Gå til innhold

Flogst82

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Rogaland

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sauda

Flogst82 sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Den planen høres ut som en meget god plan Har vel tilgode og se det forbruket på min D3 den ligger noe høyere men har også re mappet bilen. Har til nå kjørt 4300 km og tipper snittet ligger på ca 0,90
  2. Dere har en fin tur foran dere nedover. Vi er nå i San Bonifacio i Italia og har vært i Østerrike i et par dager og besøkt venner, været har vært nydelig. Har du planlagt noe rute nedover?
  3. Er du kommet deg på tur? Er selv i Tyskland nå og er på veg imot Østerrike for og være der i et par dager før turen går videre imot Italia. Greit og få luftet bilen litt.
  4. Kjører 275/45 - 20 Synes ikke det er så gale og kjøre med, sporer lite. Vet ikke om du vil gå for et vanlig veimønster på dekka eller noe litt grovere. Kjører på Cooper Discoverer LTZ og for og si det sånn, du hører att de går rundt. Men det ser jo veldig tøft ut, sikkert heilt topp hvis du er mye ute i geografien.
  5. Det var jo relativt lite og gå på men hvis det går med spacere så går det jo Bestilte dekk og felg ifra UK. Top gear trading.
  6. Det er vel synd og seie det men var nede i det forbruket eg og, men liker ikke og snakke om det Klaringen er vel ca 27 mm.
  7. Jepp, det ble 275/45-20. Det var vel det som ble rett med tanke på rulleomkretsen, men ser jo det att det ikke hadde vært problemer og gå litt opp i dim på dekkene. Synes igrunnen dekkene passer blien ganske bra, men eg trur ikke det blir noe nye rekorder på lavt dieselforbruk Men det har igrunnen ikke så mye og si, fordi biler som bruker under literen på mila er ikke tøft
  8. Kom seg det, må bare få vekk det oransje greiene i lykta.
  9. Då var felger og dekk kommet til gards trur nesten dei må prøves på bilen litt styggfort.
  10. Hadde planer om og prøve og få tak i originale felger kommer jo selfølgelig litt an på pris. Skal klare Brennevin-dyre felger og dekk, men hvis kiloprisen for felger begynner og nærme se heroinpriser så må eg tenke meg om.
  11. Har du handlet felger og dekk der?? Har prøvd og søke litt på nettet her nå men har liksom ikke funnet noen som selger de felgene eg hadde planer om i Norge men får de jo komplette med dekk ifra England for 11 000. + frakt. Hadde planer om noen stormer lignende felger
  12. Lurer litt på LTZ dekkene eg og. Greit og ha litt grovt mønster.
  13. Ser det må enten bli General AT eller Cooper LTZ som må bli sålene. Hvordan er det med dekkstøy ifra disse hjula og er det 275/45 r20 eg kommer best ifra med og montere. Bilen skal som regel bli brukt som konebil dvs lite spinning og herjing på myrer og gokkivold til fjells, eg har traktor til slikt. Men det er jo greit og ikke ha et rent veg mønster på dekka, for ting kan jo skje plutseligt er traktoren tom for strøm
×
×
  • Opprett ny...