Gå til innhold

Aviation

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Aviation sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Takk for det, tålmodighetsprøve å selge disse selv. Ender nok opp med å gi den bort til forhandler som smeller på 100k på prisen ut hos seg.
  2. Da gir jeg bilen i innbytte neste uke (49) Siste mulighet denne uke for å få lrforum rabattert TDV8. Neste gang den er for salg regner jeg med at den er 70000+ dyrere. Ligger på Finn her.
  3. La den ut på AutoDB får se om det blir Finn i neste uke, allerede litt interesse. Bilen går i inbytte medio desember hvis ingen slår til på denne siden av 2015.
  4. Ingen skader, Facelift kalles det, mye opp til personlig smak, men jeg synes den gjør seg mye bedre med den moderne looken. Det ligger også en 2006 supercharge ute på finn med tilsvarende kit.
  5. Takk skal du ha, det synes jeg også, men jeg kan ikke beholde den. Så det er med stor sorg å tenke på at den skal forlate familien. Bittelitt under begge de to luringene på finn tror jeg ;-) Forøvrig kan dere gi bud hvis V8 twin turbo Diesel høres bra ut (Det gjør det)
  6. Grunnet flytting viser det seg at bilbehovet er rett og slett ikke der lenger, så det er med stor sorg at jeg vurderer å selge den beste bilen jeg noensinne har hatt i mitt eie. 2007 Tdv8 - Oppgradert til 2011 Autobiography look - Ny lakk: Santorini black ifb. med oppgradering - Helt nye bremese skiver/klosser - Helt nytt batteri - Helt ny dynamo - Overhalt girkasse hos STM i Sverige - 190000km - 22' Sommerhjul (original RR felg) - 20' Vinterhjul (original RR felg) Mer info kommer, Bilen skal evt. avhendes nærmere nyttår så jeg starter tidlig for å sjekke interesse.
  7. Takk Roar, det er fortsatt den flotteste P38 jeg har sett til salgs her i Norge
  8. Fortsatt til salg, har enda ikke fått noen replacement bil på plass. Mere bilder:
  9. Ny update: bilen som skulle kjøpes hadde noen overraskelser slik at inbytte dealen ikke gikk gjennom, da er jeg åpen for bud under det som er stipulert som forrige pris. Har flere bilder hvis det skulle være av interesse.
  10. Nå ser jeg at rutevarme er flyttet til skjermen, well played...
  11. Så langt snakker vi 130ish som litt mer enn innbytte.
  12. Ser veldig bra ut, hvor ble det av frem og bakrutevarme? Planlegger du å tilby dette til massene snart? Skulle være et enormt marked da sikkert samtlige p38 har skavanker med den skjermen.
  13. Selger min, http://www.lrforum.com/forum/index.php?showtopic=69994 Har den her noen få dager før den går i innbytte. Kostnader eks. bensin på 1-2 år har vært ca 5000 kr.
  14. Ser ut som det blir snarlig oppgradering til L322 og i den forbindelse har jeg fått et par innbytte tilbud. Siden bilen som skal ut er en attraktiv modell og burde ha litt interesse for miljøet, tenkte jeg å lufte den her først. Kort om bilen: Dette er en 2001, det vil si den forbedrede motoren og også traction control på begge akslene i stedet for bare en som tidligere. Også originale takrails, kufanger og step. Fargen er så vidt jeg vet Rutland, men på en annen side så ser rioja/alveston/rutland lik ut på bilder, eller er jeg fargeblind. Den har gått ca 122000 km. I mitt eie har jeg byttet ABS sensorer, ABS Ecu, cruise ctrl. slange og luftmengdemåler. De tre første er fra FF og den siste er original fra Motorpool. Vinterdekk er Avalanche piggfri i oroginal størrelse og sommerdekk er 20" på Stormer look-a-likes. Ta gjerne kontakt på forum eller tel. 99003102 ved spørsmål. Bilen kan sees på Oslo Vest.
×
×
  • Opprett ny...