Jump to content
LRforum

smejan

LRF Society
 • Content Count

  1,855
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About smejan

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kolbotn

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Kolbotn

Recent Profile Visitors

1,371 profile views
 1. Festet slange mellom turbo og intercooler som plutselig blåste av på motorveien mot Grebbestad i dag. Glad det var lite trafikk og bare litt nedbør...
 2. Kikket på denne gamle tråden igjen. Er det noen anbefaling på utstyr/overganger jeg trenger for å sette inn en standard/moderne dab-radio?
 3. «I am a driving god!!» - Richard Hammond
 4. NLRK som klubb har ikke noe med LRforum å gjøre. Det er nok lett å få det inntrykket, men det er altså to helt adskilte saker. Så til klubben; hva ønsker du deg fra NLRK? Lite skjer før vi får noen hint eller enda tydeligere tilbakemeldinger. Jeg skal ikke gå i gæmlis-fella og foreslå at du skal melde deg inn og gjøre noe med det, men snakk med oss - kanskje det er nettopp din idé som er det vi trenger for å rekruttere dere som er (enda) yngre enn oss.
 5. Du finner ACE-ventilblokken under bilen på høyre side ca. mellom dørene. Filteret sitter der. Sjekk denne nettsiden for bra beskrivelse og mange andre tips. http://www.discovery2.co.uk/ACE_Filter.html
 6. Bra. Kanskje du skulle vurdere å bytte ACE-oljefilteret når du likevel skal bytte slange og etterfylle olje.
 7. Tror det skal gå an å starte den med strøm fra en USB-kabel. Inne i menyene kan du se kodene, men jeg tror ikke det er så lett å se hvilken bil kodene er til. Eller er det kodens plassering som sier noe om det - mens kodene ikke kan leses direkte? Har ikke min her nå, så får ikke sjekket.. Det stemmer, grønn kabel er for P38: https://www.nanocom-diagnostics.com/product/ncom23-green-obd-lead
 8. Bra du fant ut av det, ja! ACE-systemet er ikke så glad i å være tomt for olje, så se som du kan unngå det før du får reparert.
 9. Du må åpne nøkkelhuset og finne en kode som ofte er en klistrelapp på kretskortet. Legg koden inn med Nanocom så skal det fungere. Tror du finner menyen i BCU - Security. Langt inni der et sted. Du får instruksjoner om å sette inn nøkkel, trykke på knapp osv. der.
 10. Ganske mange av oss er fornøyd med Duratrac i 245/75-16. Fine, ganske grove, gode nok i terreng og bråker ikke på veien. God miks :-)
 11. Fikk endelig startet med kols-pasientens luftveier. Innsuget har badet i 12 liter white spirit i en uke, og det stygge slagget slapp ganske greit taket når jeg masserte det litt bestemt med en passende skrutrekker.. Påfølgende innvendig puss med økende størrelse flaskekoster resulterte i ganske rene flater, så nå står det til avrenning.
 12. smejan

  Felger Freelander 1

  Jeg har i Oslo/Kolbotn dersom du ikke finner nærmere.
 13. Det er to lengder på filtre som "passer" til D2 Td5. Du skal ha det korteste, ellers kan du nesten glemme å få det på. Og rotorfilteret skal byttes samtidig, som Sondre skriver. Pass på at du bytter den store o-ringen på rotorfilterlokket, denne skal følge med filteret.
 14. Skulle fjerne EGR på Freelanderen, og får se at det er like grusomt innover i innsugsmanifoilen som jeg hadde fryktet. Så da ble den tatt av for innvendig vask. Må vel se hva jeg kan få sugd ut av portene i toppen også..
×
×
 • Create New...