Jump to content
LRforum

kimhas

LRF Society
 • Content count

  729
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About kimhas

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Location / Bosted
  bærum

Recent Profile Visitors

426 profile views
 1. Det er Thermo top c i min også. 2011. Og på andre puma modeller jeg har sett. Men det er jo ettermontert på disse bilene så det kan kanskje være andre installasjoner også.
 2. Dieseltrøbbel Defender Puma 110 2.4TDCI

  Ang. sette trykk på tanken som det ble spurt om her har jeg gjort dette på andre biler med vanlig blåse pistol og en fille oppe i påyllingen bare. Jeg har aldri hatt problemer ved filter skift på min 2.4 fyller bare filter og starter som normalt. Spent på å høre løsningen her til slutt .
 3. Defender puma hva tror dere om denne?

  Setene er byttet. Ser den ene baklampen er byttet og , alle er hvite originalt
 4. Jeg selger en ganske fin liten bil Se finne annonsen for mer bilder https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=115058592 Grei bil nr 2 ved siden av Land Roveren dette
 5. Ble en grisete økt etter jobb i dag. Demontert alle hjullager og smurt opp. Samtidig ble bremser smurt og vedlikeholdt , nye klosser foran Skiftet bremsevæske Fylt one shot i pokalene Fettet opp drivakselkryss Mao. Litt for mye på en fredagskveld men godt å ha det gjort, bilen er nå gått 40000km og det var fortsatt fett i lagerene men var bra å få inn litt mer
 6. Td5 ønskes kjøpt

  Tøft å gå gå ett sånt prosjekt! Du får legge ut litt bilder av restaurering.
 7. Bånnpanne til 2009 2,4 Tdic

  Greit å få avdekket dette på EU da. Og ikke i huttaheita med motoren fri for olje ☺
 8. Bånnpanne til 2009 2,4 Tdic

  Jepp . Er o ringen hel og man smører den og det ikke ikke lekker etterpå er jo alt greit ☺
 9. Bånnpanne til 2009 2,4 Tdic

  Hva er sammenhengen mellom bunnpluggen og rusten? Bilder hadde vert interessant. Forøverig har jeg brukt bunnpluggen omigjen på min uten problemer ved et eller flere tilfeller. Men jeg skifter olje oftere en boka tilsier.
 10. Hvor lenge skal en dieselbil «glødes»?

  Det er noe galt vis bilen må gå lenge før den i det hele tatt kan kjøres. Og det er heller ikke heldig å la den gå 50min på kald motor, mest sannsynlig oppnår den ikke driftstemp av å stå på tomgang. Selv bruker jeg alltid webasto, det er behagelig og jeg tror det er en stor fordel å starte med lunken motor. Jeg lar bilen gå noen minutter og kjører rolig av sted. Men starter man en en moderne diesel bil som er iskald og kjører med en gang går jo det også, tross alt det de aller fleste der ute gjør..
 11. Ta servicen selv - Defender 110 Td5 06

  Det går greit å gjøre alt dette på bakken ja. Eneste er mellomaksligene som du (vis du ikke har flaks) må dreie litt for å treffe smøreniplene. Om du står en sted det er flatt er det ikke noe problem å skyve bilen litt fram/tilbake
 12. Netthandel - gode/dårlige erfaringer?

  Jeg har også lest en del negative erfaringer her inne angående paddock. Men selv har jeg bestilt derfra mange ganger til meg selv og for andre og det har alltid godt bra
 13. Puma Defenderen "Alex"

  På min puma satt temp sensoren på rammen ca ved høyre framhjul. Og ja, når det er i orden så starter den automatisk når det er kaldt ute og motor ikke er driftsvarm. Jeg har tatt vekk sensoren, styrer den kun manuelt og bruker den Vær eneste gang jeg skal bruke bilen når det er kjølig for å unngå kaldstart og selvfølgelig digg å sette seg inn i lunken bil .
 14. Lr I Arbeid

  Fra i går. Tauet en transporter til dynga.
 15. Piggfrie dekk std dimensjon

  Hei. Det har jeg slitt med å finne før og endt opp med piggdekk pga det. Jeg tror man får / fikk vertfall kjøpt Nokian lt2 uten pigger som kan Være et brukbart alternativ . Jeg har det dekket med pigg.
×