Gå til innhold

Spipp

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Norway

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Trondheim

Nylige profilbesøk

495 profilvisninger

Spipp sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Jeg har fått motorhavari (knekt veivaksel) på en 2007 Disco 3 med 220 'Km på telleren. Bilen er i bra stand ellers med fortløpende reparasjoner og fiksing av det som naturligvis følger disse bilene. Dilemmaet er hva jeg skal gjøre og som jeg ser det er dette alternativene: 1 - Kjøpe byttemotor evt fra UK og få den installert. Her kommer sikkert kostnadene på motor og bytte til å tangere verdien på bilen vil jeg anta. 2 - Selge bilen som en delebil om det er et marked for det. 3 - Skrote bilen for vrakpanten Jeg skulle gjerne hatt noen hjelp til å finne ut hva som er det fornuftige i dette tilfellet. Jeg har i utgangspunktet ikke noe mer bruk for bilen og planen var å selge den men så oppsto dette :-( Alle synspunkter mottas med takk :-)
  2. http://www.ebay.co.uk/itm/Merc-X5-A8-Q7-VW-Touareg-Discovery-2-Wabco-Air-Suspension-Compressor-Repair-Kit-/160840519558?clk_rvr_id=416521890840 Denne er dog avsluttet men da er det nok ikke umulig at det finnes andre steder..
  3. Jepp, jeg skal se om jeg finner igjen linken til Rep Kit, Hva med Hawkeye, vil "standard" utgaven ha full funksjonalitet på D2 ?
  4. Jeg har lest frem og tilbake på emnet på forumet, her er det mye gode tips men jeg står fortsatt litt fast.. Det gjelder en Discovery 2 der det virker som om ikke kompressoren bygger nok trykk. Symptomene er : - det tar relativt lang tid for bilen å heve seg etter at den har vært "nede" men uten lass kommer den opp igjen - test med 300kg bak i bilen så hever den seg ikke i hele tatt (ingen feilmelding) - Kompressor går til tider - "off road mode" fungerer ikke. Etter at knappen er trykt/ aktivert så fortsetter bare indikatorlampe å blinke ingen heving. - bilen holder seg stabil oppe, synker ikke, ikke tegn til lekkasje - bilen går opp like mye på begge sider. For meg virker det som om det er kompressoren som ikke bygger tilstrekkelig trykk, kankjs det vil la seg gjøre å koble opp et manometer på trykklinjen får o se hvilket trykk den gir? Det ligger også i kortene at nå må det handles inn en diagnoseringsverktøy! Hvis man kjøpen en Hawkeye fra paddocks, må man kjøpe til egen adapterkabel for testing av luftfjæringen eller hvil dette fungere med standard DII Td5 modellen av Hawkeye ? (http://www.paddocksp...ostic-tool.html) Jeg kan vel trolig ikke sjekke kompressoren med Hawkeye men den vil komme til god hjelp for eliminering av alle dørbrytere etc... Når det gjelder kompressoren så ser jeg det leverandører av reprasjons kit til disse så det er vel verdt å overhale kompressoren før en ny bestilles. Alle gode tips mottas med takk!
  5. Felger til Disco2 - 7x16 ønskes kjøpt..
  6. Henger meg på denne tråden.. Jeg trenger nye vinterdekk til D2 men jeg må nok også bytte felgene.. det ser ut til å være vanskelig å finne felger i 7x16 da de fleste leverer i 8x16. Hvis jeg går for 8x16 hva blir den den mest kurrante dekkdimensjonen på en standard D2 ?
  7. Dette er girboks nummer 4 som skal inn i denne bilen på 170' Km.. den siste boksen har kun stått 50' siden den ble installert. Går nok for en Stage 1 oppgradert boks i fra Ashcroft i håp om at den kanskje vil holde litt lengre. Dette er en familiebil så det er ikke noe utbredt bruk av henger men av å til blir det kjøring med båt på henger etc så jeg håper den blir kapabel til det. Jeg har forespurt Ashcroft om de har noen forhandlere å henvise til når det gjelder kjøleren.
  8. Jeg er i kontakt med Ashcroft vedr bytte av girboks i min Discovery II og i den forbindelse anbefalte Ashcroft å bytte ut den eksisterende oljekjøleren til en som er større. De kunne ikke levere større kjøler så jeg må sjekke om det er andre som kan levere kjølere. Noen som vet hvem som kan levere større kjøler som passer ?
  9. Jeg tror Webasto fjernkontroll batterier er 12v de ligner på AAAA, men er mindre. Jeg fant disse på salg hos Jula.
  10. Bump... redusert til 2500,..... anyone ?
  11. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=31281877 Denne kassen passer perfekt på tvers bak på en Defender 130 DCPU eller en 110 hi Cap Pick up. Yttermål på kassen er samme som yttermål karmene. Perfekt dersom man ønkser et stort låsbart rom i tilegg til en åpen platt.
  12. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=31297382 Nesten ubrukte General Grabber TR dekk selges. Dimensjon 235/ 85 R 16. Disse var montert må en Land Rover Defender levert som ny men ble byttet etter kort tid. General Grabber TR er et Allround 4X4 dekk. Meget godt landeveisdekk med gode off-road egenskaper. Gummiblanding som er motstandsdyktig mot kutt- og skjærskader
  13. Disse ble levert på en SVX Nov 08 jeg vet ikke hvor langt de ble kjørt før de ble tatt av men det tror jeg ikke var langt. Jeg kan sjekke det nærmere i morgen.. Send meg en PM så sender jeg bilder.
  14. Solgt til Burg! Beklager sen tilbakemelding..
×
×
  • Opprett ny...