spilleren fungerer Rolf? Den ber jo heller ikke om kode. R.
  13. Fortell gjerne mer om dette med kode. Har aldri hatt behov for kode på den jeg har, men opplever nå at FM mottageren ikke lenger er blandt oss. CD fungerer fint, men plutselig er den ikke interessert i å ta i mot signaler fra DAB adapteret lenger. Jeg har kontroll på dette med TX/RX frekvens osv. R.
  14. Som overskriften avslører, ønsker jeg å kjøpe original radio til 2003 D2. R.
  15. Hei! Har du original radio til D2?
  16. Hallo godtfolk! Jeg har 34 meter med 8mm. rustfri/syrefast (AISI 316) wire for salg. Brukt, men myk og fin, ingen synlige skader eller knekk. Låst kause i en ende, presset. Ikke tidligere brukt på winch. Spec. er 1570 N/mm2. for de som forstår seg på sånt, jeg gjør det ikke... Nypris er 66kr/m + mva. Selges 1000,- Tlf. 911 24 185 R.
  17. Noen som har bakerste kryss på bakerste mellomaksel til 2005 Freelander TD4 liggende? (nytt). I henteavstand fra Hurum, og helst i dag... R.
  18. Joda, jeg kan det. Det som er pussig er at det skjedde på begge samtidig, slik at jeg er ganske sikker på at feilen ligger i selve mekanismen. Om jeg gjør som du foreslår, er jeg redd jeg pusser vinduer på lånt tid, ved å kurere symptomer og ikke feil. Jeg satt faktisk med en følelse av at dette var en gjenganger, men mulig jeg tar feil? R.
  19. Ærede forsamling, Jeg har nå søkt gjennom herværende forum, med godt håp om å plukke opp noen stalltips. Uten å være spesielt god til å lete (ref. kvinnelig bekjentskap i husstanden), har jeg ikke funnet en tråd som omhandler ovennevnte problem. Jeg sitter likevel med en følelse av at dette ikke er av ukjent karakter for flere av dere. Altså: Begge vinduspusserarmene på Dronninga passerer nedre kant av frontruta og godt ned på gummilista før de parkerer. Dette gjør at de heller ikke slår så høyt opp som de skal før de returnerer. Jeg tenker umiddelbart at det er et mekanisk problem snarere enn elektrisk, da «slaglengden» er riktig, men forskjøvet. Er det noen som vil øse av sin overveldende kunnskap rundt emnet, og muligens komme med noen gode DIY tips? R.
  20. Hvis du har originale hjulmuttere, tar jeg så mange du kan avse. R.
  21. Jeg ble veldig fornøyd med utseende etter at 70 profilen fikk vike plass for 85 profil. Gjør seg vesentlig bedre på bil med 2" løft. Har ikke gjort meg noen erfaringer i praktisk bruk enda, men frykter for at hastigheten blir litt for høy før jeg får lura kassa til å legge inn lock up. I og for seg ikke noe problem, da bildet viser "jaktrigget" bil, og oppsettet er for en begrenset periode.
  22. Da er prosjektet landa, takk Håvard! R.
  23. Om noen har ett sett, eller til og med 5 tomme felger til D2 kan jeg være interessert i det også. R.
×
×
  • Opprett ny...