Gå til innhold

kjskaar

Medlemmer
  • Innlegg

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sandsli, Bergen

Nylige profilbesøk

533 profilvisninger

kjskaar sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Statoil Fuel & Retail selger dette ganske mange steder nå. I Bergen finnes det på 123-stasjonen i kanalveien. Etter samtaler med Skaardalsmo Fuel Consulting så er det omtrent ikke noe negativt å si om HVO. (http://www.skaardalsmo.com/omsfc.html) Han har kjørt dette på sin dieselbil siden de begynte å selge det i Trondheim i høst. Renere motor og renere avgass er fint for alle. Jeg brente HVO (til venstre) ved siden av B100 og autodiesel (til høyre) og så at røyken er mye mindre synlig og renere fra HVO. Tenker at dette er bra for EGR og webasto! Skal teste det på labmotor ila måneden.
  2. Til dere som har fyllt og kjørt på dette en stund. Hvor mye slår det ut på forbruket? Tettheten til stoffet er lavere enn autodiesel og dermed burde forbruket øke?
  3. Lufter denne igjen. Forumpris 45000,- Tenker det er veldig god pris da vinsjen følger med!
  4. Vurderer å selge ex-milen og kan vurdere forumpris til en som vil ta vare på bilen, men er ikke nødt å selge med en gang så venter til jeg får det bilen er verdt. Se finn annonse her.
  5. Hadde nå på helsyntetisk automatkasse girolje, som også sto at kunne brukes på trege manuellkasser. Fungerte meget smurt i dag. Håper det holder godt om noen km og...
  6. Har en Volvo 850 med treig manuell girkasse, dvs å få den i gir. Ble anbefalt å prøve å ha på automatkassegirolje. Noen som kan gi meg et kyndig svar på om det er dumt eller lurt?
  7. nei, jeg aner ikke hvordan 2.25 motorene er bygget opp og hva slags pumpe de bruker. men all røyk kommer jo av at forbrenningen ikke skjer optimalt (les perfekt - slik ingen motor er), av ymse grunner. kan det være at reimen har hoppet over noen tenner på pumpen, slik at tenning skjer på feil tidspunkt? 2'er pga røyk har jeg ikke hørt om...
  8. hønsetannen min (ifølge Gaute) røyker ikke lenger, men det krevde overhaling av pumpe og dyseservice. Er ikke avgassmålekrav på motoren fra 1976 (om jeg ikke tar feil), så om du skrur ned dieselmatingen på pumpen så vil det røyke mindre (sannsynligvis) og kanskje de ikke bryr seg om det på eu-kontroll.
  9. Hadde meg noen år på bensinstasjon her på vestlandet og smilte akkurat like dumt til alle som prøvde å bestille pølse i lompe. Et fint "hæ?" og tilbud om en hot dog var responsen de fikk av meg. Merkelig nok snakket alle som prøvde seg på "lompe" en dialekt som kom fra andre siden av fjellene.
  10. Ikke opplevd at noe har kostet skjorten hos de. Gjerne litt mer enn på nettbutikker på engelsk, men generelt bra. Har dog av og til reagert på pris på porto, da den kan være litt overdimensjonert...
  11. Enig her. Har BARE skryt å komme med ang VSI!
  12. Om du ikke har følelser involvert i om ny eier kommer til å ta vare på bilen like godt, så antar jeg også at Finn finner en kjøper med noe penger. Da jeg kjøpte ex-mil i fjor så gikk de fine (uten rust, litt ekstrautstyr, godt tatt vare på) for mellom 30000-40000, noen dro prisen helt opp på 50k tallet og.
  13. har xperia z og er storfornøyd. ryktes at sony skal lage en zr som skal være en mindre, billigere og mer robust, så kan være en ide å sjekke ut den!
  14. Jeg vurderer å sette inn noen andre seter i ex-milen. Tror du disse kunne gått inn der? I så fall kommer jeg gjerne til der du er og ser på de!
  15. Gratulerer så mye! Kjekt når ting går rette veien =)
×
×
  • Opprett ny...