Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

smejan

LRF Society
 • Innholdsteller

  1 672
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Nøytral

5 følgere

Om smejan

 • Rang
  Member Title

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kolbotn
 • Interests
  LR og dykking.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Kolbotn

Nylige profilbesøk

806 profilvisninger
 1. smejan

  Slå inn rammenummer

  Nytt rammenummer tatovert inn i Drøbak i dag, ingen problemer. En veldig hyggelig kar heiste bilen opp på bukken og sjekket at han ikke kunne se at rammen så ut til å ha vært byttet helt eller delvis. Så sjekket han under panseret at det så ut til å stort sett være den opprinnelige bilen, og tok bilder av id-skiltet som sitter der. Han tok også bilder av bilen rundt og under, før han tatoverte inn nummeret på innsiden av ramma foran, et av de få stedene maskinen hans passet. Nye bilder, så var han ferdig. Det blir lagt inn en sak på bilen i deres system med bildene og dokumentasjon på hva som er gjort, og en merknad i vognkortet. Alt i alt en hyggelig og grei oppmevelse.
 2. smejan

  Uformelt kaffetreff på Grefsenkollen

  Begge de onsdagene passer for meg/oss.
 3. smejan

  Batteriholder til D2

  Jeg har rotet bort min batteriholder til D2-en, std. Td5. Har noen en liggende som de vil kvitte seg med?
 4. D2-en har fått nytt kryss og ny gummidings. Utrolig forskjell, nå er det bare resten igjen...
 5. smejan

  Uformelt kaffetreff på Grefsenkollen

  Ja, men ikke den siste helgen i oktober. Da er det bryllup.
 6. Det må vi få høre om, vi er nok mange som er på vei inn i en slik jobb. Er det tilsvarende på P38, tro?
 7. smejan

  D2-2002mod hugges

  Webasto?
 8. smejan

  Skifterom til taktelt selges

  Solgt
 9. smejan

  Nanocom Evo selges (D2)

  Du må kjøpe varenummer NCOM12 i tillegg for Defender med Td5, du legger inn koden du mottar så har du dekning for begge biltypene.
 10. Skifterom til taktelt selges. Kjempepraktisk på camp for alle som vil ha mulighet til å trekke inn ved siden av bilen. Rommet blir ca 140x170 cm, og er laget for høy bil. Teltet er svært lite brukt, og vi ønsker oss kr. 4.500,- for det. Se produsentens side her: http://shop.autohome-official.com/en/maggiolina-accessories/32-cabina-spogliatoio.html#/48-vehicle-4x4_and_hight_wagon/67-height-min_201_max_220
 11. smejan

  Slå inn rammenummer

  Bra, Gaute! Når det gjelder mitt uleselige nummer er jeg veldig spent. Jeg ringte til Drøbak og snakket med en hyggelig dame der, hun ga inntrykk av at dette var dagligdags og sjelden et problem for biler som ikke var ombygget mye. Jeg spurte hva jeg måtte ha med av dokumentasjon, og fikk til svar at vognkort inkl. del 2 og gjerne siste PKK burde holde. Vi får se, time tirsdag 25/9. Forøvrig artig at jeg under samtalen fikk en bekreftelses-sms fra Vegvesenet hvor de minnet om time for bil med mitt reg.nr. og hele rammenummeret :-)
 12. smejan

  Disco 2

  Har hatt Nanocom i flere år nå, den ligger alltid i bilen (men noen ganger ikke i den bilen jeg bruker). Har ikke opplevd at den har sluttet å virke enda. Får gjort alt jeg har hatt behov for hittil, men det er kanskje noen behov jeg ikke visste jeg hadde? Sånne som dukker opp når man får flere muligheter :-)
 13. smejan

  Slå inn rammenummer

  Takk for tilbakemeldinger, alle sammen! Grunnen til at jeg spør er at jeg får vite fra verkstedet at det kan være det stilles store krav til dokumentasjon på at dette faktisk er rett bil. Hvis Drøbak og Sarpsborg har vært relativt greie å ha med å gjøre nylig prøver jeg meg med en telefon til en av dem først da det er i mitt nærområde.
 14. Siste PKK avslørte at rammenummeret ikke var lesbart og må slås inn på nytt. Da er det jo greit at man møter en trafikkstasjon som er positivt innstilt og gjerne vil at det skal «ordne seg». Er det noen trafikkstasjoner på Østlandet som er mindre «vanskelige» enn andre? Før var det slik at Drammen og Halden var mer vant til Amcar-folket med deres restaurerte og delvis ombygde biler og dermed brukte hodet mer enn andre. Er det fortsatt sånn?
 15. smejan

  Hjelp for å deaktivere ACE på D2

  Jeg har, på Kolbotn.
×