Jump to content
LRforum

jon71

LRF Society
 • Content Count

  1,891
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About jon71

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tromsø - Innvandrer fra Oslo. :))

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tromsø

Recent Profile Visitors

1,397 profile views
 1. Flott bil. Gratulerer.
 2. Kan visstnok også lekke gjennom klipsene til plastdeksel på a-stolpe. Kanskje noen av dem har knekt. :O
 3. Det kan være jeg har tatt feil. Jeg bare googlet og fant den beskrivelsen på noen som så helt like ut. Kjenner ikke Defenderen så godt.
 4. V8 er fint. Litt tørst, men pytt pytt.
 5. Har et sett med 4 Radius R12 20-tommer felger fra min Disco3. Det sitter slitte 275/40-20 på felgene. Felgene er i god stand. En har litt merker i kanten. Nypris ligger rundt 3000,- + frakt per stk. Jeg tenkte 3500,- for alle 4. Frakt med forumekspressen.
 6. Har 4 stk Boost felger i god stand som jeg ikke har bruk for. Dekkene er dårlige (2 er kanskje ok). Vet ikke helt hva dette er verdt, men tenkte 2500,- eller fornuftige bud. Flere bilder kan skaffes. Transport kan sikkert ordnes med Forumekspressen
 7. Så bra ut. Piggfritt fungerer sikkert fint det.
 8. Så det forskjellig størrelse høyre/venstre side av tannstanga. Det var det jeg ikke helt forstod..........men da er det jo bare å kjøpe en av hver, som du sier. Yttre endeledd (spindel) kan jeg sikkert måle på bilen. Noen anbefalinger om merke? ...........f.eks ikke Britpart, eller er de ok på denne delen?
 9. Har hatt et litt merkelig problem med tilhengerkontakten. Baklys og blinklys fungerte helt fint, men når jeg bremser lyser begge blinklysene. Trodde først det var noe feil med hengerlysene, men fikk det dobbeltsjekket på en annen henger. Tok derfor av kontakten på bilen og sjekket koblingen på nytt. Fant en feil, men det var bare en jord for konstantstrøm-pinnene. Så begynte jeg å tenke litt.........bilen kommer fra USA, og de er jo så glad i kombinert blink og brems. :O Frem med IIDtool og der fant jeg noe som het North American Trailer Lights. Skrudde de av, og da kom ikke blinklysene på som bremselys...........men heller ikke de normale bremselysene. :O Sjekket derfor ledningen fra kontakten (svart-rød) til sikring, og videre vil ny ledning (svart-gul). Den endte i en av de to pluggene ledningsnettet skulle kobles til. Men der sluttet all forbindelse. Det var ikke lagt frem ledning for bremselys til denne pluggen. Måtte derfor finne ledningen som gikk til venstre bremselys og koble meg på den. Da ble det bremselys. Det er sikkert endel finurlige ting på en US-importbil. Fant også ut at jeg trenger nytt indre endeledd på passasjersiden. Har hatt en liten vibrasjon i det siste. Så at det var litt forskjellige dimensjoner på innfestningen til tannstanga. Er det noen som vet hvor mange mm en 2005 modell skal ha?
 10. Flott bil. Den kler softtop.
 11. I helgen startet jeg med å montere tilhengerkontakt. Har hatt ledningsnettet liggende en god stund, men nå var det meldt bra vær over mange dager og da var det greit å holde på ute. Tok av bakfangeren for å komme lettere til, og samtidig fjerne litt rust på traversen. Brukte roterende stålbørste og sandblåsing. Det var egentlig ikke så ille som det så ut til. Metallet var jevt og fint etter rusten var fjernet. Fikk koblet til alle kontakter og ledninger, men hadde ikke noen henger å teste på, så det får jeg ta etterhvert. Ettter rustfjerning: Etter Owatrol og Benga med Arconol/Owatrol: Fikk også testet en ting til. Har lekkasje i AC, og hadde kjøpt en UV-lykt for å finne lekkasjen. Kostet nesten ikke noe fra Kina. Og den fungerte fint. Har flere lekkasjer i rørskjøtene til bakre varmeapparat. Synes tydelig på bildene.
 12. Hvis det er Disco3 evt 4 du snakker om, så har jeg en sånn bakdiff på min bil. Det er en brems/sperre med lameller, så den legger inn av seg selv. Litt forskjellig hvor raskt den legger inn, avhenging av terrain response program. Tror det gir meg endel bedre fremkommelighet. Men man merker jo ikke så mye til systemer som kobler inn automatisk. Har aldri prøvd en D3 uten baksperre.
 13. Kobberpasta, kobberpasta. .................må alltid brukes på foringer, og generelt alt i understall. Da går det som en drøm å løsne. Men det er sikkert ikke du som satte på bærebrua i utgangspunktet.
×
×
 • Create New...