Jump to content
LRforum

jon71

LRF Society
 • Content Count

  1,827
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About jon71

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tromsø - Innvandrer fra Oslo. :))

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tromsø

Recent Profile Visitors

1,075 profile views
 1. Takk, takk. For å få fram klokka måtte jeg endre ECU'en til instrumentpanelet. Var litt spennende når alt i bilen slukket. :O Men så våknet den til liv igjen.........med klokke.
 2. jon71

  Maggie Serie 3

  Høres ut som tenningslåsen har en feil.
 3. Har testet IIDTool'en litt i dag. Fikk klokka til å bli vist i instrumentpanelet, og ikke bare på stereoen. Jeg fikk også konstatert at man får feilmelding om LIN BUS # 1 ikke er koblet til. Da varsler den om soltak, regnsensor og setemodulen. Prøvde så å koble til bare setemodulen, og resatte feilkodene. Da virket plutselig sete som det skulle, og speilene gikk å stille. Deretter koblet jeg inn resten av systemet, og da virket ikke noe. :O Det kan være noe feil med en modul. Kanskje alle må virke for at systemene skal fungere. Eller så er det en kortslutning et sted, el. Satte tilbake til bare setemodulen, men da klarte jeg ikke å få det til å virke igjen. Men litt har jeg i hvertfall funnet ut. Får prøve mer i morgen..........nå er det blitt mørkt igjen. Har du noen løsning Yngvar?
 4. Hvis du er ute etter klassiske dekk, har mange av de engelske webshop'ene 7.50x16 dekk.
 5. I dag fikk jeg en liten pakke. Gikk veldig greit å programmere den nye nøkkelen. Fikk for noen dager siden selve nøkkeldelen fra https://keysinthepost.com/ Kan absolutt anbefale dem. Tok bare et bilde av nøkkelen, så slipte de en ny og sendte til meg. De var tom for bare nøkkelbladet, så de sendte en tom (uten elektronikk) flip key. Siden jeg hadde bestilt IIDTool med en nøkkel, kunne jeg bare flytte over nøkkelbladet til den med elektronikk. Nå har jeg to nøkler. Er det noen som er godt bevandret i bruken av IIDTool? Min bil har jo tripteller i miles. Går det å endre det til km? Så på et bilde av et instrument at km står litt til venstre for der det står miles. Jeg får enkelt endret kjørecomputer til km, men det er kanskje mer vanskelig med odo og trip.
 6. Mailen kom rett i retur. :O Han er kanskje ikke lenger der? Men jeg fant en annen mail på sidene til LR. Den fikk jeg i hvertfall tilbakemelding om at de har mottatt forespørselen...........så da er det bare å vente.
 7. Da skal jeg prøve å kontakte han, så får vi se.
 8. Ja, nå ser du nok lyset. Ser bra ut.
 9. Sendte en forespørsel gjennom nettsidene til Land Rover Norge, men har ikke fått noe svar. Er det noen som har en mail-adresse som kan brukes? Ser i brukermanualen til bilen at den skal ha samme vekter som en europeisk bil, men er ikke sikker om det holder som dokumentasjon.
 10. Har merket at når man velger snow, sand and grass, har man ganske mye mindre fres i motoren. Setter jeg den til normal blir det andre boller. Fant i dag en VIN-dekoder som gav meg masse info om bilen. Har lagt den med i tråden, dersom noen er interessert. Har enda ikke vært under bilen, men i følge lista har jeg diff.lock bak også. Driver å ser på muligheten for hengerfeste, da det ikke er innført noen vekter i vognkortet. Fikk høre fra Vegvesenet at de måtte ha noe dokumentasjon på hengervekter, får å godkjenne det. Er det noen som sitter på slik info? Min bil er som sagt importert fra USA, men skulle tro at ramma er den samme på alle D3. BS96907.pdf
 11. Hei, Det er mulig at akkurat det dekket du er ute etter ikke lenger finnes, men dimensjonen er helt kurant. Se f.eks. på: www.dekkonline.com De har 42 forskjellige..........både sommer og vinter
 12. Er ikke IID Tool'en låst til VIN nummer? I så fall må man kjøpe utvidelse. Neste på innkjøpslista blir diagnoseutstyr, tror jeg.
×
×
 • Create New...