Jump to content
LRforum

jon71

LRF Society
 • Content Count

  1,843
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About jon71

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tromsø - Innvandrer fra Oslo. :))

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tromsø

Recent Profile Visitors

1,192 profile views
 1. Gratulerer med tøff bil. Du får sikkert hjelp og svar på det du lurer på, her på forumet.
 2. Imponerende prosjekt. Du gjør en skikkelig grundig jobb. Får dårlig samvittighet for mitt RRC prosjekt. :O Det har stoppet opp litt. Må vel kjøpe inn litt mere sveise deler og komme i gang.
 3. I dag var det tid for sommerdekk.............selv om det ikke er mye som minner om vår/sommer enda. :O Men veien er i hvertfall bar. Vasket felgene før jeg satte dem på, da de ikke var særlig rene. Fikk samtidig satt på skvettlapper bak. Ble litt enklere å komme til skruer når hjulet var tatt av. Tok en liten testtur i stad, og fant ganske snart ut at 20-tommer med 40 profil ikke er noe for veiene her. Er det noen som har 18 tommer og vil bytte i 20? Felgene er fra Radius og heter R12. Nypris er circa 3000,- per stk. En felg har litt oppskraping. Legger også ved et bilde fra TT på Setermoen forrige helg.
 4. 109 har bladfjærer, RR har spiral, så du må gjøre om på innfestninger.
 5. Har du installert seneste (mulige) versjon av internet explorer? Husker ikke i farta hvilket nummer den har. Virker windows update? Hvis ikke må du få nyeste versjon av windows installer også.
 6. Idag fikk jeg en lang pakke i posten. Jeg byttet mine korte takrails med lange. Måtte ut og montere så fort jeg kom hjem. Synes resultatet ble fint. Håper snøen forsvinner snart, så det går å holde på litt mer ute med bil. Det meste står på vent om dagen.
 7. Bensinmotor har mindre feil enn diesel............meeeeeeen den er mye dyrere å kjøre med. :O
 8. jon71

  My album

 9. Om man tar av rails, blir det hull inn i bilen? ...........tenker på om vann kommer inn. Kan i så fall bruke litt teip.
 10. Da holder vi bare kontakten, og tar det når det passer. De var svarte de du hadde?
 11. Passer rails på Disco 3 og 4 om hverandre? Jeg har korte svarte men vil gjerne ha lange svarte. Også kommer det litt ann på hvor fort du må bytte. Her i nord er det fortsatt full vinter, og det skal ikke slutte å snø med det første.
 12. jon71

  1974 Exmill

  Fin bil og fin prosjektfremgang.
 13. Bare litt mer ledninger enn i en seriebil.
 14. Så veldig eksklusivt ut.
×
×
 • Create New...