Jump to content
LRforum

Darcy

Members
 • Content Count

  277
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Darcy

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sandvika

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bærum

Recent Profile Visitors

348 profile views
 1. Har kjøpt en Bovee 1000 på eBay til min Discovery 4 2011 med 30 pins kontakt i midtkonsollen, og det fungerer helt glimrende. Rattkontroller fungerer og tlf er koblet til både tlf- modul og Bovee så når tlf ringer pauses musikken inntil samtalen er ferdig. I det jeg starter bilen, fortsetter den å spille fra f.eks Spotify der du pauset den sist. Jeg slet litt med å få den til å fungere i begynnelsen, men etter en mail til support var feilen hos meg at jeg hadde fjernet Apple Music appen på min tlf ( iPhone). I tillegg til denne appen må man ha lagret minst en sang lokalt på telefonen. Når dette var gjort fungerer det knirkefritt å spille av musikk fra f.eks NRK Radio, Spotify m.m. Så da er irritasjonen med å ikke kunne spille musikk trådløst borte. Anbefales!
 2. Frøkna selger sin Toyota Rav 4, 2004 modell bensin. Denne er tidligere eid av hennes mor og er godt ivaretatt med servicer på merkeverksted og levd et godt liv parkert i garasje. Jevnlig polert, hyppig vasket og understellsbehandlet med Fluid film. Bilen står i Sandvika, Bærum. Kan ta kontakt med undertegnede for å ta en titt ved interesse. P.S Dersom noen blir støtt av at det legges ut en annonse for Toyota kan jeg melde om at denne Toyota´en er godt omkranset av andre Land Rovere for tiden, så det er mulig å hvile øynene på disse mens man gløtter på Toyota´en ved en evt. besiktigelse Se annonse på Finn.no: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=126541525
 3. På min Puma var jekk og verktøy plassert under førersetet, hvor batteriet er plassert. Se litt ned på denne siden så er det et bilde: http://www.defender2.net/forum/topic7499.html
 4. Det som vel ble påpekt i Facebookgruppen var vel hva som skjer ved en evt bråbrems. Litt usikker på om en varegrind vil motstå vekten av steinene..
 5. Vil anbefale denne modifikasjonen, den har fungert ypperlig. Jeg vil vel tro at en normal pipe kanskje ikke er dyp nok når f.eks hjullager skal byttes?
 6. Har en relativt stor Zarges boks jeg ikke trenger lenger. Tidligere eier har forsterket denne med plate i bunn. Er brukt og har merker etter dette, men ingen større mangler. De vitale målene er: - Høyde: 37 cm - Bredde: 88 cm X 48 cm Kunne tenkt meg rundt 1000 kr for denne. Befinner seg i Sandvika utenfor Oslo.
 7. På min D4 ( 2011 modell) er det to stråler pr. dyse, ikke dusjform... De lar seg justere, har satt to dyser lavt og to høyt på vinduet. Men uansett innbiller jeg meg at det hadde blitt bedre med dusjform på dysene, spylervæsken blir ikke helt spredt godt nok. Ellers vil jeg anbefale å denne liggende i bilen for justering av dysene: http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Bilreservedeler/Viskerutstyr/Spylerpumpe/Spylerdyse/Justeringsverktoy-for-spylerdyse-2000017963/
 8. Det ble godt varmet når jeg sveiset første gang i går,men var nok litt kjapp så sveisen ble ikke bra så den løsnet når jeg forsøkte å skru av bolten. Gikk mer systematisk til verks idag og slipte ned til bart metall og la mer flid i sveisen og da satt den..Lot også bolten kjøle seg godt ned før jeg forsøkte å skru den av så det hjalp nok også. Så nå er bremsene skiftet og jeg slipper å kjøre 50 mil i en Skoda Roomster? ( forsåvidt en OK bil,men når alternativet er en Discovery er sistnevnte noe mer behagelig..)
 9. Det er ganske tilfredsstillende når dn endelig løsner? Da er det bare 3 igjen, men låner passende verktøy av Sturle til uken så da satser jeg på at jeg slipper å sveise inn bolt på resten.. Da kan jeg endelig fortsette med det jeg egentlig skulle: bytte bremser..
 10. Tror nok at den typen som det henvises til over over som er med links gjenger kan være bedre enn Grip Tite, men det kan være at GripTite vil fungere dersom man banker den inn. Uansett er jeg villig til å prøve det meste for å få av bolten..Blir en runde til med sveiseapparatet og bolt/ pipe idag.. Litt usikker på hvilken dim som evt vil passe best, er vel ikke helt samme dim på låsmutteren som på de vanlige så hvis du skal ta med utover kan det sikkert være greit å ta med litt forskjellige dimensjoner.. Uansett: takk for innsatsen så langt, dette er suverent
 11. Tror kanskje jeg skal ta deg opp på det tilbudet,har ikke tenkt til å gi meg så lett...Jeg antar at originale bolter fra D3 passer på D4 så lenge det er originale bolter..? Har forsøkt å sveise fast både en bolt og en passende pipe,men er et meget trangt sted å sveise så har ikke fått nok hold. Det hører også med til historien at etter at dekksjappa har skrudd til etter avbalansering sitter boltene som f.... selv om jeg brukte kobberfett når jeg byttet fra vinterdekk.. Skulle bare bytte bremseskiver og klosser??
 12. Du er inne på kjernen av problemet her,og det er at de gamle ikke vil av..Så tror jeg skal overlate dette til profesjonelle,jeg har forsøkt alle triksene i boken. Tror også dette har noe sammenheng med at jeg tidligere i våres fikk avbalansert hjulene hos en dekkforhandler og de skrudde til med trykkluft..Misstenker at dette har blitt gjort før med det resultat at spesialpipen og hjulmutterne har fått kjørt seg såpass at nå er de fleste ødelagt..Burde ha byttet de ut tidligere.. Min oppfordring til andre er å bli kvitt faenskapet og bytte de ut med vanlige bolter..
 13. Er det noen som har 2 ( eller 4) standard hjulmuttere til Discovery 4? Skulle skifte bakbremser i dag og dette var dagen hvor de flotte anti- tyveri hjulmutterne ikke ville av..Ser dette er et ganske vanlig problem, hadde uansett planer om å bytte de ut, men hadde ikke kommet så langt.. Holder til i Bærum og trenger selvfølgelig så fort som mulig...Ta evt kontakt på tlf 959 32 23o
×
×
 • Create New...