Jump to content
LRforum

smejan

LRF Society
 • Content Count

  1,916
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About smejan

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kolbotn

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Kolbotn

Recent Profile Visitors

1,770 profile views
 1. DHL har levert som vanlig her i det siste.
 2. Defenderen fikk litt mer omsorg før Romjulstreffet i Elvedalen; ny snow cowl fra laro, mens EWS har levert ny vindussveiv, nye lykteringer og nye kryss til bakre mellomaksling. Alle lyktene fikk nye pærer, og de originale tusenmeterne ble justert til å lyse i mer hensiktsmessig retning. Artig å dra på treff med ny (for oss) bil :-)
 3. Jeg monterte et slikt i vår Td4 for et par års tid siden. Jeg har så klart ikke tatt opp og sett hvordan det ser ut nå, men jeg synes konstruksjonen så lovende ut. Hvis du bestemmer deg for å gjøre jobben foreslår jeg å fjerne EGR samtidig. Enkelt, det også. Sjekk også om det har bygget seg opp noen avleiringer inne i innsuget. Jeg grov ut en kilo(!) med koks fra vår før det fikk et par dagers terpentinbad med påfølgende flaskebørsting. Det gjorde underverker. Fullfør med nye silikonslanger - og kjør :-)
 4. Alle lampene slukker som de skal når bilen starter, også ABS-lampen etter noen meter kjøring, men ikke lenge. ABS- og TC-lampene kommer på igjen og blinker fort og mye under pådrag, og noen ganger slukker de når jeg slipper gassen. Etter en stund slutter de å blunke og lyser konstant. Nanocom sier feilen er venstre foran, men jeg kan ikke se noe galt der. Tips og forslag mottas.
 5. Jeg har en iSmartgate til min port, koblet til wifi i huset. Den åpner og lukker fra mobilen uansett om jeg er hjemme eller borte (kjekt hvis jeg kommer på at jeg glemte å lukke før jeg reiste hjemmefra), og sammen med Apple HomeKit sjekker den om porten er stengt klokken 21 og 23 hver kveld. Veldig greit så lenge jeg ikke har annen dør i garasjen. Sjekk info her, sikkert billigere å finne også.
 6. Vet du - det var akkurat det som hadde skjedd. Og det var akkurat det du sa som fikset det - tusen takk
 7. Jeg løftet av panseret på vår relativt nyanskaffede Defender 2006 for å bytte oljefiltre, men når jeg la det på igjen og lukket det får jeg ikke åpnet det igjen. Det ser ut som om det står litt for langt frem, og det ligger helt nedpå skjermene nærmest frontruta mens det er større glippe foran. Her har jeg sikkert gjort noe feil, men for å få rettet det må nok panseret opp først. Hvordan får jeg til det når det ikke fungerer med håndtaket inni bilen?
 8. I dag har Defenderen fått en grundig runde med Fluid Film hos Funderud.
 9. Til slikt kan det kanskje ikke være feil å foreslå Biltema? For eksempel denne https://www.biltema.no/bil---mc/biltilbehor/lydisolering/lyddempingsplate-2000044169
 10. Jeg vet ikke om det er aktuelt på D3/D4, men en feil det er ganske billig å fikse er å sjekke at alle muttre/bolter sitter Helt Fast i begge ender av både fremre og bakre mellomaksel. Kryss kan også bli lei seg dersom de går med litt løse mellomakslinger. Helt gratis både å sjekke og fikse.
 11. smejan

  Felger Defender

  Omprioritering av pengene gjør at denne må vente.
 12. smejan

  Felger Defender

  Tenkte mest på aluminium.
 13. smejan

  Felger Defender

  Ønsker meg fire eller fem felger 16" til Defender, alternativt komplette hjul.
 14. Det så veldig hyggelig ut
×
×
 • Create New...