Jump to content
LRforum

jon71

LRF Society
 • Content Count

  1,869
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About jon71

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tromsø - Innvandrer fra Oslo. :))

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tromsø

Recent Profile Visitors

1,261 profile views
 1. En gammel RR går å redde. Man får masse platedeler for å sveise inn.
 2. Artig historie. Hele familien kjøpte LR.
 3. Fint resultat
 4. jon71

  Blueberry

  Fine bilder. Ser ut som om du har en fin tur. Kanskje du kjørte forbi huset mitt til/fra Sommarøy? Bygda før/etter tunnelen.......avhenging av retning. En LR-entusiast burde se bilene på gårdsplassen.
 5. Ikke rørt kompressor enda...............men må vel sikkert gjøre det. Men først skal et hjullager byttes. :O Masse som har røket på kort tid. Men jeg tror bilen har stått mye før jeg kjøpte den. Har ogås kjøpt ledningsnett for tilhenger. Så da kan jeg snart få ført inn hengervekter i vognkortet.
 6. Da har du snart bilen oppe og går da. Holder ikke med Yota på LR-treff.
 7. jon71

  FC 110 -70

  Den skal tidlig krøkes..........
 8. Speilene så litt "rare" ut. Skal ikke de være festet i øvre dørhengsel? Alle mine serie III er sånn.
 9. Var det bare clutchen som var røket?
 10. Så ble det gjort litt på bilen igjen. Brukte helgen på å bytte alle bærearmene foran. Litt knot, men det gikk over all forventning. De nedre har vært byttet før, og til og med satt inn boltene med kobberpasta. Da er det jo en lek å få ut boltene. De øvre hadde aldri vært byttet, men det var heldigvis ikke fastrustet i foringene. Boltene så faktis fine ut, men jeg byttet siden det fulgte med nye. Ikke helt imponert over hvordan Land Rover har design'et de øvre armene. De kunne gått ha litt enklere tilgang til fremre bolt. Men den kom ut. De gamle bærearmene: Tok samtidig ut ventilblokka for å bytte pakninger. Bilen synker ned etter noen timer. Håper det blir bedre nå. Det var endel hvitt støv på pakningene. Fire skruer holder alt samme: Har også byttet olje og filter på motoren i dag. Tok også framdiff og bakdiff. Kjøpte en pumpe på Biltema, men den var ikke noe god. Gikk derfor tilbake til løsningen jeg bruker på seriebilen...............trakt og slange. Da slipper man å ligge under og søle med olje. Det renner litt sakte, men man står oppreist.
 11. Har du lavprofildekk på bilen? Jeg hadde 275/40-20 som var skjeivslitt. Det gjorde at jeg måtte styre mot venstre hele tiden. Ble borte med nye dekk.
 12. For ikke å snakke om hvordan det slår når man kjører over telehiv og dårlige stikkrenner.
×
×
 • Create New...