Jump to content
LRforum

jon71

LRF Society
 • Content Count

  1,902
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About jon71

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tromsø - Innvandrer fra Oslo. :))

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tromsø

Recent Profile Visitors

1,440 profile views
 1. Vognkortet sier hvilken størrelse bilen skal ha. Så kan man variere +/- 5% på rullediameter. Skulle du vært innenfor burde du hatt 50 eller 45 profil. At forrige eier har klart å få det gjennom, er mest sannsynlig at inspektør ikke har vært så nøye.
 2. Har bilen varme i forsetene? Jeg er på jakt etter 6-pin pluggen som sitter i klimakontrollpanelet..........eller aller helst hele ledningsnettet til a-stolpene. Men det er sikkert en kjempejobb å ta ut. Hvis du kan selge pluggen med en litt raus ledningsende, sånn at jeg kan skjøte, blir det bra.
 3. jon71

  Ex-Mil'en Dolly

  Har ikke blitt sveising enda. Har prøvd med kjemisk metall, men det er fortsatt ikke helt tett.
 4. I Florida var nok ikke vinterpakke det første som ble valgt. Vi får se om det virker uten omkoding, eller ikke.
 5. Ser at noen er veldig glade i å sitere det andre har postet. Det er i og for seg greit så lenge det er et par setninger/meninger. Men når de samme bildene blir sitert opptil flere ganger, blir det litt dumt. Vet ikke om det bare er meg, eller om flere reagerer på det? Kanskje det hadde vært greit å begrense bruken litegrann. De fleste forstår at man kommenterer en post litt lenger opp.
 6. jon71

  Ex-Mil'en Dolly

  I dag fant jeg ut at det var på tide å få på vintertøflene til Dolly. Greit å få hentet hjulene i naustet, før det blir mye snø og høye brøytekanter.
 7. Har bestillt nytt panel til klimaanlegget. Har sett at det er varmetråder i frontruta, og tenke det kunne være kjekt å få på plass. Var ikke sikker på om trådene var tilkoblet, så jeg tok av panelene på a-stolpen. Kunne fort konstatere at det var tilkoblet på begge sider. Sjekket også sikringsboksen, og der var både rele og sikring på plass. Blir spennende å se om det virker. Skal også sjekke om det er varmeelementer i forsetene. Men det blir i morgen. Rele nr. 2 på høyre side og sikring nr. 8 på venstre og 9 på høyre.
 8. Det var ikke endeledd som var dårlig.........det var hjullageret på høyre side. Etter lyden å dømme trodde jeg venstre var dårlig, men jeg hadde nylig byttet det. Noen ganger er det vanskelig å høre hvor lyden kommer fra. :O Bestillte nytt lager, og byttet det forrige helg. Alt løsnet greit, bortsett fra den lille bolten som holder skiva på plass. Hverken varme eller muttertrekker gjorde at den løsnet. Måtte til slutt borre den ut. Den "lille jævelen" :O Gammelt lager. Ganske tørt og mye lyd: Nytt lager. Må bare få kjøpt en ny bolt for å holde skiva. Ferdig montert:
 9. jon71

  FC 110 -70

  Kult. Du må sette den i en ramme.
 10. Flott bil. Gratulerer.
 11. Kan visstnok også lekke gjennom klipsene til plastdeksel på a-stolpe. Kanskje noen av dem har knekt. :O
 12. Det kan være jeg har tatt feil. Jeg bare googlet og fant den beskrivelsen på noen som så helt like ut. Kjenner ikke Defenderen så godt.
×
×
 • Create New...