Jump to content
LRforum

jon71

LRF Society
 • Content Count

  1,806
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About jon71

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tromsø - Innvandrer fra Oslo. :))

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tromsø

Recent Profile Visitors

1,015 profile views
 1. jon71

  Ex-Mil'en Dolly

  Lenge siden det var noen oppdatering her. :O Skulle hatt EU-kontroll innen 31.08, men var ikke klar da. Har brukt tiden frem til nå med småfiks her og der. Har blant annet fått byttet simring framme på veiva, så nå er det ikke lenger masse oljesøl der. Bremsene har også blitt sjekket. Nytt rustfritt eksosanlegg montert. Har også fått hentet ved. I dag var det tid for EU-kontroll, og den gikk veldig bra.............null feil. Så da er Dolly klar for to nye år. Byttet også bakre bensintank, til en i aluminium som jeg hadde liggende. Den gamle i stål svettet litt. Men det viste seg at det er en hårtynn sprekk i alutanken, ved dreneringspluggen. Måtte tømme tanken i går kveld, slik at det ikke hang en bensindråpe der under EU-kontrollen. Tenkte få en nabo, som er sveiser, til å fikse det problemet. Om man fyller tanken med vann skulle det være ufarlig å sveise på den. ................håper jeg.
 2. Takk for tipset. En kompis er på jobbreise i Sveits. Han hadde tatt bilde av mitt merke og lagt det på facebook. Det har tydeligvis mange der nede sett, og flere vil ha.
 3. Er det fortsatt mulig å få tak i det klistremerket om hilseplikt? I så fall hvor?
 4. jon71

  FC 110 -70

  Ikke elg i solnedgang, men Land Rover. Flott bilde.
 5. Har ikke blitt gjort så mye i garasjen i det siste, men ble litt inspirert av denne videoen. Ser ut til at han har mer rust enn det jeg har. :O Også gjør han det litt tungvint ved å ikke kjøpe ferdige deler der det går. https://www.youtube.com/watch?v=bRs-4AXb9_U Hvordan får jeg lagt videoen inn i posten? Jeg har jo fått det til før. :O
 6. jon71

  Cactus

  Flott bil.
 7. Artig liten bil. Ser ut til å ha hatt et litt hardt liv, men absolutt mulig å få på veien igjen med endel jobb. Blir spennende å følge tråden.
 8. Fint bilde. Kult at det "havnet" i bladet.
 9. jon71

  Bue's Discovery 3

  Flott bil........gratulerer.
 10. jon71

  "Kosebilen"

  Husk å la den tørke skikkelig, mens den er strammet opp godt. Leste at det var sånn man måtte gjøre.
 11. Er vel ikke helt tett lenger, skulle jeg tro. :O
×
×
 • Create New...