Jump to content
LRforum

CowboyCake

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About CowboyCake

  • Rank
    Medlem

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo
  1. Behov: Har lyst på Cooper zeon ltz 285/50r20! - Jeg har disco3 07 mod - Jeg har stormer 20" - 9,5 - ET53 Spm: Vil det passe eller vil det subbe? Evt forslag til løsninger uten å gå ned til 275/45r20?
  2. Trenger litt hjelp fra da tråden har mange synspunkter og meninger om dimensjoner, årsmodeller og inpress.. Jeg har (veldig) lyst på Cooper zeon ltz 285/50r20! Jeg har disco3 07 mod Jeg har stormer 20" - 9,5 - ET53 Vil det passe eller vil det subbe? Evt forslag til løsninger uten å gå ned til 275/45r20?
  3. Takker. Finner ikke den dimensjonen heller.
  4. Takker! Har bare sett at 285/50r20 anbefales til disco med tanke på subbing og utseende . Jeg kan gjerne ha 275/60r20, men går det greit iht til subbing/klaring?
  5. Ønsker å kjøpe 4 stk Cooper zeon ltz 285/50/r20. Disse tas ikke inn til Norge mer, så ønsker gjerne tips til noen forhandlere som fortsatt kan ha disse på lager. Takk for alle tips. //Henrik
  6. Da har bilen vært inne hos verksted. De fant ikke ut av det, men hadde en feilmelding på både Turbo og EGR, slettet feilkoder og kjørte med den uten at det kom nye feilkoder. Byttet batteri som anbefalt her selv om de sa det ikke var nødvendig ennå. De fikset også en diesellekkasje i en av innsprøytningene. Bilen gikk som en kule på turen hjem fra verkstedet, men når jeg skulle starte igjen ville den ikke starte før på tiende forsøk og det virker som den kveles akkurat når den får start. Rister og ryker noe helt j..... Noen som har en anelse av hva dette kan være??
  7. Satte booster/lader på uten nøkkel i og trippelsjekket alt før hver gang jeg dro i gang. Får skifte batteri, lese av feilkoder og håpe på at vi får litt mer fart.
  8. Var på fjellet i helgen og bilen sto ute -20 grader. Prøvde å starte bilen fire ganger etter hverandre. Alt var normalt, men vil ikke starte etter ca 10-15 sekunder med startmotor. Batteriet gikk etter disse forsøkene. Koblet til booster og prøvde igjen. Alle varsellamper blinket som et juletre i et par sekunder og alle lys slukket, mens (p) lampen fortsatt blinket. Har startet flere biler med samme booster, men Discoen ville ikke lystre. Tok derfor av + polen og satt den på igjen. Koblet til boosteren, men lot den heller lade batteriet i en drøy time. Da startet den igjen etter litt harking. Tok en kjøretur på 30 min for å få litt liv på batteriet igjen. Kjørte i en oppoverbakke og merket at det ikke var noe futt og bilen ville ikke gire ned som normalt. Tenkte at girkassen muligens var nullstilt etter jeg koblet fra batteriet så satte den i manuellt. Dette hjalp noe da jeg kunne kjøre på høyere turtall, men fortsatt var det ikke noe skikkelig gasspådrag som det pleier. Kjørte nedover mot Oslo og fulgte køen, men klarte ikke å holde følge i oppoverbakker, når køen plutselig fikk fart på seg og i bakkene opp til Sollihøgda hadde jeg maksfart på 80 med klampen i bånn i automat og fikk ikke noe hjelp når jeg brukte manuellgiringen. Hva kan ha skjedd ved at jeg har prøvd å starte bilen for mange ganger etter hverandre? Koblet fra batteriet? Brukt boostern feil? Noen som kan ha noen idè? EGR? Turbo? Girkasse?
  9. Har skjedd med meg også, begge gangene er det panseret som ikke har vært skikkelig lukket.
  10. Jeg har også opplevd disse feilmeldingene. Dette skjedde første gang etter en tur på vestlandet, året etter kjørte jeg samme vei og det skjedde nøyaktig samme sted. Det var svingete nedoverbakke fra en fjellovergang og på rettstrekningen kom feilmeldingene. I desember kom de tilbake, men da ved kortere turer i byen (kjørte langtur i regnvær før dette begynte). Så hadde jeg en opplevelse hvor jeg kjørte fire timer, skrudde av bilen, ute i ti minutter og kjørte fem meter før feilmeldingen kom. Det er lite kontinuitet når feilmeldingen kommer så jeg skjønner ikke årsaken til dette? Det løser seg ved å skru av og på tenningen igjen. Er en skremmende og irriterende feilmelding. Ikke hatt startproblemer i det hele tatt, så utelukker dynamo/batteri, bremselysene fungerer som de skal, er det noe annet dette kan komme av?
  11. Tok reg.reim og service på Sandven. Billigere enn mange andre jeg hørte med. De sa de tok vannpumpen da det var enklere å gjøre det når reimen var av. Det var ikke noe som måtte gjøres, men grunnet alder/slitasje så sa deat det kunne være lurt. Spurte om oljepumpen, men de sa det ikke var nødvendig. Men det skal sies at etter denne servicen så tar det lengere tid får motoren starter og det virker som om den sliter mer på visse turtall. Tenkte det ville gå seg til, men det har det ikke gjort. Fikk også 700,- ekstra på regningen for at de leverte nøkkelen til Riis bilglass som ligger i samme lokale, men fortsatt hyggeligere hos Sandven enn hos MP.
  12. Nå tok jeg av gummien på selve bryteren, under var det masse erosjon og fjærene til bryteren satt fast. Skrapet vekk det meste av erosjonen, renset metallpinnen som treffer utløseren og strammet "fjæren" og alt fungerte som normalt igjen. Å sette på gummidekselet var det største hodebryet, men gikk til slutt.
  13. Er dette switchen for RR sport? Passer den i så fall til D3?? Finner ikke denne for discovery.
  14. Nå fikk jeg opp bakluken ved å holde knappene i dashen inne. Sitter fortsatt fast i mellomhakket, så satt luka i spenn og gjorde det samme igjen og da gikk den opp. Virker som aktuatoren fungerer, men at det er noe elektrisk da sentrallåsen ikke åpner opp bakluken og det kommer ikke noe lyd fra håndtaket i bakluka når man trykker inn det. Noen som vet om det holder å bytte håndatket med bryter eller om det er vanlig med andre elektriske feil som kan forårsake dette?
  15. Der skjedde det hos meg i dag også. Skulle åpne bakluken, brukte håndtaket og gikk bare til første hakket, trykket igjen og den var helt dø. Smalt igjen luka i håp om at det ville virke, men det gjorde det ikke. Trykket begge låseknappene i dashbordet og den åpnet seg bare halvvis igjen. Skal gi det litt tid, for i god LR stil kan den jo reparere seg selv etter noen dager
×
×
  • Create New...