Gå til innhold

Kpt.Høyang

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Kpt.Høyang

  1. D lover godt. E på tur inn i Disco world jeg også. Interessant og nyttig lesning. Takk
  2. Aaaha!! Dette var spennende. Hvor mange seteplasser er den bevilget med?...ser for meg "storkrangel" mellm et par av ungene! Jeg slites litt mellom en Disco som jeg skal se på på tirsdagen, og "hunger" etter S3, igjen. Har lagt ut en "lokker" på kjøpes, men hva skal jeg med det, når denne dukker opp Vet/kjenner du til noe med denne som skulle hindre meg i å Rusle oppover til Trøndelag med denne (ja sånn bosett fra at jeg ikke har kjøpt den enda da...) Siden jeg er i ferd med å gå på en Disco-smell igjen, må jeg ha en "tut & kjør" som det bare er å klepåseg å rusle avgårde med.
  3. Ikke no´!...Begge deler syns jeg faktisk er veldig bra....sånn egentlig! Men da må det være en "S3-tut å kjør".... det blir maaaassse av skruing Læll sjøh....( ) ...litt Trønder, men bare bittelitt
  4. Det er mottatt, og forstått! Blir "litt" mindre dialekt heretter. Å tro det eller ei, pilen peker mot Disco..... Du snakker om ubesluttsomhet -Serie III - VS: Disco da gitt... (da blir det S3 etterpå! )
  5. kaffe får mainn aksepter. Gi mæ eit hint når hain ha komme ut av boks´n da. -- e itj så lang å heint´n heiller.
  6. Yepp! På by folk ska kjøretøyet kjennes.... eller va d fintfolk...? Uansett hært om hært Lælsværing å Staværing...slå dein!
  7. No har Mason & Lafterof starta ein overtalelseoffensiv som gjær at æ tøye prinsippan min. Egenli skuill æ ha ein "tut å kjør" (fiks ferdi!), men dæm mein æ ska kast mæ over! Ka ska t fer å få dein t Malvik? (før torsda´n)
  8. Mason, når du gi dæ i kast me å heint enin på "Øya" (UK), kain du gi mæ eit hint, æ bli me!
  9. Aaahha!!! såg d no!!! - Lafterolf...du har Fos´n provisjon du!!! - Leksvik da gitt.
  10. Hmmm, jasså du....farsken!, ska æ ta ein tu over Fjor´n læll da... hrrmmf.. (mæst irritert på mæ sjøl fer at e høill på å lætt mæ riv me på nå som ikke e bærre tut å kjør!)
  11. Hey hey! ja hær va d mang goe´ ieea gitt! Ja, kanskje æ ska dra over fjor´n !!! (Mason)... men for mæ i Tr.heim kain d bety d samme som Fosen å!! (lafterolf) (-vi kaille d "over fjor´n" ditt å) Elle melle. Såg på dein som står i Bjugn ja, men æ har så utruli løst te å bærre sætt mæ inn å kjør!...sukk.. Men ska vårrå enig i at dein såg tiltrækkanes ut ja. tænke tænke tænke..... Har forrsten ein liten tråd ligganes ute på ein Disco i Bergen... Nånn som kjenner t dein?: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=34438611
  12. Ohh yes! sett på muligheten ja, jobber litt med den ene der, men ingjenting med den andre... så my maling har æ itj!
  13. 109 Pupper eller Serie III? Haaa, dær lurt æ dåkk ja! …lumske greier d dærre P-orde … ...ailldeles itj ont meint! Så te hænsikt´n me dein her -luringen-, har nånn tå dåkk ein knaill-fin Serie III å sæll mæ? No e æ sånn passli lei av å vent på at ”gullklompen” ska dukk opp av det blå, å itj minst at æ får kloa i dein! (ja, så e æ litt ubesluttsom da , …ska bare tænk, å vurder litt …å så vart´n bort gitt) Men no tar æ affære, å lar mæ lede inn i fristelsen, og d som verre e´ E d nånn der uti internett´n som har ein strøken S3 som de ska sæll!? Å bærre sånn te årientering; Æ e så lang ifra et sveis-særtifikat som en kain kåm, ærgo itjnå mængda me røst! E heiller itj nånn ælæktriker, så pluggan må itj vårrå kobla rætt te bænsintanken, eiller at jordinga skjer i overgrodde vinduslista… og lignanes… ledningsvirrvarre må funger! Så drømmen e ein vælholdt klassisk-blå, SIII 109 -3/5/7/9-sæter, me canvas, galvanisert ramme å ein summanes Bænsinmotor…..som sjer fram te ei Trøndersk framti! (Veit at drømma sjeild´n går i oppfyllels, så æ e ærli på at æ e åpen for andre alternativ…..grønn… for eksæmpel.. ´;o) Så kor e du hænn i værd´n, du som har bestæmt dæ ferr å sæll!? ( …e du bærre i ”vurderingsstadie” -i fohold te å sæll, så træng du itj å bruk my ti på mæ, æ har –svart belte i vurdering-, å d har så langt resultert i ….itjnå!) Trønder. Etter utført Trøndersk-stavekontroll: Hei, der lurte jeg dere ja! …lumske greier det der P-ordet … )) ..absolut ikke ment støtende Så til hensikten med denne her -luringen-, har noen av dere en knall-fin Serie III å selge meg? Nå er jeg sånn passe lei av å vente på at ”gullklumpen” skal dukke opp av det blå, å ikke minst at jeg får kloa i den! (ja, så er jeg litt ubesluttsom da, …skal bare tenke, og vurdere litt …å så ble den borte gitt) Men nå tar jeg affære, og lar meg lede inn i fristelsen, og det som verre er! Er det noen der ute på internettet som har en strøken S3 som de skal selge!? Å bare sånn til orientering; Jeg er så lang fra et sveise-sertifikat som en kan komme, ergo ikke noe mengder med rust! Er heller ingen elektriker, så pluggene må ikke være koblet rett i bensintanken, eller at jordingen skjer i overgrodde vinduslister… og lignende… lednings-surret må fungere! Så drømmen er en velholdt klassisk-blå, SIII 109 -3/5/7/9-seter, med canvas, galvanisert ramme og en summende Bensinmotor…..som ser frem til en Trøndersk framtid! (Vet at drømmer sjelden går i oppfyllelse, så jeg er ærlig på at jeg er åpen for andre alternativer…..grønn… for eksempel.. ´;o) Så hvor er i verden er du, du som har bestemt deg for å selge!? ( …er du bare i ”vurderingsstadiet” -i forhold til å selge, så trenger du ikke å bruke mye av din tid på meg, jeg har –svart belte i vurdering-, og det har så langt resultert i ….ingenting!) Trønder (fortsatt:o)
  14. Heisann! er på utkikk etter S3 !!! Er helt fersk her på Forumet så jeg har ikke kartlagt om du har liggende noe info om bilen her ute!? Ungene er "gira" på LR, så jeg trenger min. 3 seter!....helst fler...´;o) Er ikke ute etter et -sveiseobjekt-, ergo må være "nøkkelferdig"
×
×
  • Opprett ny...